• BIST 9782.89
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Tolga Sezer, Biz Bir Büyük Aileyiz

Tolga Sezer, Biz Bir Büyük Aileyiz
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tolga Sezer neden aday olduğu ile ilgili açılamalarda bulundu. Sezer başarı için gerekenlerin Aliağa’da mevcut olduğunu söyledi.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TOLGA SEZER, "ALİAĞA BÜYÜK BİR AİLE"

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan aday adaylığını açıklayan Tolga Sezer neden aday olduğu ile ilgili açılamalarda bulundu. Sezer başarı için gerekenlerin Aliağa’da mevcut olduğunu söyledi.

BAŞKA ALİAĞA YOK

Aday adaylığını açıkladıktan sonra vatandaşlardan büyük ilgi gördüğünü ifade eden Sezer hayat felsefesinin ve karakterinin  insan sevgisi üzerine kurulu olduğunu belirtti. Her şeyin çıkış noktasının insan olması gerektiğini söyleyen Sezer gerçek bir Aliağalı olarak taşın altına elini koymaya karar verdiğinin altını çizerek “Tüm çocukluğum, babamın çocukluğu Aliağa’da geçti. Benim çocuğumda burada büyüyor. Aliağa’dan başka memleketim diyebileceğim bir başka şehir yok. Senelerdir Aliağa’da yaşayan benimle beraber büyüyen asıl memleketi başka bir şehir olan çok arkadaşım var. Onlarda Aliağalı. Ama benim her şey ters gittiğinde Aliağa’dan başka gidebileceğim bir şehir yok” dedi.

ECELİYLE ÖLEN AZALDI

Aliağa’nın büyük bir hızla büyürken, yaşanması muhtemel yeni sıkıntıları da beraberinde getirdiğini kaydeden CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tolga Sezer “ Yaşam ölçeğinde tüm planlarını Aliağa’ya odaklı yapan biri için bu sıkıntıları her gün düşünmemek imkansız. Çevre kirliliği had safhada ve giderek artmakta. Ankara’da oturup Aliağa için ahkam kesenler türlü düzenlemelerle Aliağa halkını bypass etmekteler. Çocuklarımızı zehirleyecek kuruluşlar yanı başımızda biterken Aliağalıya tek söz hakkı verilmemekte. Kısaca ilçemizde çevre kirliliği konusunda büyük zafiyetler söz konusu. Cenazelerimizin pek azı ecel ile gerçekleşiyor. Artık birilerinin bu gidişe bir fren olması gerekiyor” dedi.

tyolga-sezer-ozcan-durmaz.jpg

GENÇ VE DÜRÜST KADROLAR İSTENİYOR

Aliağa’da belediye ve siyasetin dar bir kalıba sıkıştığını, maddi sıkıntıların oy kaygısı arsında gidip geldiğine değinen Sezer belediyenin bu kısır döngünden çıkabildiği kadar sosyal hayata katkı koyabildiğini ifade etti.  Aliağalıların içi boş tutulmayan söz ve vaatlerden sıkıldığını belirten Sezer konuşmasına şöyle devam etti “Aliağa halkı genç dinamik ve samimi sözünün arkasında durabilecek kadrolar istiyor. Aliağa’nın ekonomik ve sosyolojik yapısı gereği oluşan rant ortamına dur diyebilecek, bunu Aliağa’lının lehine çevirebilecek kadrolar lazım. Yoksa Aliağa’da bu kadar rant ve para dönmesine rağmen oldukça geri kalmış durumda. Aliağa’da faaliyet gösteren kuruluşların Aliağa’ya katkıları neredeyse “0” bunun nedenlerinin araştırılması azami faydanın sağlanması lazım” dedi.

ALİAĞA KOZMOPOLİT BİR ŞEHİR

Türkiye’nin küçük bir mozaiğini yaşayan Aliağa’da herkesi kucaklayan yeni bir anlayışa ihtiyaç olduğunu söyleyen Sezer “ Vatandaşlarımızın çok çeşitli kültürlerden, değişik ideolojik yapılardan ve inanışlardan olduğu göz önüne alınarak. Tüm Aliağa’yı kucaklayabilecek bir yönetim uygulamak gerekli. Vatandaşlar Aliağa’da yaşadıkları için kendilerini ayrıcalıklı hissedecekleri hizmetler sunmak kenti tamamen yeni bir anlayışla dizayn etmek gerekli” dedi.

tolga-sezer-chp-aliaga.jpg

ALİAĞA BÜYÜK BİR AİLE

Aliağa’nın yaşanan sorunların farkında olduğunu söyleyen Sezer “1993 senesinde resmi, 1998 den beri ise faal olarak Aliağa ticaret yaşamının bir parçası olarak, ALTO’da 3 dönem meclis üyesi olarak görev yapmış biri olarak ve mesleğim gereği her gün esnaf ve ticaret erbabı ile iç içe olduğumdan dolayı Aliağa’nın hemen hemen tüm sorunlarına vakıf olduğumu düşünüyorum. Ve bunları çözmek için sadece ipi göğüsleyen ben olursam değil, kim olursa olsun katkı koymaya hazırım. Artık bizlerin sadece şikayet etmek yerine elini taşın altına koyma zamanı gelmiştir. Tüm halkımızı da buna katkı koymaya davet ediyorum. Başarı olacaksa hep birlikte başaracağız. Aliağa çok büyük bir aile. Ve başarı için gereken güç bizde mevcut” şeklinde konuştu.

tolga-sezer-hakki-ilku.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894