• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 14 °C

Kazım Ulaş Helvacı Turunda

Kazım Ulaş Helvacı Turunda
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Meclis Üyesi aday adayları ile birlikte Helvacı Mahallesini ziyaret eden Kazım Ulaş esnafın ziyaretlerini yaparken gördüğü ilgi üzerine bütün gününü Helvacıya ayırdı. Açık olan esnafın hepsini ziyaret eden Kazım Ulaş kahvele

HELVACI’DA AK PARTİ ADAY ADAYI KAZIM ULAŞ RÜZGÂRI ESTİ

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa Meclis Üyesi aday adayları ile birlikte Helvacı Mahallesini ziyaret eden Kazım Ulaş esnafın ziyaretlerini yaparken gördüğü ilgi üzerine bütün gününü Helvacıya ayırdı.

Açık olan esnafın hepsini ziyaret eden Kazım Ulaş kahveleri dolduran Helvacılılarla da sohbet ederek onların şikâyet ve beklentilerini dinledi. Vatandaşların çoğunluğunda gençlerin işsizlik konusu birinci sırayı alırken, mahallenin köy görünümünden kurtulamamış olması da ayrıca şikâyet konusu oldu.

İlçe Başkanlığı döneminde de ilgi alanı olan Helvacı mahallesinin dertlerini bildiğini anlatan Kazım Ulaş Aday ilan edilir ve Belediye Başkanı seçilirse çok kısa bir sürede sıkıntıları halledilmesine söz verdiği vatandaştan büyük destek gördü.

Büyükşehir yasasının değişmesinden önce geçen 5 yılda Aliağa’ya bağlanan Helvacı Beldesinin hizmet alımında geri kaldığı gözle görülüyor. İnşallah bizim iktidarımız döneminde bu geri kalmışlık ortadan kalkacak diyen Kazım Ulaş, gezsi sırasında köyün ileri gelen akil insanları ile görüşerek onların beklentilerini de dinledi.

 Helvacının nüfusunu meydana getiren bütün etnik gurupları ile görüşen Kazım Ulaş vatandaşlara:  Partilerinin insana bakış açısının etnik değil insani olduğunu belirterek ayrımcılık ve ötekileştirme yapılmadan idare edilecek bir belediyecik uygulaması sözünü verdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894