• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 19 °C

Oğuzhan, Kimseye SÖZ Vermedim

Oğuzhan, Kimseye SÖZ Vermedim
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Özlem Şan Oğuzhan’ın, 3 haftadan bu yana gazetemize yaptığı özel açıklamalar bu bölümle sona eriyor. Yaptığı her eylem, söylediği her sözle olay olan, kimilerinde beğenilen, kimilerince partiyi böldüğü, kamplaştırdığı i

Demir Leydi’den siyasi rakğplerine sert gözdağı: KENDİ YAZMADIĞIM HİÇBİR SENARYONUN İÇİNDE DEĞİLİM

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Oğuzhan, Sözleşmesiz ve ihalesiz çalışan şehiriçi dolmuşlar konusunda konuştu: Bu sorunu gündemime aldım!

Demir Leydi’den “Demir” gibi sözler: İstiklal Caddesi, açık galeri gibi

Siyasi Spekülasyonlara tepki gösteren Oğuzhan: Kimseye Söz vermedim

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Özlem Şan Oğuzhan’ın, 3 haftadan bu yana gazetemize yaptığı özel açıklamalar bu bölümle sona eriyor. Yaptığı her eylem, söylediği her sözle olay olan, kimilerinde beğenilen, kimilerince partiyi böldüğü, kamplaştırdığı iddia edilen Özlem Şan Oğuzhan, 30 Mart 2014’de yapılacak olan yerel seçimlerden Belediye başkanı olmanın hesaplarını yapıyor.

“Kendi yazmadığım hiçbir senaryonun içinde değilim. Bu böyle biline” diyerek siyasi rakiplerine ve parti içi muhaliflere gözdağı veren Oğuzhan, parti kadrolarının etnik ya da mezhepsel tercihlerle belirlenmediğini iddia etti.

TAMAMEN TESADÜF, SEÇİMLE GELDİLER.

Oğuzhan, muhabirimizin “Kamuoyunda çok konuşuluyor, sormam lazım; Kadın Kolları Başkanınızın Tuncelili ve Alevi olması, gençlik kolları Başkanınızın Tuncelili ve Alevi olması bir tesadüf mü?” şeklindeki soruya “Tamamen tesadüf. İkisi de seçimle geldi. Seçim sonucuna herkesin boynu kıldan ince. Aday olan başka arkadaşlar var mıydı bilmiyorum ama onlar seçimle geldiler. Seçimlerine hiç karışmadım” dedi.

KADIN KOLLARI VE GENÇLİK KOLLARI BAĞIMSIZ

Partide kadın ve gençlik kollarının bağımsız olduğunun altını çizen “Demir leydi” Oğuzhan, Kadın kolları ve gençlik kollarının bağımsızlığına inanıyorum. Ana yönetim olarak onların üstünde baskı unsuru değiliz. Kendilerini geliştirmeleri için bağımsız hareket etmeleri gerektiğine inanıyorum. O yüzden seçimlerine de hiç karışmadım. Gençlik kollarında oy kullanamıyorum zaten. Kadın Kolları’nda da geldim, oyumu kullandım” dedi.

METRO’DAN ALİAĞA’YA DOLMUŞ KONUSU ÇÖZÜLEMEDİ

Aliağa Belediye Başkanı Turgut Oğuz’a götürdükleri her sorunun çözüme kavuşturulduğunu söyleyen Özlem Şan Oğuzhan, Bizim Turgut Beye sorun diye götürdüğümüz, çalışma yapılmayan hiçbir konu yok. Bir memnuniyetsizliği bir Başkan’a iletiriz. Yasal olarak yapabileceği bir şey varsa her şeyi yapmıştır.” Dedi.

Oğuzhan, İZBAN’dan Aliağa’ya dolmuş ya da otobüs sorununun çözülemediğini anımsatarak, “Bizim başarıya ulaşamadığımız, Metro’dan Aliağa’ya dolmuş olayı var. Halkın gerçekten bir sıkıntısı var. Halkımız, her yerde metrodan sonra izulaş’ın araçları var, Aliağa’da neden yok diyor. Bu büyük bir sıkıntı. Çözüm için bu konuyu da Turgut Beye ilettik. Turgut Bey de Aziz Başkanla görüşüyor. Hepimiz bu konularda girişimlerde bulunuyoruz.” Dedi.

