• BIST 9079.97
  • Altın 2324.319
  • Dolar 32.3625
  • Euro 34.9486
  • İzmir 14 °C

Karamel Avrupalı Oldu

Karamel Avrupalı Oldu
Aliağa’da hizmet veren Karamel Cafe turist akınına uğruyor. Hizmete başladığı günden itibaren Aliağa halkının uğrak mekanı haline gelen Karamel Cafeye ilçeden geçen turist grupları da yoğun ilgi gösteriyor. Aliağa’da Karamel Cafeyi keşfettik.

KARAMEL CAFE'YE TURİST AKINI
Aliağa"da hizmet veren Karamel Cafe turist akınına uğruyor. Hizmete başladığı günden itibaren Aliağa halkının uğrak mekanı haline gelen Karamel Cafeye ilçeden geçen turist grupları da yoğun ilgi gösteriyor.
 Aliağa"da Karamel Cafeyi keşfettik.
Antalya-İstanbul-Çanakkale-Bergama-Kuşadası-Pamukkale istikametinde tarihi ve turistik bölgeleri ziyaret eden 46  Hollandalı turist Aliağa'da Karamel Kafe'de mola verdi. Turistlere şehri gezdiren Birce Tour Rehberi Hakan Şenok, Daha önceki turist gruplarımızı Bergama"dan Kuşadası"na götürürken Aliağa"da mola vermek istedik ve Aliağa"da Karamel Cafeyi keşfettik. Turistlerden gelen olumlu tepkiler sonucunda artık her tur aracımız Aliağa"da Karamel Cafe"yi mutlaka uğruyor. Turistler Karamel Kafe'nin tatlılarına bayıldı diye konuştu.
 Van Dijk Çifti: Caramel cafe's desserts are very good
Karamel Cafede yediği pastaların tadının mükemmel olduğunu belirten Hollandalı turist Frans ve Yvome Van Dijk çifti “Rehberimizden daha önceki turist gruplarının buradaki pastaları ve hizmeti çok sevdiklerini öğrendik. Bizde ziyaret etmek istedik ve hakikaten pastaların ve hizmetin mükemmel olduğunu gördük.” dedi. Van Dijk sözlerini 'Caramel cafe's desserts are very good' diye tamamladı


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894