• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Oğuzhan, En Verimli Çağımdayım

Oğuzhan, En Verimli Çağımdayım
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yenivizyon’a yaptığı açıklamalarla olay isim haline gelen CHP’nin 40 yaşındaki İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın çarpıcı açıklamaları CHP Aliağa İlçe örgütünde deprem yaratırken, açıklamalar İzmir İl ve Genel

CHP’nin başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan: EN VERİMLİ ÇAĞIMDAYIM!

Turgut Oğuz ve Hakkı Ülkü ile adaylık yarışına çıkan Özlem şan Oğuzhan: SAĞDAN OY ALIRIM

CHP’nin “Demir leydi”si Oğuzhan’dan uyarı: BENİ TURGUT OĞUZ İLE KIYASLAMAYIN!

CHP’nin genç başkan adayı Oğuzhan’dan önemli tespit: SOLCU KİMLİĞİM VAR. SOL OYLARI ALMAM GEREKİR

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan TURGUT OĞUZ, “BİR DAHA ADAY OLMAYACAĞIM” DEDİĞİ İÇİN BİZ DE KENDİMİZİ HAZIRLADIK.

Demir Leydi’den, Başkan Oğuz’la arasını açan konuda ilginç açıklamalar: BİZ İSTEMEZÜKÇÜ DEĞİLİZ. ENERJİ YERLERİ TABİİ Kİ KURULSUN.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Gazetemiz Yenivizyon’a yaptığı açıklamalarla olay isim haline gelen CHP’nin 40 yaşındaki İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan’ın çarpıcı açıklamaları CHP Aliağa İlçe örgütünde deprem yaratırken, açıklamalar İzmir İl ve Genel Merkez yönetimi tarafından da dikkatle talip ediliyor. Bazı çevreler Oğuzhan’ın gazetemize yaptığı açıklamaların partiyi geri dönülmez şekilde bölünmeye götürdüğünü iddia ederken, bazı çevreler ise CHP’nin Belediyeyi yeniden ancak Oğuzhan ile kazanabileceğini öne sürüyor.

EN VERİMLİ ÇAĞIMDAYIM

Yerel seçimlere 1 yıl olmasına karşın parti içindeki diğer adaylardan erken davranarak Belediye Başkanlığına adaylığını açıklayan CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, en verimli çağında olduğunu belirterek, “Aliağa’ya kadın eli değmesini istiyorum” dedi.

SEÇİMİ GÖĞÜSLEYECEĞİM

Erkek egemen siyaset dünyasında bir kadın olarak bir çok erkek rakibini geride bırakarak siyasette uygun adımlarla ilerleyen CHP’nin Ağrı’lı İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, “seçimi kazanacağım” dedi. Oğuzhan, ben seçimi göğüsleyebileceğime inanıyorum. Buna inanmasaydım, bu yola çıkmazdım. o konuda inancım tam. Hiç şüphe duymadım”

MUCİZE DEĞİL, GERÇEKLEŞECEK!

Büyükşehir kanunu ile birlikte Aliağa’nın seçmen sayısının 65 bine ulaştığını, belediye başkanlığını kazanmak için en az 20 bin oy gerektiğini söyleyen Özlem şan Oğuzhan, “Bu bir mucize değil, gerçekleşecek bir şey. CHP, sadece kendi başına ondan daha fazla oy alacak. Özlem Şan Oğuzhan’ın da katkıları olacak.” Dedi.

GENEL SEÇİMDEKİ 500 OYA BAKMAYIN!

“Son seçimlerde İl Genel Meclisi oyunuz neydi” sorusuna “Şimdi istatistikleri bana çıkarttırmayın” diye yanıtlayan CHP Belediye Başkan adayı Oğuzhan, son genel seçimde AKP ile CHP arasındaki farkın kapanmasını değerlendirdi. Seçimin farklı değerlendirilmesi gerektiğini kaydeden Oğuzhan, “Orda yalnız seçimi sadece o rakamlarla değerlendirmeyin. Orada bin 500 oy da hem CHP hem de Doğu Perinçek basılıydı. Onları da dikkate alın. Farklıydı. Genel Seçimlerle yerel seçimleri kıyaslayamazsınız. Yerelde aday önemlidir. Başka partilerden getireceği oylar da önemlidir.” Dedi.

“SOLCU KİMLİĞİM VAR. SOL OYLARI ALMAM GEREKİR”

“Yerelde parti önemlidir. Aday ismi de önemlidir.” Diyen Oğuzhan, sol oyların tamamını alacağını iddia etti. Oğuzhan bu iddiasını “Bu güne kadar solcu kimliğim olduğu için herhalde sol oyları almam gerekir.” Diye yanıtladı. 

Sadece Soldan değil, sağdan da oy alacağını söyleyen Oğuzhan, Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un şahsi 5 bin oyunun olduğu hatırlatıldığında; Beni Turgut Oğuz ile kıyaslamayın. Turgut Oğuz, Aliağa’da önemli bir adaydır. Benim Turgut Oğuz’a saygım sonsuzdur. Bir Özlem Şan Oğuzhan’ın Aliağa’ya yaptıklarıyla Turgut Oğuz’un Aliağa’ya yaptıklarını kıyaslayamazsınız bile. Yani Turgut Beyin yaptırmış olduğu bir Okul bile Aliağa için çok büyük kazanımdır. Onun hayırsever, yardımsever kişiliği, Turgut Oğuz’un değeri farklıdır. Beni onunla kıyaslarsanız, doğru bir kıyaslama olmaz” dedi.

ADAY OLMAYACAĞIM DEDİ, KENDİMİZİ HAZIRLADIK

“Turgut Beyin bir söylemi vardı; Ben bir daha aday olmayacağım diyordu. Bu noktada biz de kendimizi hazırladık.” Diyen CHP’nin Ağrı’lı Belediye başkan adayı Oğuzhan,  “Hakkı Beyin, Turgut Beyin, daha önceki belediye başkanlarının yaptıkları beni ilgilendirmiyor. Ben kendi gelişimle kendi yapacaklarıma bakıyorum. Anlatabildim mi? Yani Turgut Oğuz’a, Hakkı Ülkü’ye rağmen değil. Siz aslında onlara rağmen derken biraz da beni küçümsüyorsunuz gibi izlenim edindim.” Dedi.

SALI: “Demir Leydi” Başkan adayı  Özlem şan Oğuzhan, siyasi hedefini açıkladı:

3 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAYIM, SONRA MİLLETVEKİLİ OLURUM.

BELEDİYENİN TANITIMI EKSİK

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özlem Şan Oğuzhan’dan termik santral sorununa son nokta:

DÜN NE TAVIR SERGİLEDİYSEM BUGÜN DE AYNI TAVRI SERGİLERİM.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894