• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 17 °C

Mercedes Kazanma Şansı

Mercedes Kazanma Şansı
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber / Nilüfer Turizm 15. yıl kutlamaları kapsamında misafirlerine Mercedes CLA 200 Kazanma Şansı sağlıyor.
NİLÜFER’LE YOLCULUK YAPAN MERCEDES CLA 200 KAZANIYOR
 
Nilüfer Turizm 15. yıl kutlamaları kapsamında misafirlerine Mercedes CLA 200 Kazanma Şansı sağlıyor. 9 Temmuz 2015 ile 25 Ekim 2015 tarihleri arasında Nilüfer Turizm ile seyahat eden misafirler yapılacak çekilişle Mercedes CLA 200 kazanma fırsatı yakalıyor.
 
Nilüfer Turizm Blue Bus otobüsleri ile lüks ve konforu sağlarken gerçekleştirdiği Artı Bilet avantajı ile yolcularına keyifli yolculuklar ve Artı Bilet avantajlarından faydalanmasını sağlarken 25 Ekim 2015 tarihinde yapılacak çekiliş ile Mercedes CLA 200 kazandırıyor.
 
Nilüfer Turizm için özel olarak dizaynedilen Blue Bus 2+1 otobüsler, yolcular için maksimum konfor ve emniyet sunuyor. Blue Bus 2+1 otobüslerin her koltukta emniyet kemeri bulunuyor. Ekran arkasındaki 3g teknolojisi sayesinde film izleme olanağı sağlıyor. Nilüfer Turizm'in teknoloji ile donatılmış Blue Bus otobüsleri ile yolculuk yapmak güven, lüks ve keyifli yolculuk sağlarken Nilüfer Turizm' in yolcuları için gerçekleştirdiği Artı Bilet uygulaması ile yolcularının bütçelerine de konfor sağlıyor. 
 
VIP tipi 2+1 koltuklar teknolojisi üstün konforlu koltuklarıyla aynı otobüs içinde yolcular birbirleriyle oyun oynayabiliyor. Telefonlarını şarj edip, televizyon kanallarına bağlanıp istediğin iki kanalı seyredebiliyor hatta 4 saat kayıt dahi yapabiliyor.  Kişiye özel olarak kullanılan okuma lambaları gece yolculuklarını daha keyifli bir hale getiriyor.  Ayrıca uçak tipi sehpaları ile yolcular, koltuklarını yatırsalar da koltuktan ayrılan sistem sayesinde arkada bulunan diğer yolcular bundan etkilenmiyor.  Otobüste bulunan koltuklar, üç kademeli ayaklıkları,antibakteriyel özel havalandırması, rahatlatan mavi ışıklı aydınlatmaları ile yolcular için rahat bir yolculuk sağlıyor. 
 
Artı Bilet Nedir ? 
Artı Bilet, üyeliği her yolculukta bilet bedelinin %10'u kadar Artı Lira kazandırıyor.1 Artı Lira, 1 Tl karşılığına geliyor. Biriktirilen her Artı Lira'lar ücretsiz bilete dönüşüp, yolculuğun lüks, keyifli, kazançlı, harcadıkça kazandıran bir sistemle yolcuları artı’ya geçiriyor.
 
9 Temmuz 2015 ile 25 Ekim 2015 tarihleri arasında Nilüfer Turizm ile seyahat eden misafirler yapılacak çekilişle Mercedes CLA 200 kazanma fırsatı yakalıyor. 
Aliağa Haber / Foça Haber / Dikili Haber / Bergama Haber / Dikili Haber/ Menemen Haber / İzmir Haber 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894