• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 26 °C

Oğuzhan, CHP'de Bölünme OLMAZ

Oğuzhan, CHP'de Bölünme OLMAZ
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yenivizyon’un 2014 seçimlerine 10 ay kala başlattığı “Aliağa Konuşuyor” röportaj ve yazı dizisinde CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın çarpıcı demeçleri Aliağa gündeminin 1 numaralı konusu haline geldi.

“Adayım dediysem adayım” diyen Demir Leydi’den ikinci çıkış: KENDİ YAZMADIĞIM BİR SENARYODA DA OYNAMAM

“ben örgütüme giderdim” diyen Oğuzhan’dan İnce İnce: MUHARREM İNCE ÖNCE PARTİYE GELMELİYDİ

Oğuzhan’dan “Muharrem İnce” vakası açıklamaları…İL BAŞKANI BENİ FIRÇALAMADI!

CHP Belediye Başkan adayı özlem Şan Oğuzhan:CUMA SAATİNDE TÖREN OLMAZ!

Aliağa Siyasetini derinden etkileyen bu soruyu Oğuzhan yanıtladı: KONGRE SONRASI KAMPLAŞAN CHP BÖLÜNECEK Mİ?

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yenivizyon’un 2014 seçimlerine 10 ay kala başlattığı “Aliağa Konuşuyor” röportaj ve yazı dizisinde CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın çarpıcı demeçleri Aliağa gündeminin 1 numaralı konusu haline geldi.

ADAYLIKTA KARARLILIĞINI AÇIKLAMIŞTI

CHP’nin 40 yaşındaki İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, geçen yıl kongrede ittifak yaptığı Hakkı Ülkü ile yollarını, Ülkü’nün adaylık açıklamasının ardından  ayırarak belediye başkanlığına adaylığını açıklamıştı. İlçe başkanlığından istifa etmeden adaylık açıklayan Oğuzhan, gazetemize verdiği demeçte “Adayım demişsem, adayım” diyerek kararlılığını ortaya koymuştu.

TRAFİK SORUNU ACİLEN ÇÖZÜLMELİ

Gazetemize yaptığı açıklamalara kentin sorunlarını dile getirerek devam eden “Demir Leydi” lakaplı Oğuzhan, “Aliağa’nın bir değil birkaç sorun var. Trafik sorununa acilen el atmamız gerektiğini düşünüyorum. Demiryolunun Aliağa geçişinde daha sağlıklı bir yapı oluşmalı.” Dedi.

SAYAÇLAR KONUSUNDA VATANDAŞ RAHATSIZ

İZSU’nun Sayaçlarla ilgili uygulamasının vatandaşta rahatsızlığa sebep olduğunu ifade eden Oğuzhan, “İZSU’dan Vatandaşın rahatsızlığının temel sebebi sayaçlar konusu. Bu sıkıntıyı da biz ilgili birimlere aktardık. O konuda bir çalışma yapıyorlar sanırım. Ama vatandaş Büyükşehir’in hizmetlerinden genelde çok memnun.” Dedi

“MUHARREM İNCE OLAYI”NI AÇIKLADI

Oğuzhan muhabirimizin “İlçe Başkanlığı sürecinde hiç hata yaptığınızı düşünüyor musunuz? Yaptıysanız neydi hatalarınız?” sorusunu ise Eğer Muharrem İnce olayını diyorsanız, asla şey değilim.” Diye yanıtladı.

Oğuzhan şöyle devam etti: “Sizin Muharrem İnce olayını niçin öyle algıladığınızı bilmiyorum. Muharrem İnce olayı diye bir şey yoktu. Bu konuyu olay diye siz yarattınız. Onu da söyleyeyim. Oradan benim ayrılışımın Muharrem İnce ile kesinlikle alakası yoktu. Siz “İnce olayı” diye yaydınız piyasaya. Keşke bana sormuş olsaydınız. Daha sağlıklı bir haber yapardınız diye düşünüyorum.”

ÖNCE PARTİYE GELMELİYDİ!

Geçtiğimiz yıl Emek Şenlikleri için Aliağa’ya gelen Muharrem İnce’nin önce partiye gelmesi gerektiğini bir kez daha vurgulayan “Demir leydi” Oğuzhan, “Önce partiye gelmesi konusundaki sözlerim aynen geçerli. Ama benim ordan ayrılışımın sebebi o değil. Ama, örgütten gelen bir insan olarak ben önce örgütüme giderim.” Dedi.

