• BIST 9019.24
  • Altın 2279.382
  • Dolar 32.3171
  • Euro 35.0505
  • İzmir 20 °C

Koton Yeni Sezona İddialı Girdi

Koton Yeni Sezona İddialı Girdi
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / Global moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Koton, 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için güçlü bir koleksiyon hazırladı.
KOTON YENİ SEZONA ÖZGÜR, ROMANTİK VE İDDİALI BİR GİRİŞ YAPTI
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
Global moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Koton, 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için güçlü bir koleksiyon hazırladı. ’An Optimist Spring Escape’ teması ile kumaş seçimlerinden kalıp çalışmalarına kadar özenle hazırlanan Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu bir lansman ile tanıtıldı. Lansmanın ev sahipliğini Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve markanın son dönemdeki en önemli global transferlerinden Koton Tasarım Direktörü Isham Sardouk yaptı.
 
Koton, 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için hazırladığı yeni koleksiyonlarını, 3 Şubat 2016 tarihinde Esma Sultan Yalısı’nda düzenlenen bir lansman ile tanıttı. ’An Optimist Spring Escape’ teması ile hazırlanan koleksiyonlar; bu sezona özgür, iyimser, romantik ama bir o kadar da iddialı bir hava estirmeye hazır olduğunu kanıtladı.
 
Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz ve Koton’un son dönemdeki en önemli global transferlerinden biri olan Koton Tasarım Direktörü Isham Sardouk’un ev sahipliğinde düzenlenen lansmana, Koton’un Kreatif Danışmanları Başak Kocabıyıkoğlu ve Defne Kocabıyıkoğlu başta olmak üzere moda dünyasının önemli isimleri katıldı.
 
Koton 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu lansmanında, Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz “ Koton olarak 2015 yılı itibarıyla büyük bir değişim ve dönüşüm içine girdik. Önümüzdeki dönemler için hedefimiz; global moda markası olma yolunda emin adımlarla ilerlemek. Bu hedefi gerçekleştirirken her zaman olduğu gibi sezon trendlerini ulaşılabilir fiyat aralığında, özgün tasarımlar ile müşterilerimize sunacağız. Ayrıca hedeflerimiz doğrultusunda, 2015 yılı içinde birçok atılım yaptığımıza inanıyoruz. Bunlardan en önemlisi; moda dünyasının saygın isimlerinden olan, dünya markalarında uzun yıllar tasarım direktörlüğü yapmasının yanı sıra WGSN’de de başkan yardımcılığı görevini yürüten Isham Sardouk’u Koton’a transfer etmiş olmamızdır. Isham’ın bilgi ve birikimi ile global olma yolunda Koton’a büyük katkı sağlayacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.
 
BU SENE YURT DIŞINDA DAHA ÇOK MAĞAZA AÇACAĞIZ
Koton Yönetim Kurulu Üyesi Gülden Yılmaz, aynı zamanda Koton’un global bir moda markası olma yolunda hayata geçirecekleri planlar ile ilgili olarak “2016 yılında, ilk defa yurt dışında açacağımız mağaza sayısı, yurt içinde açacağımız mağaza sayısından fazla olacak. 2015 yılını, 159’u yurt dışında olmak üzere toplam 434 mağaza ile kapattık. Bu yıl da açmayı hedeflediğimiz 91 mağazanın 51’i yurt dışında olacak.” dedi. 
 
ARTIK DÜNYA MARKASI OLMAYA HAZIRIZ
Yılmaz “Bu yıl aynı zamanda modanın kalbi olan Paris’te ilk mağazamızı açacağız. Paris’ten sonra ise sırada Belarus ve Fas, daha sonrasında ise Almanya ve İngiltere olacak. Kendi coğrafyamızda başladığımız bu yolculuğu artık bambaşka bir boyuta taşıyacağız ve Türkiye’nin ilk global moda markası olacağız. Organizasyon yapımız, kadromuz ve tasarımlarımızla artık dünya markası olmaya hazırız.” dedi.
 
CANLI, ENERJİK AMA BİR YANDAN DA ROMANTİK BİR ESİNTİ SUNAN GENİŞ BİR KOLEKSİYON HAZIRLADIK
Koton 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu ile ilgili olarak da konuşan Yılmaz, “Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, özgürlük hissini en güçlü haliyle şehir hayatına adapte eden ve yeniden yorumlayan bir koleksiyon oldu. Tasarım Direktörümüz Isham Sardouk’un da moda dünyasında edindiği birikimden yararlanarak canlı, enerjik ama bir yandan da romantik bir esinti sunan geniş bir koleksiyon hazırladık. Beğeneceğinize eminiz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.
 
