• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Kazım Ulaş, Vatandaş Belediyeden Şikayetçi

Kazım Ulaş, Vatandaş Belediyeden Şikayetçi
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Herkese ulaşacağız hedefi ile yola çıkan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ yaptığı ziyaretlere her gün bir yenisini ekliyor. Aliağa’da esnaf ziyaretlerine devam eden Kazım ULAŞ, köy ve STK ziyaretlerini de es ge

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ULAŞ:” HİZMET ADINA YAPILAN BİR ŞEY YOK ”
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Herkese ulaşacağız hedefi ile yola çıkan AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ yaptığı ziyaretlere her gün bir yenisini ekliyor. Aliağa’da esnaf ziyaretlerine devam eden Kazım ULAŞ, köy ve STK ziyaretlerini de es geçmiyor. Ziyaretleri esnasında son olarak köy ve mahalle muhtarlarıyla görüşen Kazım ULAŞ, GemiSander’i de ziyaret etti.

ULAŞ: “HER ŞEYDEN ÖNCE VATANDAŞIMIZIN GÖNLÜNÜ KAZANMAK İSTİYORUZ”     
‘Kazım ULAŞ herkese ulaşacak, herkes Kazım ULAŞ’a ulaşacak’ sözü ile hareket ettiklerini söyleyen Kazım ULAŞ, “Aliağa’da görüşülmedik esnaf, gidilmedik muhtar, görülmedik köy ve sıkılmadık el bırakmak istemiyoruz. Biz her şeyden önce halkımızın, vatandaşlarımızın gönlünü kazanmak istiyoruz. Bunun her şeyden daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eğer ki tek bir ağabeyimizin, kardeşimizin dahi gönlünü kazanabilmişsek ne mutlu bize, en büyük başarının bu olduğunu düşünüyorum” dedi.

“ HİZMET ADINA YAPILAN BİR ŞEY YOK,BİZİ ÜZEN DE BUDUR 

Aliağa’da görüştükleri her 2 kişiden 1’inin hizmet eksikliğinden şikâyetçi olduğunu belirten Kazım ULAŞ,” Kimle görüşsek, kimin elini sıksak, hangi köye gitsek, kimin masasına otursak hemen hemen herkes aynı şeyden şikâyetçi. Gelmeyen hizmetten, bitirilemeyen yollardan, alt yapı eksiklerinden, aniden patlak veren su borularından, trafik çilesinden ve daha onlarcasından vatandaşımız belediye hizmetlerinden şikâyetçi. Eğer bir ilçede yöneticilik yapıyorsanız o ilçenin sorunlarını da görmezden gelemezsiniz. Siyaset kurumu çözüm üretebilmeli. Yönetici olarak var olan sorunlardan kaçarsanız ya da o sorunları görmezden gelirseniz milletimizin emaneten verdiği görevi de yerine getirememiş olursunuz.” dedi.       
Bizim derdimiz Aliağa ve Aliağalı vatandaşlarımızın hak ettiği ama alamadığı hizmettir diyen Kazım ULAŞ, “Aliağa’nın yıllık bütçesi yaklaşık olarak 75 milyon TL, ama bakıyorsunuz ki böylesi bir bütçeye rağmen hizmet adına yapılan bir şey yok, bizi üzen de budur” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894