• BIST 9772.35
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Kazım Ulaş'tan STK Ziyaretleri

Kazım Ulaş'tan STK Ziyaretleri
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ Aliağa'daki STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Aliağa Ticaret Odasını ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Kazım ULAŞ, Aliağa'nın çözümlerine ortak ve

AK PARTİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KAZIM ULAŞ HIZ KESMİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ  Aliağa'daki STK ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Aliağa Ticaret Odasını ve Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odasını ziyaret eden Kazım ULAŞ, Aliağa'nın çözümlerine ortak ve kalıcı çözümler aradıklarını belirtti.

AK Parti Aliağa'nın tecrübeli siyasetçisi ve AK Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Kazım ULAŞ Aliağa'nın var olan sorunlarına ortak akıl yolu ile kalıcı çözümler üretebilmek için STK ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Daha önce de mahalle muhtarlarıyla görüşerek görüş alış verişinde bulunan ve  her bir mahallenin sorununu tek tek not eden Kazım ULAŞ," vatandaşımız da takdir eder ki Aliağa’mızın çok ciddi sorunları var ve 3-4 yıldır bu sorunların görmezden gelinmesi sayesinde sorunlar, şikâyetler artarak devam etmekte. Bizim niyetimiz var olan ve Aliağa’mızı gelecekte bekleyen sorunlara karşı önlemler almak. Bunu yaparken de Aliağa’mızın gerek mahalle muhtarlarıyla gerekse STKlarıyla görüşerek ortak bir akıl etrafında kalıcı olabilecek çözümler üretebilmek. Bu kapsamda da ziyaretlerimize, görüş alış verişlerimize yorulmadan devam edeceğiz." diye konuştu.

Aliağa Ticaret Odasına yaptığı ziyarette Ticaret Odası Başkanı Adnan SAKA ile görüşerek bilgi alış verişinde bulunan Kazım ULAŞ,” Oldukça verimli bir ziyaret gerçekleştirdik. Ticaret Odası gözüyle Aliağa’ya bakma fırsatı yakaladık. Bu nedenle Ticaret Odası Başkanı Sayın Adnan SAKA’ya çok teşekkür ederiz. Sayın SAKA özellikle Aliağa’daki imar alanlarının yetersizliğinden bahsetti. Aliağa’da imar alanlarının genişlemesi gerektiğini aksi takdirde konut yetersizliği ve hızla artan Aliağa nüfusu konut fiyatları başta olmak üzere birçok sorunu beraberinde getireceğini belirtti.” diye konuştu.

“Meslek Yüksek Okulu’nun durumunu da ele aldık”

Aliağa Ticaret Odası ziyaretinde Meslek Yüksek Okulu’nun durumunu da ele aldıklarını belirten Kazım ULAŞ,” Sayın SAKA, Meslek Yüksek Okulu’nun isminin değiştirilmesi yönündeki çalışmaları konusunda bizden destek istediler. Bergama Meslek Yüksek Okulu Aliağa Yerleşkesi olarak geçen okulun isminin Aliağa Meslek Yüksek Okulu olarak değiştirilmesi için Ege Üniversitesi Rektörlüğüne başvurduklarını, rektörlükten onay çıktığını fakat son onayın YÖK’e kaldığını, bu konuda da bizden destek istediklerini söyledi. Bizde bu konuda Aliağa Ticaret Odasına destek vereceğimizi ve bu sorunları net bir şekilde gerekli yerlere ileterek, bu konuyu çözüme kavuşturacağımızı söyledik.” diye konuştu.

Aliağa Ticaret Odası’ndan sonra Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Odasını da ziyaret eden Kazım ULAŞ,” Aliağa Esnaf Odası Başkanımız Sayın Hüseyin EKREN ile de uzun süreli olarak sohbet etme olanağı bulduk. Bu sohbet esnasında Aliağa’daki esnafımız için ne gibi projeler geliştirebiliriz, neler yapabiliriz üzerine verimli bir görüşme sağladık.” dedi.

 

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894