• BIST 9069.65
  • Altın 2324.847
  • Dolar 32.37
  • Euro 34.967
  • İzmir 21 °C

Nokia'nın Deneyimi Artıyor

Nokia'nın Deneyimi Artıyor
Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia; fotoğraf, video ve diğer kişisel multimedya içeriklerini düzenlemeye ve paylaşmaya yönelik kapsamlı bir medya paylaşım çözümü sunan Twango’yu satın aldı. Bu sayede Nokia

NOKİA’NIN MEDYA PAYLAŞIM DENEYİMİ TWANGO İLE DAHA DA ARTIYOR

Finlandiyalı mobil iletişim devi Nokia; fotoğraf, video ve diğer kişisel multimedya içeriklerini düzenlemeye ve paylaşmaya yönelik kapsamlı bir medya paylaşım çözümü sunan Twango’yu satın aldı. Bu sayede Nokia, kullanıcıların multimedya içeriklerini masaüstü ve mobil cihazlar üzerinden kolaylıkla paylaşmalarına olanak veriyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Nokia yetkilileri şunları ifade ediyor: “Twango’yu satın alarak, kullanıcıların bilgi, eğlence ve sosyal ağlara, tüm cihazlardan, her zaman ve her yerde kusursuz bir biçimde erişmesini sağlamaya yönelik hedefimizi bir kez daha kanıtladık. Müşterilerimize müzik, navigasyon ve oyunların yanı sıra artık fotoğraf, video ve çeşitli belge türlerini de içeren eksiksiz bir multimedya deneyimi yaşatıyoruz. Her an bağlantıda olabilen bir Nokia Nseries multimedya bilgisayarı ile Twango gibi zengin bir medya paylaşım platformu bir araya geldiğinde, kullanıcılar zengin medya deneyimlerinden gerçek zamanlı yararlanabiliyor.”

Nokia tarafından satın alınan Twango’nun yetkilileri de şunları söylüyor: “Nokia'nın sosyal medya deneyimleri yaratma vizyonu, Twango’nun vizyonu ile bire bire örtüşüyor. Bu alandaki birikimlerimizi paylaşarak, mobil dünyayı değiştirecek işler yaratacağımıza inanıyoruz. Nokia sayesinde artık, vizyonumuzu hayata geçirmek konusunda daha büyük imkanlara sahip olacağız. Böylece kullanıcılar, kişisel medya içeriklerini mobil cihazlarda, masaüstü bilgisayarlarda ya da başka cihazlarda rahatlıkla kullanabilecekler.”

Yüksek kaliteli megapiksel kamera ve mobil genişbant bağlantı özelliğine sahip Nokia ürünleri, kullanıcıların içerik ve blog oluşturmaları ve online topluluklara katılmalarında bir devrim yaratıyor. Nokia 2006 yılında 140 milyonu aşkın bağlantılı kamera sattı ve bu tip Nokia cihazları giderek dünyanın en önde gelen görüntü ve video kaynağı haline geliyor. Nokia, GPS-tabanlı yer bilgileri ile fotoğraf ve videoları birleştirmek gibi yeniliklerle de içerik paylaşım deneyimini geliştiriyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894