MUHARREM İNCE’Yİ PROTESTO ETMEDİM

Muharrem İnce’yi Aliağa’ya geldiğinde önce partiye gitmediği için alandan ayrılarak protesto ettiği yönündeki iddiaları yalanlayan CHP belediye Başkan adayı Oğuzhan, “Cumhuriyet meydanı’ndan ayrıldım. O özel sebep bana kalsın. Ama Muharrem İnce ile alakası yok. Protesto falan değil.” Dedi.

Muharrem İnce’nin konuşmasında kendisine yönelik gönderme yapıldığı görüşlerini reddeden Oğuzhan, “Hayır, bir gönderme yok. Ama bu konuda hemfikirim. Önce örgüte giderim” dedi.

İL BAŞKANI BENİ FIRÇALAMADI

Muharrem İnce’yi protesto ettiği iddialarının ardından CHP İzmir İl Başkanının kendisini arayarak fırçaladığı şeklindeki söylentinin gerçek olmadığını savunan Oğuzhan, “Bir haber daha yapıldı, İl Başkanı beni arayıp fırçalamış diye. Böyle bir olay da asla söz konusu olmadı. Olamaz da. Birileri senaryoları yazıyor, benim adıma senaryolar da oynuyor. Kendi yazmadığım bir senaryoda oynamayı kabul etmiyorum. Kendi yazmadığım bir senaryoda da oynamam.”

CUMA SAATİNDE TÖREN OLMAZ

CHP’nin 40 yaşındaki İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Oğuzhan, Aliağa Belediyesi’nin Çok amaçlı Sosyal Kompleksi temel atma töreninin Cuma saatinde yapılması sonucu genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun cılız bir kalabalık tarafından karşılandığını söyledi.

Oğuzhan,  Biraz geç haberimiz olması nedeniyle cılız kalmış olabilir. Ayrıca Bu konuda çok fazla belediyeyle örgütlü çalışamadık. Bir parça zayıflığımız var.” Dedi.

ADAMCAĞIZ PERİŞAN OLDU

Açılış Cuma saatine geldi. Yanlış bir zamanlamaydı. Cumada yapılmamalıydı.” Diyen Oğuzhan, “Bizim bir çok üyemiz Cuma namazına gidiyor. Biz onları beklemek zorundaydık. Ama, o gün çok fazla açılış vardı. Programı genel merkez yapmış sanırım. Mümkün olduğu kadar programa bağlı kalmak zorundaydılar. Akşamına da genel başkanı yolcu ettik diye hatırlıyorum. Programlara kısa bir süre ayrılmıştı. Kısa sürede ordan oraya koştur, adamcağız da (Kemal Kılıçdaroğlu) perişan oldu.” Dedi.

ADAYLARIN HİÇBİRİ PARTİSİNİ BIRAKMAZ

CHP’nin “Demir leydi” lakaplı aday adayı Özlem Şan Oğuzhan, adaylığının açıklanması halinde diğer aday adaylarını bir arada tutabileceğini söyledi. O arkadaşlarımın hepsinin sağduyulu olduğuna inanıyorum. Onların hiçbiri partisini bırakıp gidecek değil.” Diyen Oğuzhan,  “sizin dışınızda şanslı aday kim” sorusuna “Kırıcı olmak istemem. Herkesin kendi çapında bir şansı var” diye yanıt verdi.

PARTİDE BÖLÜNME OLACAK MI?

Geçen yıl yapılan ilçe kongresinin ardından kamplaşmanın giderek arttığı CHP’de bir bölünme tehlikesi olmadığını savunan Oğuzhan, “asla bir bölünme olmaz. Biz seçime kolkola gireriz.” Dedi.

Oğuzhan, Bakın ben Özcan Beyle (Durmaz) 2 yıl birlikte çalıştım. Asla böyle bir şey düşüneceğine inanmıyorum. Turgut bey zaten böyle bir şeyi asla yapacak insan değil. Hakkı Bey, partisinden hayatta vazgeçecek bir isim değil. Uğur Eren, zaten memur olduğu için geri dönecektir. Böyle bir şey olmaz. Cantaş aynı şekilde geçen dönem de adaydı, böyle bir harekette bulunmadı. Ulviye hanım da geçen dönem adaydı. Ama hepsi en fazla birlikte çalıştığımız, birlikte broşür dağıttığımız arkadaşlarımızdır. Hiçbirinin, “ben küstüm, gidiyorum.” Diyecek insanlar olmadığını biliyorum. Biz seçime kolkola gireriz.” Dedi.

PAZARTESİ:  BELEDİYEDE KADRO ŞİŞKİNLİĞİ VAR MI?

DENETİM RAPORLARI HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYOR?

AK PARTİ MECLİS ÜYELERİ, BAŞKANLA UYUMLU ÇALIŞIYOR!

KİMLER “BİR KADINLA BAŞA ÇIKAMADIK” DİYOR…

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894