• BIST 9790.46
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C

Kazım Ulaş ALİAĞA'YA Seslendi

Kazım Ulaş ALİAĞA'YA Seslendi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım Ulaş ziyaretleriyle halkın sorunları ve beklentileri hakkında bilgiler almaya devam ediyor. Aliağalıların beklediği aday profili kapsamında destek verdikleri Kazım Ulaş, vatandaşla
AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KAZIM ULAŞ ALİAĞA'YA SESLENDİ: HAYDİ ALİAĞA
 
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı  Kazım Ulaş ziyaretleriyle halkın sorunları ve beklentileri hakkında bilgiler almaya devam ediyor.
Aliağalıların beklediği aday profili kapsamında destek verdikleri Kazım Ulaş, vatandaşların beklentilerine cevap verebilmek için çalışmalarını arttırdığını söyleyerek;” Halka hizmet Hak'ka Hizmettir” desturu ile çıktığı bu yolda nasip olursa Aliağa Belediyesinde Ak Belediyecilik anlayışını yeniden harekete geçireceğini söyledi.
 
 
Açık, şeffaf, katılımcı bir belediye anlayışı vaat eden Kazım Ulaş; Şaibeden uzak bir belediyecilik hizmetini sunmak için geliyoruz dedi. Belediye kaynaklarının etkin ve verimli kullanılarak her şeyin Aliağa için planlanacağını anlatan Kazım Ulaş, ben emekli bir vatandaş olarak hiçbir ticari bağlantıya boyun eğmeyen bir belediye hayal ediyor ve gerçekleştirmek istiyorum dedi.
Hata yapan hesap verir
Şimdiye kadar yapılması gereken çalışmaların seçime son beş ay kala yapılmaya başlanılmasının halk ile dalga geçmekle eş değer olduğunu ifade ederek; Şimdi ki yönetime sormak lazım yol ve İzsu çalışmaları için 4 yıl geçmesi mi? Gerekiyordu. Bize bunun cevabını vermek durumundalar. İlçe Başkanlığım sırasında hayali ve afakî kesilen faturalardan bahsetmiş bunları harcayanlar için ne yapacaksınız? Diye sormuştum. Henüz bir açıklama yok, üzeri örtünüp gidiyor. Ancak hiçbir yanlışın hesabının sorulmadığı görülmemiştir. Gün gelir hesap sorulur, bu unutulmasın. Türkiye'de geriye dönük birçok hesaplaşma yapılıyor, yapılmaya da devam edecektir. Yapanın yanına kar kalır devri çoktan kapandı açıklaması yaptı.
Siz neyi çözeceksiniz?
TOKİ gelecek işlem bitmiyor, yol yapılacak 6 ay sürüyor, su borusu patlıyor üç günde gelen yok. Bu mudur? Hizmet. Eğer buysa biz bunları yapmaya gelmiyoruz, vatandaşın bekletildiği bir sorunun hallini uzatmaya gelmiyoruz. Yandaşın, iş ortaklıklarının belediyesi değil halkın belediyesi olmaya geliyoruz. 
Güzelhisar yolu facia, kurban bayramından çıktık Yeni mahalle kokudan ölüyor, eski garaj sabah akşam saatlerinde trafik açısından can çekişiyor. Şehir içinde park yeri yok (hala yapacağız projeye başladık sesi geliyor) fakat icraat yok. Yapılan yol çalışmaları şu anda size 4 yıl ızdırap çektikten sonra seçim yatırımı olarak gelmiyor mu?
Büyükşehir yasası ile değişen hizmet anlayışında bizim partimizin ülkede örnek olacak pek çok başarılı uygulamalarımız var. Sorarım size muhalefetin Eskişehir dışında belediye hizmeti alıyor denilen bir başka yer var mı? Yok.
Mart sonrasında kendisine yetemeyen bir Büyükşehir hizmetinin bu anlayışla tüm İzmir coğrafyasını kapsayacak çalışmalara yetişebileceğine inanıyor musunuz? Yoksa kendinizi mi? Kandırıyorsunuz.  Bütün bu hizmetleri ancak Ak Parti Belediyeciliği sağlar, biz de inşallah sizler sayesinde bu anlayışı Aliağa'da uygulayan olacağız. 
Biz çoktan hazırız
Ak Parti seçim çalışmalarına çok önceden, yani geçmiş seçim biter bitmez başladığı için biz sorunların halledilmesi yolunda diğer partilerden daha ilerideyiz. Bu çalışmalarımız sırasında işin başında bizzat bulunduğum için bunlar hakkında bilgi ve çözüm projelerinin tümüne sahibim. Belediyeyi kazandığımızda hiç vakit kaybeden hemen aynı gün Aliağa sorunları bir bir çözülmeye başlayacaktır.
Bana ve ekibime verdiğiniz güvenle daha önceki siyasi hayatımda olduğu gibi sizler için çalışacağımı görecek ve yaşayacaksınız.
Haydi, artık kurtulalım! Bize ULAŞ'ın, Size ULAŞ' alım. Hep beraber Aliağa'yı örnek bir kent yapalım.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894