• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Karaman'dan Spora TAM Destek

Karaman'dan Spora TAM Destek
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman, Aliağa da vatandaşlar, esnaflar, kamunun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile buluşmalarına Aliağa Spor Kulübü alt yapı hocaları ile devam etti.

TAMER KARAMANDAN SPORA TAM DESTEK

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN “ ALİAĞA DA SPORUN KURUMSALLAŞMASI VE ALT YAPISI İÇİN ÇALIŞACAĞIM.”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman, Aliağa da vatandaşlar, esnaflar, kamunun ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ile buluşmalarına Aliağa Spor Kulübü alt yapı hocaları ile devam etti.Yediden yetmişe bütün Aliağalılarla kucaklaşmayı hedeflediğini belirten, 2014 yerel seçimlerinde CHP den aday adaylığını açıklayan genç siyasetçi Tamer Karaman “Aliağa’ya hizmet için yola çıktım. Bu hizmet anlayışı içerisinde vatandaşlarımızdan esnaflarımıza, sivil toplum kuruluşlarımızdan kamu kuruluşlarına, spordan eğitime kadar her kesimi ziyaret ederek bilgi alışverişi yapmak istiyorum. Hizmeti en iyi şekilde hayata geçirmek için halkımızın tüm kesimlerinin beklentilerini iyi anlamak gerekiyor.” dedi.

“KURUMSALLAŞMA SPOR İÇİN OLMAZSA OLMAZ BİR ELZEMDİR”

Aliağa Spor Kulübünde 2 yıl yöneticilik görevinde bulunan Tamer Karaman adaylık sürecinde sporu da unutmadı. Tamer Karaman aday adaylığı açıklamasında ve her fırsatta kent yönetiminde her alanda kurumsallaşmanın çok önemli olduğunu vurguladığını ifade etti.  Aliağa Spor Kulübü tesislerinde Alt Yapı Futbol Antrenörü olan Murat Topal, idari koordinatör Yoldaş Coşkun ve U13 takımının başarılı sporcularını ziyaret eden Tamer Karaman özellikle futbol başta olmak üzere alt yapının önemine ve sporda kurumsallaşmanın önemine burada da dikkat çekti.  CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Karaman 2 yıl görev aldığı ve çok başarılı çalışmaların yapıldığı kulüp yönetim kurulu üyeliğinde edindiği bilgi ve tecrübeleri paylaşarak “ Aliağa da 1.ligde faaliyet gösteren Basketbol takımımız, 3.ligde top oynayan futbol takımımız ve diğer spor branşlarında her zaman alt yapının desteklenmesinden yana oldum. Sporda Aliağa’nın adını daha iyi duyurmak ve daha yüksek başarılar elde etmek istiyorsak kurumsallaşma ile birlikte alt yapımızı da güçlendirmeliyiz. Aliağa büyüye bir kent. Nüfusu her geçen gün artıyor. Bu açıdan da bakıldığında özellikle futbolda hak ettiğimiz yerde değiliz. Kulübümüzün bünyesinde faaliyet gösteren futbol takımımıza genç yetenekleri kazandırmak, bu yetenekleri yetiştirerek Türk futboluna kazandırmak amacımız olmalı. Aliağa bunu başaracak güçtedir. Biz kent kültürünü yerleştirirken sporun çok önemli bir birleştirici unsur olduğunun farkındayız. Başarılar ancak kurumsallaşmanın hayata geçirilmesi ile yakalanacak ve Aliağa da spor alt yapısı ile birlikte çok önemli ve güzel bir noktaya gelecektir. Buna olan inancım ise tamdır. Hocalarımıza, sizlere güveniyoruz. Çocuklarımıza, genç yeteneklerimize güveniyoruz. Alt yapı anlamında sizlere her türlü desteği vereceğimizi de bilmenizi istiyoruz” diye konuştu.

Aliağa Spor Kulübü Alt Yapı Futbol Antrenörü olan Murat Topal da ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdiği konuşmasında Tamer Karaman’ın yaklaşımlarına destek vererek “ Bizde kurumsallaşma konusunda aynı fikirdeyiz. Spor siyasete alet edilmeden ele alınacak bir gerçektir. Sporun her dalında alt yapı çok önemlidir. Bütün başarıların altında dikkatle incelendiğinde kurumsallaşmış kulüplerin başarıları dikkat çeker. Aliağa spor anlamında ve özellikle futbolda daha ileri noktalarda olmak istiyorsa kurumsallaşma mantığı ile hareket etmeli. Alt yapıya verdiğimiz önemi daha da ilerilere götürmeliyiz” dedi. CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman daha sonra Basketbol Takımını da ziyaret ederek Basketbol Takımı genel Menajeri Birtan Saka ile görüştü. Beko Baketbol Liginde 3. haftaya girilirken yeni kurulan takım ile ilgili bilgiler alan Karaman Birtan Saka’ ya ve takıma yeni sezonda başarılar diledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894