• BIST 9093.58
  • Altın 2324.208
  • Dolar 32.3676
  • Euro 34.9781
  • İzmir 22 °C

MediaMarkt ve Microsoft’tan Çocuklara Özel 23 Nisan Şenliği

MediaMarkt ve Microsoft’tan  Çocuklara Özel 23 Nisan Şenliği
MediaMarkt ve Microsoft’tan Çocuklara Özel 23 Nisan Şenliği

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Microsoft iş birliği ile Beylikdüzü mağazasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel, eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yapıyor

Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil elektronik perakendecisi MediaMarkt ve Microsoft Türkiye, eğlenceli sürprizler ve aktivitelerle çocukları en özel gününde de yalnız bırakmıyor. MediaMarkt Beylikdüzü mağazasında gerçekleşecek olan etkinlikte çocuklar ve aileler kendilerine hazırlanan küçük sürprizlerle 23 Nisan’ın keyfini birlikte yaşıyor.

Minikler 23 Nisan’ı MediaMarkt’ta kutluyor

Mağaza içerisinde 23 Nisan’a özel kurulan Xbox standları ve oyun bilgisayarları sayesinde, çocuklar farklı oyunları keyifle deneyimleme imkanı buluyor. Ayrıca etkinliğe özel bulunan Forza simülatörü ile oyunsever minikler, gerçeğe yakın bir oyun deneyimini hep birlikte keşfediyor.

Bunun yanı sıra çocuklar etkinlik alanında karikatür eşliğinde dijital ekranda eğlenceli karikatür yaratmanın mutluluğunu yaşıyor.

Sürpriz etkinliklerin ve hediyelerin olacağı 22 - 23 Nisan Çocuk Bayramı kutlamaları MediaMarkt Beylikdüzü mağazasında aileleri ve çocukları bekliyor.

İZMİR, Balçova, Çiğli, Gaziemir, Karşıyaka, Konak, Aliağa, Bayındır, Bergama, Beydağ, Bornova, Buca, Çeşme, Dikili, Foça, Karaburun, Kemalpaşa, Kınık, Kiraz, Menderes, Menemen, Narlıbahçe, Ödemiş, Seferihisar, Selçuk, Tire, Torbalı, Urla, Güzelbahçe, Urla

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894