• BIST 9793.88
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 18 °C

MHPnin Aliağada Hiç Şansı YOK

MHPnin Aliağada Hiç Şansı YOK
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 90’lı ve 2000’li yıllarda yerel siyasette fırtına gibi esen Cumhur Güney, suskunluğunu gazetemiz için bozdu. 2 günden bu yana Gazetemizde yayınlanan açıklamalarıyla yerel iktidar CHP’ye ve aday adaylarına seçim uyarılar

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /

Tecrübeli Siyasetçi Cumhur Güney’den AK Parti ve Aday değerlendirmeleri:

“TANSU KAYA, 5 SENEDE ALİAĞA’YA 20 SENELİK HİZMET ETTİ”

CUMHUR GÜNEY: MHP NİN KAZANMA ŞANSI YOK!

Belediye Seçimine 1 yıl kala Cumhur Güney’den şok değerlendirme:

AK PARTİ’Lİ DEĞİLİM AMA, AK PARTİ ÖNDE GİDİYOR

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 90’lı ve 2000’li yıllarda yerel siyasette fırtına gibi esen Cumhur Güney, suskunluğunu gazetemiz için bozdu. 2 günden bu yana Gazetemizde yayınlanan açıklamalarıyla yerel iktidar CHP’ye ve aday adaylarına seçim uyarılarında bulunan Güney, eski partisi MHP ve iktidar partisi AK Parti’yle ilgili de çarpıcı değerlendirmeler yaptı.

CHP’NİN ADAYI İYİ OLMAZSA AK PARTİ KAZANIR

Aliağa’da son yıllarda demografik gelişmelerle nüfus yapısının değiştiğini ve sağ seçmen sayısının dengeyi bozacak şekilde arttığını savunan Cumhur Güney, “Bütünşehir yasasıyla birlikte köylerin ve beldelerin oy kullanacak olması şekli değiştirdi. Aliağa’da sağın kazanma şansı çoğaldı. AKP iyi bir aday çıkarır, CHP’nin adayı da iyi olmazsa AK parti burada seçimi kazanır” dedi.

TANSU KAYA 5 YILDA 20 YILLIK HİZMET YAPTI

“Yerel seçimde partiler amaç değil, araçtır. Yerel seçimde önemli olan düzgün aday, düzgün ekiptir.” Diye konuşan Cumhur Güney önceki dönem belediye başkanı Tansu kaya için de “Ben Tansu Kaya’nın avukatı değilim. Ama Tansu, Aliağa’ya 5 yılda 20 yıllık hizmet etti” dedi.

“Gerçekçi olmak lazım; Ak Parti iyi bir aday çıkarırsa, CHP iyi aday çıkarmazsa, AK Parti burada belediyeyi bağırta bağırta alır.” Diyen Cumhur Güney, “AKP’de bir karışıklık var. AK Parti’den kim kazanır diye 5 kişiyi gösterseniz, ben Tansu Kaya kazanır derim. Çünkü Tansu’nun Aliağa’ya yaptığı hizmetler var. Tansu’yu da ekibi yıktı. Kamuoyunda, AK Parti’de Uğur Türkan, Kazım Ulaş, Yaşar Akbulut, Etem Yorulmaz aday adayı olarak konuşuluyor. Yani AKP’de 5-6 aday var. Siyasette 24 saat çok uzun süredir, Olmayacak biri de çıkabilir.” Dedi.

Önemli olanın Aliağa’ya hizmet olduğunu söyleyen Cumhur Güney, “Ben 2009’da AKP’ye oy vermedim; Tansu Kaya’ya oy verdim. Tansu’yu bildiğim, “bu işi yapar” dediğim için oy verdim” dedi.

MHP’NİN KAZANMA ŞANSI YOK

Eski bir MHP’li olarak gönlünün MHP’nin seçimi kazanmasının geçtiğini açıklayan Cumhur Güney, “Gönlümden MHP’nin seçimi kazanması geçiyor. Ama ne yazık ki mümkün değil, kazanma şansı yok. MHP’de tek aday var; Serkan Acar. Serkan çok iyi, temiz bir çocuk. Fakat bir şeyi göz ardı etmeyelim; 1999’da 17 bin seçmene 4 bin oy aldık. 2009’da 30 bin merkez seçmenle 2 bin 400 oy aldılar. Serkan Acar’a da söyledim; Aliağa’da 10 bin MHP’li var. Ama MHP tabanını kaybetti. kazanma şansı yok.” Dedi        

YARIN: CUMHUR GÜNEY’İN ALİAĞA’YI SARSAN DEV RÖPORTAJINI VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN YAYINLIYORUZ..

aliaga-konusuyor-b.jpg

MHP ALİAĞA ESKİ İLÇE BAŞKANI CUMHUR GÜNEY, "TURGUT BEY KALELERİNİ KAYBETTİ"

https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=8901

CUMHUR GÜNEY;" BENİM ADAYIM BARIŞ EROĞLU"

https://www.gunaydinaliaga.com/news_detail.php?id=8904 T

  • Yorumlar 5
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894