• BIST 8718.11
  • Altın 2244.782
  • Dolar 32.3318
  • Euro 35.1637
  • İzmir 8 °C

İzmir Esnafının Gururu oldu

İzmir Esnafının Gururu oldu
Esnaf kökenli bir aileden gelen Erdem Uğurlu, haziran ayında yapılan üniversite sınavları (YKS) sonucunda sayısal puanda Türkiye 24. Oldu. Erdem Uğurlu’nun başarısı, İzmirli esnaf sanatkarları sevindirdi.

Esnaf kökenli bir aileden gelen Erdem Uğurlu,  haziran ayında yapılan üniversite sınavları (YKS) sonucunda sayısal puanda Türkiye 24. Oldu. Erdem Uğurlu’nun başarısı, İzmirli esnaf sanatkarları sevindirdi.  İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu, babası Hakan Uğurlu ile birlikte ziyarete gelen başarılı genci ödüllendirdi.
30 yılı aşkın süredir Alsancak’ta lokantacılık yapan Faik Atasever’in torunu olan Erdem Uğurlu, bilgisayar mühendisliği okumayı hedefliyor.
Esnaf camiasının kendisine samimiyetle yaklaştığını söyleyen Erdem Uğurlu, ‘Bu beni önce biraz şaşırttı. Esnaf camiasının dayanışma içinde olan, birbirini tanıyan bir kesim olduğunu biliyordum ama bu kadar ilgi görmeyi beklemiyordum.  Kazandığım başarıya en az ailem kadar sevindiler. Çevremizdeki tüm esnaf sanatkar dostlarımız, komşularımız, tanıdıklarımız  bana sevgiyle yaklaştı, adeta bağırlarına bastı. Esnaf camiası gerçekten çok farklı, içten bir kesimi oluşturuyor. Herkese teşekkür ederim’ diye konuştu.

Esnaf kökenli bir ailenin yetiştirdiği gencin başarısı ile tüm camianın gururlandığını belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu ise, ‘Erdem Uğurlu pırıl pırıl bir zekaya ve güzel bir enerjiye sahip. Ailesini de yakından tanıyoruz. Dedesi Faik Atasever de İzmir’in eski, tanınan, saygın esnaflarındandır. Erdem’in başarısı bizi çok memnun etti. Esnaf camiası adına kendisini kutlayarak ödüllendirdik. Erdem’in başarılarının devamını bekliyoruz.’ dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894