• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İzmir 20 °C

GEMİSANDER’E Müsteşar Teşekkürü

GEMİSANDER’E Müsteşar Teşekkürü
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı müsteşar yardımcısı suat hayri aka, başkanlığındaki heyet aliağada incelemelerde bulundu. nemrut limanlar bölgesi, Aliağa, çandarlı liman bölgelerini ziyaret eden aka, petkim ve gemisand

GEMİSANDER’E Müsteşar teşekkürü

ULAŞTIRMA DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANLIĞI MÜSTEŞAR YARDIMCISI SUAT HAYRİ AKA ALİAĞA’DA İNCELEMELERDE BULUNDU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Ulaştırma denizcilik ve haberleşme bakanlığı müsteşar yardımcısı suat hayri aka, başkanlığındaki heyet aliağada incelemelerde bulundu. nemrut limanlar bölgesi, Aliağa, çandarlı liman bölgelerini ziyaret eden aka, petkim ve gemisander  ile Aliağa ziyaretini sonlandırdı.

Gemisander başkanı adem şimşek tarafından karşılanan heyete atık yönetim merkezi sorumlusu ersin çeviker gemisöküm bölgesinde bugüne kadar yapılan insan ve çevre sağlığına yapılan yatırımlar hakkında brifing verdi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka, verilen brifingin ardından gemisöküm bölgesini son zamanlarda yaptığı çevreye ve insan sağlığını korumaya yönelik yaptığı yatırımların memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Dünyaya örnek bir gemi geri dönüşüm merkezi olmak için Gemisander üyelerini titizlik ile çalıştıklarının farkında olduğunu belirten Aka, Gemisander yönetim kuruluna ve üyelerine teşekkür etti.

Aka, Müsteşarlık olarak gemi geri dönüşüm sektörünün her türlü sorunda ve çözümünde devletin gülen yüzünü gösterdiklerini, bundan sonrada sektörün Avrupa ve dünyada daha fazla söz sahibi olması ve örnek gemi geri dönüşüm olarak kalması için ellerinden gelen her türlü ilgiyi göstereceklerini söyledi.

Gemisander yönetim kurulu başkanı Adem Şimşek, ziyaretten duydukları memnuniyeti belirtti. Şimşek, “denizcilik müsteşarlığı bizim her zaman sığındığımız ilk limanlarda birisi. Kendilerine gemi geri dönüşüm sektörü olarak katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Toplantının ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Suat Hayri Aka Tersaneler ve kıyı yapıları genel müdürü Hızır Reis deniz, Aliağa liman başkanı Levent Köleteli, Foça Liman Başkanı Cihan Duman, İzmir Liman başkanı Durmuş Ünüvar, Güllük liman başkanı Türker Kutlu’dan oluşan heyet gemisanderden ayrıldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894