• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 14 °C

Oğuzhan'ın Hedefi 3 Dönem Başkanlık

Oğuzhan'ın Hedefi 3 Dönem Başkanlık
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da 4 yıldan bu yana yerel iktidarı elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi, 2014 Mart’ında yapılacak olan seçimlerde sandıktan yine galip çıkmanın hesaplarını yapıyor. Daha önce “ben bir kez adaydım. Bir daha a

“Demir Leydi” Başkan adayı  Özlem şan Oğuzhan, siyasi hedefini açıkladı: 3 DÖNEM BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAYIM, SONRA MİLLETVEKİLİ OLURUM.

BELEDİYENİN TANITIMI EKSİK

TERMİK SANTRALE KARŞIYIM

Termik santral konusunda geçen yıl başkan Oğuz’la karşı karşıya gelen CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, 1 yıl sonra ezber bozdu: SON TEKNOLOJİYSE, KİRLİLİĞİ ARTTIRMAYACAKSA PROBLEM YOK

SİYASİ HAYATIM BOYUNCA KİMSEYE SÖZ VERMEDİM

CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Oğuzhan’dan Aliağa halkına sitem: HALK, TERMİK SANTRAL MÜCADELESİNİ SAHİPLENMEDİ

CHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Özlem Şan Oğuzhan’dan termik santral sorununa son nokta:

DÜN NE TAVIR SERGİLEDİYSEM BUGÜN DE AYNI TAVRI SERGİLERİM.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / Aliağa’da 4 yıldan bu yana yerel iktidarı elinde bulunduran Cumhuriyet Halk Partisi, 2014 Mart’ında yapılacak olan seçimlerde sandıktan yine galip çıkmanın hesaplarını yapıyor. Daha önce “ben bir kez adaydım. Bir daha aday olmayacağım” diyen, ancak son dönemde yeniden aday olacağı sinyalleri veren Belediye Başkanı Turgut Oğuz’un karşısına bu kez bir çok adayın çıkacağı iddia ediliyor.

OĞUZHAN’IN AÇIKLAMALARI SES GETİRİYOR

Eski belediye Başkanı ve milletvekili Hakkı Ülkü ile CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan adaylık açıklamalarını yaparak rakiplerine meydan okudular. Oğuzhan’ın bir haftadan bu yana gazetemize yaptığı birbirinden çarpıcı açıklamalar da parti çevrelerinde ses getirmeye devam ediyor.

ADAYLAR ÖRGÜTE YÖNELİK ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

“Turgut Oğuz aday olsa da ben adayım” diyerek kararlılığını ortaya koyan Özlem Şan Oğuzhan ile, “Her türlü aday belirleme yöntemine varım. Uzun atlamaya bile hazırım” diyen Hakkı Ülkü örgüte yönelik siyasi çalışmalarına hız verdi.

CHP’DE BAŞKAN ADAYI OĞUZHAN, KOLLARI SIVADI

Yenivizyon’a konuşan CHP’nin 40 yaşındaki ilçe başkanı ve belediye başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan önceki gün Turgut Oğuz’un bir dönem daha aday olmayacağı yönündeki sözleri üzerine kendisini hazırladığını açıklamıştı.  

“En az Hakkı Ülkü, Turgut Oğuz kadar bu işe yetkinim” diye konuşan Oğuzhan, “Yetkin olduğumu düşündüğüm için adayım. Ama benim için Turgut Oğuz da, Hakkı ülkü de çok büyük bir değerdir.” Dedi.

SİYASETİN ÖNÜ AÇILMALI

“Siyasetin önünün açılması gerekiyor. Herkesin yapacakları, yapabilecekleri farklı.” Şeklinde konuşan Demir leydi Özlem şan Oğuzhan, “Kendine güvenen her arkadaşım da “adayım” diye ortaya çıkmalı, adaylığını da deklare etmeli.” Dedi.

Oğuzhan,  “Herkes şu bilinçle hareket etmeli; Ben küstüm, gidiyorum yok. Ben kendime güvendim, çıktım, aslanlar gibi adayım dedin, ipi kim göğüsleyecekse yanına geçeceksin. Arkasında da durmayacaksın, yanına geçeceksin.Hakkı Beyin, Turgut Beyin çok güzel projeleri vardır. O, onların yoludur. Neticede genel Merkezimiz bir kişiyi belirleyecek. Bu ipi kim göğüslerse onun yanında duracağım.” Dedi.

OĞUZHAN: 3 DÖNEM BAŞKANLIK, SONRA MİLLETVEKİLLİĞİ!

