• BIST 8718.11
  • Altın 2245.967
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1866
  • İzmir 7 °C

Kınık’ta Tarım İşçilerine Sağlık taraması

Kınık’ta Tarım İşçilerine Sağlık taraması
Kınık Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Teşhis ve Tedavi aracı” sağlık hizmetini mevsimlik tarım işçilerinin ayağına götürüyor.

Kınık Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Teşhis ve Tedavi aracı” sağlık hizmetini mevsimlik tarım işçilerinin ayağına götürüyor.

Sağlık Bakanlığı ve Kınık Belediyesi işbirliğiyle Sıhhat Projesi kapsamında Kınık Belediyesi tarafından hayata geçirilen “Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Teşhis ve Tedavi aracı” sağlık taraması, ağız ve diş tedavileri sağlık hizmetini mevsimlik tarım işçilerinin ayağına götürüyor.

2018 yılının Ocak ayından bu yana vatandaşlara hizmet veren gezici diş sağlığı tarama araçları, kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere, özellikle; çocuk, yaşlı, yatalak ve engelli vatandaşlara düzenli olarak diş teşhisi, tedavisi, diş çekimi ve dolgu tedavileri yapılıyor. Tarım sezonun başlamasıyla mevsimlik tarım işçileri de Kınık Belediyesi, Ağız ve Diş Sağlığı Gezici Teşhis ve Tedavi aracında diş sağlığı hizmeti alıyor.

“Hedefimiz, bütün vatandaşlarımıza hizmet götürmek”

Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, “hedefimiz; kırsalda yaşayan ulaşım yönünden dezavantajlı vatandaşlar başta olmak üzere çocuk, yaşlı, yatalak, engelli vatandaşlara düzenli olarak ağız ve diş sağlığı hizmeti sağlamakla beraber tarım mevsiminde, tarım işçilerimizin de bu imkândan yararlanmasını sağlamak. Vatandaşımızın ayağına bu sağlık hizmetini götürerek, belediye olarak amacımıza ulaşmış oluyoruz” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894