• BIST 8970.53
  • Altın 2281.96
  • Dolar 32.3217
  • Euro 35.018
  • İzmir 22 °C

Oğuzhan, Aliağa İçin Fikrini Söyle

Oğuzhan, Aliağa İçin Fikrini Söyle
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa için stratejik önceliklerini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan,ortak akıl oluşturmak amacıyla ziyaretlerine başladı.

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’DAN “ALİAĞA İÇİN ORTAK AKIL” ZİYARETLERİ. 

OĞUZHAN , “ALİAĞA İÇİN FİKRİNİ SÖYLE”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Aliağa için stratejik önceliklerini açıklayan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan,ortak akıl oluşturmak amacıyla ziyaretlerine başladı. Kentte bulunan tüm kurum, kuruluş, STK, sendika, meslek odası ve derneklerle birlikte yaratmak istedikleri Daha Güzel ve Yaşanabilir Bir Aliağa odaklı ortak akıl çerçevesinde ve açıkladığı stratejik öncelikler doğrultusunda projeler hazırladıklarını söyleyen Oğuzhan, ilk olarak Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’ni, ardından da Helvacı Mahallesi’ni ziyaret etti.   

ozlem-san-oguzhan-ziyaret-(2)-k.jpg

Petrol-İş Sendikası Aliağa Şubesi’nde Başkan İsmail Doğan ve yöneticiler tarafından karşılanan Oğuzhan, uzun bir çalışmanın sonunda Aliağa için ilgili öncelikler üzerinde çalıştıklarını belirterek,“Aliağa için hazırladığımız projeler, sadece belirlediğimiz öncelikler çerçevesinde olmayacak. Çünkü sizlerin görüş, düşünce ve önerilerine de önem ve öncelik veriyoruz. O nedenle önceliklerimizi, sizden gelen talepler, öneriler çerçevesinde günün koşullarına göre yeniden güncelleyebilir, düzenleyebiliriz. Bizim bundan sonraki hedefimiz Aliağa’nın Ortak Aklını yaratmak olacak. Bu çerçevede Aliağa’da bulunan tüm kurum ve kuruluşların STK, oda ve derneklerin ayrıca ulaşabildiğimiz her yurttaşımızın Aliağa için fikrini, önerilerini ve bizlerden beklentilerini alarak ortak akıl çerçevesinde kendi projelerimize ilave olarak yeni projeleri ortaya çıkaracağız” dedi. Petrol-İş Sendikası’nı daha sonra tekrar ziyaret ederek sendikanın Aliağa’nın sorunlarıyla ilgili görüş, düşünce ve çözüm önerilerini alacaklarını ifade etti.   

Cumhuriyet Halk Partisi Helvacı Örgütü’nü ve Pir Sultan Abdal Derneği’ni ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, Aliağa’nın ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini belirterek “Aliağa’nın sorunlarını, Aliağa odaklı stratejik ortaklıklarla çözeceğiz. Kentin sanayi kuruluşları, odaları, sendikaları ve STK’ları ile stratejik ortaklık yoluyla sorunları çözme yoluna gideceğiz.Hep birlikte karşılıklı sevgiye, saygıya, anlayışa ve hoşgörüye dayalı; her türlü düşünce ve görüşü içinde barındıran; birlikte yaşama kapasitesi yüksek bir Aliağa vaat ediyorum.” dedi.

ozlem-san-oguzhan-ziyaret-(3)-k.jpg

Aliağa için en önemli riskin nüfusun çok hızlı bir şekilde artmasının olduğunu belirten Oğuzhan; “Aliağa’nın nüfusu, 2012 yılında bir önceki yıla göre ülke nüfus artış hızından 8, İzmir’in nüfus artış hızından da 10 kat daha fazla artmıştır. Nüfusun bu şekilde olağanüstü boyutlarda artması, bilim insanlarına göre Aliağa’nın geleceği açısından üzerinde ciddiyetle durulması gereken önemli bir sorundur. Çünkü nüfusun beklenenden fazla artması, hem o kentte yaşayanlar hem de Aliağa Belediyesi’nin sunduğu hizmetler açısından yetersizliklere yol açabilir. Ayrıca, AKP iktidarının son yıllarda uyguladığı ayrımcı politikalar nedeniyle ülkemizdeki ve kentimizdeki insanlar, gruplar ve topluluklar arasında yarattığı kutuplaşma da bütünlüğümüzü, birliğimizi tehdit etmekte ve bu durum Aliağa’nın huzuru, barışı için bir tehdit oluşturmaktadır. O nedenle Aliağa’da yaşayan, çalışan insanlar arasındaki birliğin, bütünlüğün sağlanması bizim birinci stratejik önceliğimizdir “ dedi. Özlem Şan Oğuzhan Helvacı’da da yurttaşların şikâyet ve önerilerini dinleyerek bu sorunların çözümü için ilgili makamlara başvuracağını ifade etti.

ozlem-san-oguzhan-ziyaret-(4)-k.jpg

ALİAĞA'DA NELER OLUYOR. YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARI NE DURUMDA TIKLA OKU https://www.gunaydinaliaga.com/news.php?cid=115

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894