CHP Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan kadın kotasıyla daha kolay bir şekilde milletvekili olacakken neden belediye başkan adaylığı gibi zor bir yolu seçtiğine dair sorumuzu ise “3 dönem Belediye Başkanlığı yapayım, sonra milletvekili olurum. O kapı hep açık” şeklinde yanıtlayarak diğer aday Hakkı Ülkü’ye göndermede bulundu.

BELEDİYENİN REKLAMI EKSİK

Aliağa Belediyesi’nin başarılı çalışmalara imza attığını söyleyen Oğuzhan, bu çalışmaların kamuoyuna yeterince anlatılamadığını kaydetti. Oğuzhan, “belediyenin reklamını eksik buluyorum. Hizmetlerin kamuoyuna anlatımını eksik görüyorum. Aliağa Belediyesi 4 yılda çok iş yaptı. Parklar yapıldı, aslında çok güzel şeyler yapıldı. Bunu, halkı katarak, halkla paylaşarak anlatabilseydik çok daha başarılı olurduk. Ama bu işlerin tanıtımı çok iyi yapılmadığı için halkta dönem dönem memnuniyetsizlikler var.” Dedi. 

BELEDİYE ETKİNLİKLERİ PAYLAŞILMIYOR

CHP İlçe başkanı ve Belediye başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, Facebook’taki kişisel ve parti sayfalarında belediye projelerini paylaşılmadığı şeklindeki eleştirileri haklı bulduğunu ifade ederek, O eleştirinizi dikkate aldım. Evet, benim de eksikliğim. O eleştirileriniz neticesinde bundan sonra paylaşmaya başladım. Daha önce paylaştıklarım var. Ama sizin uyarınızı ben ciddiye aldım. Önemli bir uyarıydı. Bu bizim bir eksikliğimizdi. Bu eksikliğimizi bundan sonra biz gidereceğiz.” Dedi.

SİYASİ HAYATIM BOYUNCA HİÇ KİMSEYE SÖZ VERMEDİM

Hakkı Ülkü’nün geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamalarda “Özlem şan bana söz verdi. Ben belediye başkan adayı, o milletvekili olacaktı. Ama sözünde durmadı” şeklindeki açıklamalarını yalanlayan Oğuzhan, “Siyasi hayatım boyunca hiç kimseye söz vermedim. Asla tutamayacağım sözleri vermem. Böyle bir konuşma asla aramızda geçmedi. Geçmediğine dair benim dünya kadar tanığım var. Geçtiğine dair Hakkı Bey tanık göstersin” dedi.

ÜLKÜ’NÜN SÖZLERİNE GÜLDÜ

Demir Leydi lakaplı CHP Başkan adayı Oğuzhan, Hakkı Ülkü’nün “Bugün kongre olsa, desteğimden yoksun bir Özlem Şan Oğuzhan kazanması mümkün değil. 60 delege bana yakın” şeklindeki sözlerine ise tebessüm ederek “büyük kitle” diye yorumladı.

TERMİK SANTRALE KARŞIYIM

Aliağa belediye başkanı Turgut Oğuz’un geçtiğimiz yıl İDÇ’nin kuracağı termik santrale onay veren imzayı atmasına en sert tepkiyi gösteren CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, “termik santrale karşıyım. Dün ne tavır sergilediysem bugün de aynı tavrı sergilerim.” Diyerek noktayı koydu.

CHP’nin “Demir Leydi” lakaplı İlçe Başkanı ve Belediye başkan adayı Oğuzhan “Ben termik santrale karşı olduğumu her yerde söylüyorum. Termik santral Aliağa’da yapılmamalı diye düşünüyorum. Bununla ilgili her türlü hukuksal mücadeleyi verelim istiyorum. Biliyorsunuz dava süreçlerimiz devam ediyor.

ALİAĞA HALKI MÜCADELEYİ SAHİPLENMEDİ

Aliağa halkının termşk santrale karşı mücadeleyi sahiplenmediğini iddia eden Oğuzhan, “Halk bu olaya fazla sahip çıkmıyor gibi geliyor bana. Termik santral kurulmasın diye Aliağa halkından çok İzmir, Menemen buraya aktı. Herhalde termik santral iş kapısı olarak görülüyor.” Dedi. Kendisinin mücadeleden asla vazgeçmeyeceğini söyleyen Oğuzhan, “Dün ne tavır sergilediysem bugün de aynı tavrı sergilerim. Daha önce söyledim. Fikirlerimde dünümle yarınım değişmeyecektir. Termik Santrale dün karşıydım, bugün değilim diye bir şey yok.” Dedi.

ÇARŞAMBA:

ALİAĞA’NIN EN ÖNEMLİ SORUNU NE?

BEN “İSTEMEZÜKÇÜ” DEĞİLİM

ALİAĞA BELEDİYESİ BAŞARILI MI?

SOSYAL DONATI ALANLARI YOK

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894