• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Oğuzhan,Hakkı Ülkü Sözünde Durmadı

Oğuzhan,Hakkı Ülkü Sözünde Durmadı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 10 aydan az bir süre kalan yerel seçimler öncesi Aliağa’da siyasi tansiyon giderek yükseliyor. Son haftalarda partiler arası siyasi rekabet yerine, parti içi çekişmeler ve adaylık yarışları kamuoyunu meşgul ediyor. Alia

Özlem Şan Oğuzhan, Siyasi stratejisini net söyledi: TURGUT BEY ADAY OLSA DA BEN ADAYIM 

Demir Leydi Oğuzhan’dan “Neyinize güvenip başkan adayı oldunuz” sorusuna cevap: SİYASETİME GÜVENİYORUM 

Özlem şan Oğuzhan deneyimli siyasetçilere meydan okudu: TURGUT OĞUZ'DAN, HAKKI ÜLKÜ'DEN FARKLI DEĞİLİM. EN AZ ONLAR KADAR GÜÇLÜYÜM. 

BEN DEĞİL, HAKKI ÜLKÜ SÖZÜNDE DURMADI 

ALİAĞA’YA KADIN ELİ DEĞSİN, VİZYONU O ZAMAN GÖRELİM 

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / 10 aydan az bir süre kalan yerel seçimler öncesi Aliağa’da siyasi tansiyon giderek yükseliyor. Son haftalarda partiler arası siyasi rekabet yerine, parti içi çekişmeler ve adaylık yarışları kamuoyunu meşgul ediyor. Aliağa’da yerel iktidar olan CHP’de ise birçok ismin gönlünde Belediye Başkanlığı koltuğu yatıyor. Bu isimlerin başında da CHP’nin 40 yaşındaki Ağrı’lı ilçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan geliyor. Oğuzhan, kongrede ittifak yaptığı Hakkı Ülkü’nün adaylık açıklamasının hemen ardından kendisinin de başkan adayı olduğunu açıklamasıyla partide ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı.

CHP İlçe Başkanı ve belediye başkan adayı özlem Şan Oğuzhan, siyasi hedeflerini, ilçe siyasetini ve muhtemel parti içi rakiplerini gazetemizle yaptığı özel röportajda masaya yatırdı. Özlem Şan Oğuzhan’ın çok özel açıklamalarının 4. Gününde yine çarpıcı bir çok konuyu sizlerle paylaşıyoruz. 

OĞUZHAN: “BEN DEĞİL, HAKKI ÜLKÜ SÖZÜNDE DURMADI”

CHP’nin “Demir Leydi”si Oğuzhan, Hakkı Ülkü’nün kongre öncesi ve sonrasında dile getirdiği “Özlem Şan ile anlaştık. Ben Belediye Başkanı olacaktım, O da kadın kontenjanından milletvekili. Ama Sözünde durmadı” şeklindeki sözlerine açıklık getirdi.  

Hakkı Ülkü’nün sözlerinin gerçeği yansıtmadığını ifade eden Oğuzhan, “Hakkı beyle bu konuda yüzyüze geliriz. Tam tersine, Hakkı Bey hiçbir yere aday olmadığını açıkça söyledi” dedi. Oğuzhan, “Hakkı Başkan hep ‘Bu parti bana belediye başkanlığı ilçe başkanlığı, mecliste temsil yetkisi verdi. Bu saatten sonra hiçbir yere aday değilim’ dedi. Nokta. Aynen böyle söyledi. Bu konuşmanın şahitleri var.” Dedi. 

KONUŞMANIN ŞAHİTLERİ VAR

Hakkı Ülkü’nün bu sözleri kendisine, Ali Paşa Gündüz, Mustafa kabadayı, Nurullah Yalçın'ın bulunduğu ortamda söylediğini iddia eden CHP’nin Ağrı’lı Başkan adayı Oğuzhan, “Ayrıca benimle beraber çalışan gençlerin olduğu ortamda da ben hiçbir yere aday değilim kelimesini üstüne basa basa söylemiştir.” Dedi. 

