• BIST 9008.05
  • Altın 2278.004
  • Dolar 32.3105
  • Euro 35.0468
  • İzmir 20 °C

Oğuzhan, Davete İcabet Etmediler

Oğuzhan, Davete İcabet Etmediler
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday bolluğu yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçime 1 yıl kala Eski belediye başkanı ve milletvekili Hakkı Ülkü ile CHP ilçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan adaylıklarını kamuoyuna açıkladı.

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN:

PARTİDE BİRBİRİNE SELAM VERMEYEN VAR!

CHP İLÇE BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’DAN PARTİ İÇİ MUHALİFLERE TEPKİ:

DAVETİME İCABET ETMEDİLER!

Özlem Şan Oğuzhan’dan, Kongreyi Hakkı Ülkü’nün desteğiyle kazandı eleştirilerine sert yanıt;

HAKKI ÜLKÜ’NÜN DESTEĞİYLE DEĞİL TÜM EKİBİN ÇALIŞMASIYLA KAZANDIK

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK /Yaklaşan yerel seçimler öncesi aday bolluğu yaşanan Cumhuriyet Halk Partisi’nde seçime 1 yıl kala Eski belediye başkanı ve milletvekili Hakkı Ülkü ile CHP ilçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan adaylıklarını kamuoyuna açıkladı. Geçen yıl yapılan Kongrede Özcan Durmaz’a karşı ittifak yapan Hakkı Ülkü ve Özlem şan Oğuzhan’ın başkan adaylığı rekabeti ittifakı bozdu.

BAŞKANLIK İÇİN YOLA ÇIKAN OĞUZHAN, KARARLILIĞINI ORTAYA KOYDU

Gazetemize özel çarpıcı açıklamalarda bulunan CHP’nin “Demir Leydi” lakaplı başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan belediye başkanlığı için iradesini “adayım demişsem, adayım” diyerek kararlı bir şekilde ortaya koydu.

Röportajın dün yayınlanan bölümünde Turgut Oğuz’un kongrede Özcan Durmaz’ı desteklediğini açıklayan Oğuzhan, ilçe kongresinin “çok acı” geçtiğini ifade etti.

TURGUT BEYLE BİR PROBLEMİM YOK

“Belediye Başkanımız Turgut Beyle herhangi bir problemim yok” diye konuşan CHP’nin 40 yaşındaki başkan adayı, “Araya bir takım yanlış anlaşılmalar girdi. Bunu ne Turgut bey saklar, ne de ben saklarım. Ama birbirimizle ilgili, kişiliklerimizle, şahsiyetlerimizle ilgili bizim bir problemimiz yok” diye konuştu.

KÜSKÜNLÜKLERİ GİDERMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM

Geçen yıl yapılan CHP kongresinin partiyi böldüğü ve partililerin birbirine dahi selam vermediği şeklindeki eleştirilere katılmadığını ve kimseye küs olmadığını söyleyen CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, “Kongre rakibiniz Özcan Durmaz’la, ekibiyle, meclis üyeleriyle aranız nasıl?” sorusuna “Benim kimseye kırgınlık, küskünlüğüm yok ama o arkadaşların varsa ben gidermek için elimden geleni yapıyorum. İçlerinde yaşıyor olabilirler. Benim kimseyle öyle bir problemim yok.” diye konuştu

HAKKI ÜLKÜ’NÜN DESTEĞİNİ ALDI

İlçe kongresinde, Hakkı Ülkü’nün kendisine destek verdiğini söyleyen Oğuzhan, “Evet, Hakkı beyin desteğini aldık. Hakkı bey bizi aradı. benim her yerde size destek olduğumu söyleyebilirsin dedi. ben de kendisine teşekkür ettim. Bu Kültür Mahallesi delege seçimlerinden bir gün önce oldu. Seçimlerde Cuma günü Hakkı Bey desteğini açıkça ifade etti. Biz de memnuniyetle karşıladık.” Diye konuştu

KONGRE, TÜM EKİBİN BAŞARISIYDI

Kongreyi hakkı Ülkü’nün verdiği destekle kazandığı şeklindeki görüşleri reddeden CHP’nin “demir leydi” lakaplı başkan adayı Oğuzhan, “Herkes ayrı bir güç. Ekibimiz çok iyi çalıştı. Ben onu destek olarak görmüyorum. Emek veren bütün arkadaşlarımın gücüyle kazandık.” Diye konuştu.