SARDOUK ‘İYİMSER BİR İLKBAHAR-YAZ KAÇAMAĞI’ YAPMAYA HAZIRIZ
Koton 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ile ilgili olarak Koton Tasarım Direktörü Isham Sardouk ise “ Öncelikle Koton gibi güçlü bir ruhu olan ve dünya genelinde 800’den fazla satış noktası bulunan bir marka ile bir araya gelmiş olmaktan dolayı çok mutluyum. 2016 İlkbahar-Yaz sezonu için, Koton bünyesinde çok özel koleksiyonlar hazırladık ve moda dünyasında ‘İyimser bir İlkbahar-Yaz kaçamağı’ yapmaya hazırız. Bu sezon enerjik, sıcacık ve stil dolu tasarımlar ile tüm moda severleri buluşturacağız” şeklinde konuştu.
 
KOTON KADINI BU SEZON ÖZGÜR, İYİMSER VE ROMANTİK
Koton 2016 İlkbahar-Yaz Kadın Koleksiyonu, bu sezon son derece özgür, iyimser ve romantik. İddialı şehir kadınını hayal ederek hazırlanan tasarımlar, iyimser bir ilkbahar-yaz kaçamağı sunuyor. 
 
UZAK DİYARLARDA ÖZGÜR BİR İLKBAHAR-YAZ KAÇAMAĞI: KOTON OLE
Koton 2016 İlkbahar-Yaz Ole Koleksiyonu bu sezon, Ole kızını uzak diyarlarda özgür, eğlenceli, müzik, doğa ve güneş dolu bir İlkbahar-Yaz kaçamağına davet ediyor. Koton 2016 İlkbahar-Yaz Ole Koleksiyonu içinde kullanılan malzemeler arasında denim, uçuşan dokular, püsküller, fırfır ve volanlar, ince kotonlar dikkat çekiyor.
 
KOTON ERKEK KOLEKSİYONU’NDA HEM İŞ HEM DE OYUN ZAMANI BAŞLADI
Koton 2016 İlkbahar-Yaz Erkek Koleksiyonu; bu yaz ‘iş’ ve ‘oyun’u günlük hayatında buluşturan bir şehir erkeğinin gardırobunu baştan yaratıyor. Koleksiyon lacivert, beyaz, gökyüzü mavisi, bej, zeytin, kahve ve tütün tonları ile sezona iddialı bir giriş yapıyor. Koleksiyonun detay tonları arasında ayrıca ahududu ve yeşil de göze çarpıyor.
 
KOTON KİDS İLE MUTLU BİR YAZ GÜNÜ
Koton Kids bu sezon, mutlu bir yaz gününde çocukların özgürlük ve eğlencesine değer katacak bir koleksiyon hazırladı. Koton Kids 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu’nda kızlarda sarı, şeker pembesi, tatlı mavi ve beyaz renkleri koleksiyonun ana renk paletini oluştururken, erkeklerde ise beyaz, aqua, lacivert ve gökyüzü mavisi kullanılıyor.
 
EGZOTİK BİR HAVUZ PARTİSİNE HAZIR MISINIZ? 
Koton Beachwear 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu, tasarımları ile bu sene egzotik diyarlarda göz alıcı bir havuz partisine davet ediyor. Koleksiyonun anahtar parçalarına bu sezon uzun yaz elbiseleri ve kaftanlar da eşlik ediyor ve iddialı bir plaj şıklığı yaratıyor.
 
KOTON LİNGERİE: ROMANTİK VE DUYGUSAL
Koton Lingerie; bu yaz iç çamaşırı gardıroplarını romantik ve duygusal bir koleksiyonla yeniliyor. Koton Lingerie 2016 İlkbahar- Yaz Koleksiyonu romantik ve duygusal tasarımları ile dikkat çekiyor. Koleksiyonda gelinler için özel olarak hazırlanmış beyaz dantel gelin setleri bu sezonun dikkat çeken parçalarını oluşturuyor.
 
KOTON BABY’DE ÖNCELİK BEBEKLERİMİZİN SAĞLIĞI
Minik bebeklerin sağlık ve güvenliğine anneleri kadar önem veren Koton Baby, sağlıklı kumaşlarla tasarlanıyor ve özel olarak test ediliyor. Canlı renklerin ve neşeli desenlerin yer aldığı tasarımlar, bu sezon da bebekleri rahat ve mutlu hissettirmek için özenle hazırlanıyor.
 
KOTON PLUS’DAN HER TARZA ÖZEL
Koton Plus 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda her tarza hitap eden alternatifler mevcut.  Keskin şekillerin, geometrik çizgilerin ve sert kesimlerin ön planda olduğu, siyahtan pudraya tüm pastel renkleri içeren Monumental Geo yelpazesi; Koton Plus kadınlarına rahatlığı şıklıkla birleştiren birbirinden kullanışlı bluz ve pantolonlar sunarken; etnik desen tutkunları için hazırladığı 70’s Indigo Traveler’s ile hippie ve boho referansların çizgileri ön plana çıkarıyor.
 
DİLEK HANİF FOR KOTON
Moda dünyasının güçlü ismi Dilek Hanif’in en özel tasarımları Dilek Hanif for Koton Koleksiyonu altında 2016 İlkbahar-Yaz sezonunda da moda tutkunlarının beğenisine sunuluyor. Dilek Hanif’in zarif çizgisini taşıyan tasarımlar, yeni sezonda da iddiasını koruyor. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894