• BIST 9728.1
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 26 °C

Kelebekler Vadisi

Kelebekler Vadisi
Dünyada nadir olarak rastlanan Jarsey Tiger kelebeği başta olmak üzere pek çok kelebek türüne evsahipliği yapan ve %100 doğal yaşamın mekanı olan Kelebekler Vadisi, kendisini en iyi anlatan logoyu arıyor. 23 Temmuz’da

KELEBEKLER VADİSİ’NİN LOGOSU NASIL OLSUN?

Yeni Vizyon / Dünyada nadir olarak rastlanan Jarsey Tiger kelebeği başta olmak üzere pek çok kelebek türüne evsahipliği yapan ve %100 doğal yaşamın mekanı olan Kelebekler Vadisi, kendisini en iyi anlatan logoyu arıyor. 23 Temmuz’da başlayan logo yarışması 8 Eylül’e kadar sürecek. Yarışmanın sonucu ise 15 Eylül’de Kelebeklervadisi.azbuz.com adresinde açıklanacak.

http://kelebeklervadisi.azbuz.com adresinde yapılan logo yarışmasına katılmak için, aday logoları sitedeki “Logo Yarışması” isimli fotoğraf albümüne yüklemek yeterli oluyor. Bir kişinin en fazla 3 çalışmayla katılabildiği yarışmada logoların 600 x 500 piksel içinde ortalanmış 72 dpi çözünürlükte, jpeg, gif veya png formatında olması gerekiyor.

Vadideki ödül

Kelebekler Vadisi için en güzel logoyu tasarlayan kişi elbette yine Kelebekler Vadisi’nde ödüllendiriliyor. Yarışmanın galibi 1 hafta “her şey dahil” konaklama kazanıyor. Bu “her şey dahil” sistem, hediye içki ve meşrubatlar, Susamuru Dalgıç Ali'den bir balık, İlyas Kaptan’dan “pişiriverme”, Burcu’nun küçük dükkanından bir giysi, Seçil’in dükkanından meyvesuyu, Taşev’den kek-çay ve sürpriz hediyelerden oluşuyor. Yarışmanın ikincisi 5 gün, üçüncüsüyse 3 gün “her şey dahil” konaklama kazanıyor.

Kelebekler Vadisi

Dünya Mirasını Koruma Vakfı (World Heritage Foundation) tarafından dünya üzerinde korunması gerekli 100 dağdan biri olarak ilan edilen Babadağ'ın eteklerindeki Kelebekler Vadisi, aynı zamanda bir sit alanı.

Endemik bitkiler yönünden oldukça zengin olan vadide, dünyada nadir olarak rastlanan Jarsey Tiger kelebeği başta olmak üzere pek çok kelebek türü de bulunuyor. 1987 yılında, başında Avukat Hasan D. Bayramoğlu’nun bulunduğu bir grup doğasever tarafından, doğayla uyumlu bir yaşam modelinin temellerini atmak üzere kurulan Kelebekler Vadisi, basit yapılardan oluşan bir kamping, ütopya, cennetten bir köşe...

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894