Oğuzhan, başarının ekibe ait olduğunu anlatarak, “Hakkı Beyin de emeği var. Gençlik Kollarımızın tamamı bizimleydi. Gençlerimizin çok büyük emeği var. Belediye çalışanı gençlerimizin çok büyük emeği var. Onlar, herşeyi göze alıp emek verdiler. ben başarımızı bir kişinin desteği olarak değil, tüm ekibin başarısı olarak değerlendiriyorum.” Dedi.

NEDEN KONGREDE İLÇE BAŞKANLIĞINA ADAY OLDU?

Özlem Şan Oğuzhan, ilçe başkanlığına başka bir adayın yeterliliği ya da yetersizliğinden değil; kendi yeteneklerine güvendiği için aday olduğunu ifade ederek, “Başka birinin yeterliliği ya da yetersizliği üzerine değil. Kendi yapabileceklerim nedeniyle aday oldum. Özcan bey neden aday oldu gibi bir derdim, sıkıntım da yok. O da partinin bir üyesidir. herkes aday olabileceği gibi, biliyorsunuz Faik bey de adaydı, Özcan bey de aday olabilir. Benim adaylığımın sebebi Özcan bey değil.” Dedi.

FAİK BEYİN NE YANA OY KULLANDIĞINI BÜTÜN ALİAĞA BİLİYOR!

CHP Aliağa İlçe Başkanı ve Belediye başkan Adayı özlem Şan Oğuzhan, “Kongrede Faik bey (Babayiğit) sizden yana mıydı” sorusuna ilginç bir yanıt vererek, “Hayır. Faik beyin tercihini ne yana kullandığını bütün Aliağa biliyor. Faik beyin net tavrını bilemem ama onun yanında olan bir çok arkadaşımız sağolsun bu dönemde bizimle hareket ettiler. Gerçekten partili olan arkadaşlarımız, birinin arkasından gitmiyor hiçkimse. Herkesin değer yargıları var. Kimi doğru buluyorsa onun yanına gitmişlerdir.

PARTİDE BİRBİRİNE SELAM VERMEYENLER VAR

Geçen yıl yapılan CHP ilçe kongresi sürecinin çok acı geçtiğini ifade eden CHP’nin Ağrı’lı başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, kongre sonrası partide birbirine selam vermeyenlerin olduğunu söyledi. Oğuzhan, “Doğru, selam vermeyenler var. Maalesef olmuştur. Bunlar yaşanması gereken süreçlerdi diye düşünüyorum. Yerel Seçime gidiyoruz. Ben yakın zamanda herkesin tekrar bu çatı altında toplanacağına inanıyorum.” Dedi.

DAVETİME İCABET ETMEDİLER!

Kongre sonrası partide birlik beraberliği sağlamak için harekete geçtiğini söyleyen Oğuzhan, bu çabalarına olumlu yanıt alamadığını belirtti. Oğuzhan, “Bütün etkinliklerimize davet ettim. Hatta Özcan beyi aradım, kongreden bir gün sonra geldi beni tebrik etti. Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizi, hem teşekkür edeyim hem de sizlerle 2 yıl çalıştım diyerek davet ettim. Orayı destekleyen arkadaşlarımız davetime icabet etmedi.” Dedi.

YARIN: (PERŞEMBE)

CHP BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZHAN:

SİYASETTE LAF BİR KERE ÇIKAR AĞIZDAN,ADAYIM DEMİŞSEM ADAYIM

CHP İLÇE BAŞKANI VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OĞUZHAN:PARTİNİN KAPISI HERKESE AÇIK

DEMİR LEYDİ KARARLILIĞINI ORTAYA KOYDU:BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLACAKTIM ZATEN

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN SİTEM ETTİ:BENİM ÜZERİMDEN SENARYO YAZIP OYNUYORLAR

 

 

 

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894