• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 23 °C

Kes Yapıştır Katla Sıkıştır!

Kes Yapıştır Katla Sıkıştır!
Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle sosyal hayata yeni renkler kazandıran Efes Pilsen, bu yıl yeni bir projeye daha imza atıyor. Yaratıcı fikirlerin ve el becerisinin ödüllendirileceği Efes Pilsen Maket&Obje Yarışması başvuruları 01 Şubat’ta başlı

Gerçekleştirdiği farklı etkinliklerle sosyal hayata yeni renkler kazandıran Efes Pilsen, bu yıl yeni bir projeye daha imza atıyor. Yaratıcı fikirlerin ve el becerisinin ödüllendirileceği Efes Pilsen Maket&Obje Yarışması başvuruları 01 Şubat’ta başlıyor.

Efes Pilsen yepyeni bir yarışmayla farklı bir alanda daha tüketicileriyle bir araya geliyor. Bu yıl birincisi gerçekleştirilecek olan Efes Pilsen Maket&Obje Yarışması el becerisi ve yaratıcılığına güvenenleri yarışmaya davet ediyor. El sanatlarına ve maket yapımına ilgi duyanları hedefleyen yarışma, “Maket” ve “Obje” olmak üzere iki ayrı kategoriden oluşuyor. Şişe, kutu, kapak ve açacak gibi Efes Pilsen markasına ait farklı malzemeleri kullanarak yepyeni bir obje ya da maket yaratmak üzerine kurgulanan yarışmaya 01 Şubat-30 Nisan 2006 tarihleri arasında katılabilinecek.

www.efeskeyfi.com sitesinde bulunan ya da "Budun Design Company", "Gerekli Şeyler" ve "Zihni Sinir" mağazalarında dağıtılan basılı katılım formlarını eksiksiz doldurularak yarışmaya başvuranlar, “Maket” veya “Obje” kategorisindeki eserlerini (Think Organizasyon “Efes Pilsen Maket ve Obje Yarışması” Şahinler Caddesi No:16/B 34416 Seyrantepe Kağıthane/İstanbul) adresine göndererek değerlendirmeye katılabilecekler. Amaç, Efes Pilsen’in klasikleşen formlarından hareket ederek yaratıcı düşüncenin ürünü olan maketler ve objelerin hayata geçirilmesini sağlamak. Yarışmaya katılmak için 18 yaşını doldurmuş T.C. vatandaşı olmak yeterli.

11 Mayıs 2006 tarihinde değerlendirmeye alınacak olan başvurular arasında dereceye girenler 18 Mayıs 2006 tarihinde açıklanacak. Yarışma sonucu her iki kategorinin birincilerine Samsung Plazma TV 42”, ikincilerine Samsung Ev Sinema Sistemi ve üçüncülerine de Samsung Video kamera hediye edilecek. Ayrıca, katılım formunu ulaştıran ilk 300 kişiye Efes Pilsen’den sürpriz hediyeler verilecek. www.efeskeyfi.com

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894