KİM ÇIKARSA DESTEKLERİM

Herkesin aday olma hakkının olduğunu ifade eden Özlem Şan Oğuzhan, “Hakkı Bey aday olabilir. Hakkı bey çıksın, ya da Turgut bey çıksın. Ya da ben çıkayım. Biz bir bütünüz, bir partiyiz. Kim çıkarsa destekleriz.” Dedi.  

TURGUT OĞUZ YENİDEN ADAY MI

CHP İlçe Başkanı ve Başkan adayı Oğuzhan, Belediye başkanı Turgut Oğuz’un yeniden aday olup olmayacağıyla ilgili soruya, gülerek, Turgut Oğuz’un sözleriyle, “Yağmur yağar, kar yağar, bilmiyorum!”  şeklinde yanıt verdi.  

TURGUT OĞUZ ADAY OLSA DA ADAYIM!

Oğuzhan, Gazetemize verdiği özel röportajın en çarpıcı yanıtını “Turgut Oğuz yeniden aday olursa, sizin adaylığınız başka bahara mı kalacak” sorusuna verdi.

Belediye başkanlığı konusunda kararlılığını bir kez daha açıklıkla dile getiren özlem Şan Oğuzhan, “Hayır. Ben Turgut beye de söylemiştim; Siz aday olsanız da ben adayım demiştim. Siyasette laf bir kere çıkar ağzınızdan. Ben adayım demişsem, dün ne söylemişsem, bugün de aynı şeyi söylüyorum. Ben, dün de "adayım" dedim, bugün de adayım diyorum. Yarın da adayım diyeceğim.” Dedi.

HİÇBİR ADAYIMIZ PARTİSİNDEN KOPMAZ

Turgut Oğuz’un dışında kendisinin de aday olması halinde partinin bölüneceğine dair görüşlere katılmadığını söyleyen Oğuzhan, “Niçin partimiz bölünsün? Bizim partimizin en güzel şeyidir bu, bir çok aday çıkar. Turgut beyin seçildiği dönemde de 5 tane aday adayı vardı bizde. Önemli olan adayların sağduyulu ve mantıklı olmaları. Ben, hiçbir arkadaşımın hiçbir şekilde partisinden ayrılıp bir yere gideceğini zannetmiyorum.” Dedi. 

“TURGUT OĞUZ, HAKKI ÜLKÜ KADAR GÜÇLÜYÜM”

Partide 3 dönem başkanlık, 1 dönem milletvekilliği yapmış Hakkı Ülkü ve son dönemin Belediye Başkanı Turgut Oğuz karşısında en az onlar kadar güçlü olduğunu söyleyen 40 yaşındaki Başkan adayı Oğuzhan, “Tabii ki iddiam var. Turgut Oğuz'dan, Hakkı Ülkü'den farklı değilim. En az onlar kadar güçlüyüm. Bu konuda tevazu göstermeyeceğim. En az onlar kadar güçlü, en az onlar kadar kitlesi olan biriyim. Haa siyasi birikim derseniz, yaş icabı onlar kadar olamayacağım ortada da” dedi. 

ALİAĞA’YA KADIN ELİ DEĞSİN, VİZYONU O ZAMAN GÖRELİM

Özlem Şan Oğuzhan, “Güçlü isimler karşısında neyinize güvenip aday oluyorsunuz” sorusuna, “O, sonrasında görülecektir. Aday belirleme sürecinde görülecektir. ben siyasetime güveniyorum. kendime güveniyorum. Bu işi yapabileceğime inanıyorum. 39 yaşındayım. Bir insanın en verimli çağlarında olduğumu düşünüyorum. Artık Aliağa'ya bir kadın eli değmesini istiyorum. Bu kadar. Aliağa'ya bir kadın eli değsin, Aliağa'nın çehresini, vizyonunu o zaman görelim.” Dedi.

PAZARTESİ: 

CHP’nin Ağrı’lı başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan: Yerelde parti önemlidir. Aday ismi de önemlidir.

Turgut Oğuz ve Hakkı Ülkü ile adaylık yarışına çıkan Özlem şan Oğuzhan: Sağdan oy alırım

CHP’nin “Demir leydi”si Oğuzhan’dan uyarı: Beni Turgut Oğuz ile kıyaslamayın!

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan

Turgut Oğuz, “bir daha aday olmayacağım” dediği için biz de kendimizi hazırladık.

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894