• BIST 8715.56
  • Altın 2240.804
  • Dolar 32.337
  • Euro 35.1052
  • İzmir 10 °C

Koton 3 Trend Temasıyla Yeni Sezona Hazır!

Koton 3 Trend Temasıyla Yeni Sezona Hazır!
Koton Sport Erkek Koleksiyonu 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda model ve renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor.

KOTON SPORT ERKEK KOLEKSİYONU 3 TREND TEMASIYLA YENİ SEZONA HAZIR!

Koton Sport Erkek Koleksiyonu 2018-2019 Sonbahar-Kış sezonunda model ve renk çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Spor giyimin, casual stillerin de hedefine girdiği sezonda Koton Sport Erkek Koleksiyonu, tasarımları 3 farklı temayla sunuyor.

2018-2019 Sonbahar-Kış Koton Sport Erkek Koleksiyonu, zengin tasarım seçenekleri ve renkleriyle ön plana çıkıyor. Casual giyimin spor tasarımlarla buluşması trendi yeni sezonda artarak devam ederken, Koton Sport Erkek Koleksiyonu yeni sezona sunduğu tasarımlarıyla zorlamasız şık stilleri hedef alıyor. Koleksiyon, Ying Yang, Orange Harmony ve Focus on Green olmak üzere üç farklı temadan oluşuyor.

SİYAH VE BEYAZIN KESKİN GÜCÜNDEN İLHAM ALAN; YİNG YANG

Çizgisel desenlerin siyah, beyaz ve gri renklerle buluştuğu Ying Yang teması grafik baskılarla farklılaşıyor. Blok detaylar ve farklı kumaş türlerinin kullanıldığı tasarımların ilhamı siyah ve beyaz renklerin keskin gücünden alınıyor.

SEZONUN DİKKAT ÇEKEN RENGİ ‘TURUNCU’ İLE ORANGE HARMONY

Ana rengin turuncu, destekçi renklerin ise siyah ve griden oluşturulduğu koleksiyonda reflektör ve teknik detaylar önem kazanıyor. Tasarımlarda siyah ve gri melanjın klasik çizgisi turuncu baskı ve detaylarla hareketlendirilirken her sezonun trendi kamuflaj deseni de Orange Harmony temasının trend tasarımlarına eşlik ediyor. Koton Sport Erkek Koleksiyonu’nun dinamik ruhuna uyumlu olarak hazırlanan tasarımlar vücudu saran kumaşları ile spor performansını da maksimuma yükseltiyor.

FOCUS ON GREEN; YEŞİLİN ODAĞINDA TASARIMLAR

Sezonun trend renkleri arasında yer alan yeşilin farklı tonlarından oluşturulan tasarımlar ‘Focus On Green’ temasında buluşuyor. Reflektör baskınların yeşil ile buluştuğu tasarımlar arasında teknik detaylı atlet ve tişört tasarımları yer alıyor. Temanın öne çıkan parçalarını yeşil melanj tişört-şort takımı oluşturuyor.

Koton Sport Erkek Koleksiyonu, zengin tasarım seçenekleriyle seçili Koton mağazalarında ve online alışverişin adresi koton.com’da ulaşılabilir fiyatlarla satışa sunuluyor./EGE BASIN GRUBU

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894