ÇUKURKÖY’E VAR, ALİAĞA’YA YOK

Menemen’e çok uzak mesafedeki Çukurköy’e otobüs hizmeti veren Büyükşehir’in Aliağa’da bu hizmeti vermemesi vatandaşın tepkisini çekerken, CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, “Evet, bu bir sıkıntı ama bize öyle açıklamadılar. Bize, 90 km sınırının Aliağa’da bittiğini söyledi yetkililer. Bize öyle açıklandı. Cumaovası’nda da aynı şey geçerliymiş. Bu sorun Aziz Kocaoğlu’na iletildi.” Yanıtını verdi. 

DOLMUŞ SORUNUNU GÜNDEME ALDIM

Aliağa’daki dolmuşların üniversitelerin Öğrenci kartlarını, Öğretmen ve 65 yaş kartlarını kabul etmediklerini, vatandaşların Şoförler Odası’na yönlendirilerek 15 TL ücretle kart verilmesi vatandaşların sert tepkisini çekerken bu durum vatandaşlarca “yasadışılık” olarak nitelenirken, Özlem Şan Oğuzhan Muhabirimizin, “Bu sorun nedeniyle öğrencilerimiz, gençlerimiz mağdur oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz?” sorusuna Tansu Beyin Aliağa’ya en güzel hediyelerinden diyelim buna. Bu sorunu tekrar gündeme aldım.” Yanıtını verdi.

DOLMUŞLAR SÖZLEŞMESİZ İHALESİZ ÇALIŞIYOR

Muhabirimizin “Sözleşme biteli üç yıl oluyor. Üç yıldır sözleşmesiz ve bedava çalışıyorlar. Önceden belediyeye ayda 300 bilet katılım payı ödüyordu dolmuşlar. İhalesiz, bedava çalışıyorlar. Aliağa Belediyesi denetimini de kaldırdı dolmuşlar. Tamamen yasadışı ve denetimsiz çalışıyorlar.” Şeklindeki tespiti üzerine CHP ilçe Başkanı Oğuzhan, “Evet, bu konuyu tekrar gündeme alalım.” Dedi.

İSTİKLAL CADDESİ AÇIK GALERİ GİBİ!

İstiklal Caddesi’nde satılık araçlarla açık bir galeriye dönüştüğünü söyleyen Oğuzhan, “İstiklal Caddesi’ndeki satılık araçlar ve park çok ciddi bir sorun. Ben bu konuyu çok araştırdım. Ama Aliağa Belediyesinin yetkisi yok. Büyükşehir kaldırabilir. Yerel zabıtanın bu yetkisi yok. Büyükşehir Belediyesi trafik dairesi var.” Dedi.

RÖPORTAJIN FİNALİ

CHP’nin “Demir Leydi” lakaplı başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, Muhabirimizin, “Sizinle uzun bir röportaj yaptık. Görüşlerinizi açık yüreklilikle anlattınız. Röportajımızın sonunda son olarak neler söylersiniz? Sorusuna ise Kamuoyuna söylemek istediğim bir şey var; Bir takım senaryolar yazılıyor. O senaryolarda birileri bana roller biçiyor. Ben de şunu söylüyorum; Kendi yazmadığım hiçbir senaryonun içinde değilim. Bu böyle biline” yanıtını verdi.

KİMSEDEN SÖZ ALMADIM, VERMEDİM!

Oğuzhan kimseden söz almadığını, kimseye söz vermediğini ifade ederek, “Ne birilerinden milletvekilliği sözü almışlığım var, Ne de birilerinden Belediye Başkan yardımcılığı sözü almışlığım var. Dün ne söylüyorsam, bugün aynı şeyi söylüyorum. Tutamayacağım hiçbir sözü vermedim. Hiç kimseye bir söz vermedim. Ben her şeyi örgütümle paylaşıyorum. Lütfen spekülasyonlara gelmesinler. Benimle ilgili duyumları olduğunda hiç çekinmeden beni arasınlar.” Dedi.

CHP’NİN 2. DÖNEM İKTİDARI DAHA GÜZEL OLACAK

Özlem Şan Oğuzhan, “Belediye Başkanımız köy köy dolaşıyor. Yatırımlarını arttırdı. Dürüst ve çalışkan bir belediye başkanımız var. Son 1 yıldır ben başkanımızı her sabah bir köyde görüyorum.  CHP’nin ikinci dönem yerel iktidarında Aliağa daha güzel, daha yaşanabilir, gelecek 20-30 yılı planlanmış, daha sosyal bir şehir haline gelecek. Aliağa’nın kesinlikle şüphesi olmasın. Partimize güvenmeye devam etsinler.” Dedi.

  • Yorumlar 3
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894