• BIST 8807.72
  • Altın 2238.898
  • Dolar 32.338
  • Euro 35.0747
  • İzmir 16 °C

İzmir’de Fiat zirvede

İzmir’de Fiat zirvede
2019 yılının ilk beş ayındaki rakamlara göre Türkiye’nin en çok satış yapan firması olan Fiat, İzmir’de de bu başarısını koruyarak bölgenin en çok tercih ettiği marka oldu.

2019 yılının ilk beş ayındaki rakamlara göre Türkiye’nin en çok satış yapan firması olan Fiat, İzmir’de de bu başarısını koruyarak bölgenin en çok tercih ettiği marka oldu.

2019 yılının ilk beş aylık döneminde 30 bin 924 adetlik satış ile Türkiye’nin en çok satılan otomobil markası olan Fiat, İzmir’de de 10 bin 973 adet satış ve yüzde 17.3 lik pazar payı ile zirveye çıktı.  Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) ve Mayıs Ayı Trafik Tescil Kayıtları esas alınan rakamlara göre 30 bin 924 adetlik satış ile Türkiye’nin en çok satılan markası olan Fiat, Türkiye’de 48 ilde liderliği elinde tutarken, İzmir’de de birinci sırada yer alıyor.

Fiat olarak başarılı bir dönem geçirdik

Otomotiv pazarındaki daralmaya rağmen Fiat olarak başarılı bir dönem geçirdiklerini ifade eden Fiat Poyraz Otomotiv Satış Müdürü Bora Boralı, otomobil satışında tatmin edici bir rakam yakaladıklarını söyledi. Satışların yanı sıra müşterilerden olumlu geri dönüş aldıklarını vurgulan Boralı, “Fiat olarak 2019 yılının ilk beş ayında pazar payı, satış adetleri ve il bazında tüm bayilerimizle birlikte başarılı bir performans göstermiş olmamızın gurunu yaşıyoruz. Hem Türkiye’nin hem de Ege Bölgesi’inin en çok tercih edilen markası olduk. Fiat, her zaman yenilikçi tasarımlarıyla müşterilerinin ilgisini çekmeyi başarmıştır. Bu başarının bir parçası olduğumuzdan dolayı mutluyum” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894