• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Machka Alsancak Mağazasında Özel Buluşma

Machka Alsancak Mağazasında Özel Buluşma
MACHKA, GELENEKSEL ALSANCAK MACHKA SEZON DAVETİNİ 12 NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRDİ.

Ayaydın&Miroglio Grup bünyesinde yer alan, Türkiye’nin ilk ve tek “pret a porter” markası Machka, İzmir’in en gözde semti Alsancak’ta yer alan mağazasında Stil Danışmanı ve Moda Editörü Mert Aslan’ın Machka parçalar ile kombin ve stil önerilerinde bulunduğu, Style Talk etkinlikleri kapsamında geleneksel koleksiyon tanıtım davetinde İzmir’in önde gelen cemiyet mensuplarını buluşturdu.

Machka 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonunda yer alan tasarımlar, Stil Danışmanı ve Moda Editörü Mert Aslan’ın özel sunumu ve styling önerileri ile tanıtıldı. Machka İlkbahar Yaz koleksiyonu, konuklar tarafından büyük beğeni kazandı.

Davete, giydikleri Machka tasarımlarıyla katılan birbirinden şık davetliler, etkinlik sırasında yeni koleksiyondan beğendikleri parçaları satın almayı da ihmal etmediler.

Koleksiyon bilgisi:

Zamansız stile sadık kaldığı yüksek kalite tasarım anlayışını, kalıp, dikiş ve zanaatkar el işçiliği ile birleştiren Machka, 2017 İlkbahar-Yaz koleksiyonu ile sizi narin ve özgür Machka kadınının modern ve renkli dünyasına davet ediyor.
İllüzyon etkisi yaratan organze, uçuşan şifon jorjet ve şeffaf organdi kumaşlar Machka kadınının ışıltılı aurasına renkli bir yorum getiriyor.
Sofistike tasarımlarda hayat bulan büyük geometrik desenli ipekli koton emprimeler, fistolar ve saten örgüler; metalik iplikler ile süslü ve boyutlu brokarlar zarif siluetlerde göz kamaştıran bir şova dönüşüyor. Çarpıcı Machka tasarımlarının zarif eşlikçisi, antik gold ve renkli iplikli jakarlar, taşlı ve işlemeli yakalar, yumuşak pastel tonlarıyla kusursuzca birleşiyor.  
İşleme detaylı şık kumaşlarda hayat bulan beyaz renk, pantolon, bluz ve elbiselerde sportif etkiyi bir adım öne çıkarırken, modern lüks tarza davetkar bir yorum getiriyor. Bilek boy pantolonlar kurdela ve düğme detaylarıyla hareketlenirken, yüksek bel, geniş ve düz paça pantolonlar koleksiyonda göze çarpan modern gençlik reformunu destekliyor. 
Büyük pliseli ve fırfır detaylı volümlü elbiseleri, neşeli bir tavırla karşılayan narçiçeği, açık pembe, canlı sarı, şeker pembe, fıstık yeşili renk paleti, Machka’nın renkli ve narin ruh halini yansıtırken; pudra, zeytin, asker yeşili ve pastel mavinin beyaz renk ile birlikte kullanımıyla elde edilen dumanlı tonlar, Machka siluetlerinde dramatik bir yaz etkisi yaratıyor. 
Lüks jakarlı godeli bomber, modül işlemeli krep ve neopren ceketler, özgün ve modern stil anlayışıyla buluşan parti elbiselerine mükemmel bir uyumla eşlik ediyor. Full payet işlemeli kemer ve çantalar ise bu kusursuz uyumun tamamlayıcısı rolünü üstleniyor. 
Feminen hatları vurgulayan modern tavırlı romantik elbiseler, swarovski taşlarla süslenmiş deri kemerlerle birleşerek Machka kadınının bir klasik haline gelen sofistike tarzının altını çiziyor.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894