• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 19 °C

Küçük Ressamlar Belli Oldu

Küçük Ressamlar Belli Oldu
Isıtma soğutma sektörünün öncü kuruluşu Alarko Carrier’ın bu yıl ilk kez düzenlediği “Alarko Carrier’ın Küçük Ressamları” Resim Yarışması sonuçlandı. Başlangıç olarak Alarko Carrier yetkili satıcıları, servisleri ve

ALARKO CARRİER’IN KÜÇÜK RESSAMLARI BELLİ OLDU

Isıtma soğutma sektörünün öncü kuruluşu Alarko Carrier’ın bu yıl ilk kez düzenlediği “Alarko Carrier’ın Küçük Ressamları” Resim Yarışması sonuçlandı. Başlangıç olarak Alarko Carrier yetkili satıcıları, servisleri ve çalışanlarının çocukları arasında düzenlenen yarışmanın konusu, dünyanın iklim değişiklikleri nedeni ile zor zamanlar geçirmesinden yola çıkılarak “Mevsimler ve Yaşantımız” olarak belirlendi.

Leyla Alaton (Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi), Hüsamettin Koçan (Ressam), Haldun Dostoğlu (Galeri Nev) ve Metin Oydemir’den (Alarko Carrier Temsilcisi) oluşan jüri, Türkiye’nin dört bir yanından gönderilen 200’e yakın resim arasından 6-10 yaş kategorisinde Sakarya’dan 8 yaşındaki Deniz Ünay’ın, 11-14 yaş kategorisinde ise İstanbul’dan 12 yaşındaki Erdem Aydın Yıldız’ın resmini birinciliğe değer gördü. Yarışmada 6-10 yaş kategorisinde ikinciliği Manisa’dan Faruk Barış Akça, üçüncülüğü İstanbul’dan Betül Koçyiğit, 11-14 yaş kategorisinde ise ikinciliği Gaziantep’ten Melis Arda, üçüncülüğü de Ankara’dan Nazlı Koçak kazandı. Bursa’dan Özlem Köse, Ankara’dan Birsen Dikmen ve M.Yasin Tombak, Uşak’tan Bilge Bayraktutan, İstanbul’dan Alp Sencer Özen ve Rabia Özdemir de dereceye girerek mansiyon aldı.

 

 

Çağdaş yaşamın vazgeçilmez unsuru olan kültür-sanatı çocuklara aşılamak ve resme olan ilgilerini artırmak amacıyla resim yarışmasını bu yıl başlattıklarını belirten Alarko Carrier Genel Müdürü Önder Şahin, “Başlangıç olarak, Alarko Carrier ailesinin birer üyesi olan yetkili satıcılarımız, servislerimiz ve çalışanlarımızın sevgili çocukları arasında gerçekleştirdiğimiz resim yarışmasını önümüzdeki yıllarda içeriği ve kapsamını genişleterek sürdürmeyi ve gelenekselleştirmeyi hedefliyoruz.” dedi.

Önder Şahin sözlerine şöyle devam etti: “Konusunu Mevsimler ve Yaşantımız olarak belirlediğimiz yarışma ile amacımız, çocuklarımıza hem çevre bilincini aşılamak hem de konuya bakışlarını ve sınırsız hayal güçleri ile arzu ettikleri geleceği bizlere yansıtmalarını sağlamaktı. Sonuçlara baktığımızda yaşları 6 ile 14 arasında değişen çocuklarımızın çevreye karşı bu kadar duyarlı olduğunu görmek bizleri gerçekten umutlandırdı ve güven verdi. Çocuklarımızın çevre bilincinin önümüzdeki yıllarda da en üst seviyede olmasını ve hayal ettikleri geleceği el birliği ile inşa etmelerini gönülden diliyoruz.”

Yarışmada her iki kategoride ilk üç dereceyi paylaşan ve mansiyon alan yarışmacılar çeşitli hediyeler kazandı. Yarışmanın birincileri lap-top, ikincileri i-pod, üçüncüleri bisiklet ile ödüllendirildi. Mansiyon alan yarışmacılara ise bilim kitapları seti armağan edildi. Ayrıca dereceye giren 12 çalışmanın Alarko Carrier yetkili satıcılarında sergilenmesi ve 2008 yılı Alarko Carrier takviminde kullanılması planlanıyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894