• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 16 °C

Oğuzhan,Kaytaranların belediyede İşi Yok

Oğuzhan,Kaytaranların belediyede İşi Yok
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP Aliağa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, geçen yıl ilçe kongresi öncesi ve sonrasında yaşanan kamplaşmaya rağmen Hakkı Ülkü’nün ardından adaylığını açıklayarak Belediye başkanlığı hedefini her

Demir Leydi’den Belediye çalışanlarına sert uyarı: Çalışmayan, kaytaran insanın belediyede işi yok

Özlem Şan Oğuzhan, Partilileri Uyardı: “Partili bir insan belediyede çalışmaya girmişse diğer çalışanlardan iki kat fazla çalışmak zorundadır”

İKİ KAT FAZLA ÇALIŞACAKLAR!

CHP ilçe Başkanı Oğuzhan, AKPARTİ’li meclis üyelerini tebrik etti: AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ  BAŞKANLA UYUMLU ÇALIŞIYOR

Chp aliağa ilçe başkanı oğuzhan: BELEDİYEYİ BEN YÖNETMİYORUM

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP Aliağa İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, geçen yıl ilçe kongresi öncesi ve sonrasında yaşanan kamplaşmaya rağmen Hakkı Ülkü’nün ardından adaylığını açıklayarak Belediye başkanlığı hedefini herkese ilan etti. Oğuzhan’ın gazetemize yaptığı özel açıklamalar parti içinde yankı buluyor.

Partide seveni kadar sevmeyeni de bulunduğu iddia edilen “Demir Leydi” lakaplı Oğuzhan, son günlerde kamuoyuna da yansıyan sıkıntıları çözmek için yoğun mesai harcıyor.

BELEDİYE ÇALIŞANLARINA UYARI

2014 yerel seçimleri için yoğunlaştırılmış bir çalışma takvimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Oğuzhan, 2014’de sandıktan yine CHP’nin 1. parti olarak çıkacağını iddia etti. İlçe başkanı olarak, Aliağa Belediyesi’nin yakından takip eden Oğuzhan, belediyede çalıştığı iddia edilen “bankamatik”ler için ise sert konuştu: “Çalışmayan, kaytaran insanın belediyede işi yok”

BANKAMATİKLERİN BELEDİYEDE İŞİ YOK

CHP’nin demir leydi lakaplı İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayı Özlem Şan Oğuzhan, belediyede çalışan partilileri de uyararak “Partili bir insan belediyede çalışmaya girmişse diğer çalışanlardan iki kat fazla çalışmak zorundadır.” Dedi.

“Belediyede 150 tane bankamatik eleman olduğuna inanmıyorum” diyen Oğuzhan, “Çalışmayan, kaytaran insanın belediyede işi yok. Bankamatiklerin belediyede işi yok. Bu kadar açık ve net. Kendine bankamatik başka bir kurum bulsun.” Dedi.

Oğuzhan, “Ben 150 bankamatik olduğuna inanmıyorum. Eski belediye yönetiminde bizim en kızdığımız şey bankamatiklerdi. Böyle bir insan partili değildir. Partili bir insan belediyede çalışmaya girmişse diğer çalışanlardan iki kat fazla çalışmak zorundadır. Bu kadar açık ve net. Hiç kimde, “partiliyim” diye belediyede kayrılmamalıdır.” Dedi.

DENETİM RAPORLARINI DÖNEM DÖNEM OKUYORUM

Aday bolluğu yaşanan CHP’de Hakkı Ülkü’nün ardından adaylığını açıklayan İlçe Başkanı Oğuzhan, Belediyenin denetim raporlarını dönem dönem okuduğunu söyledi. Oğuzhan raporlarla ilgili görüştüğünü ifade ederek “Geçen yılki denetim raporunu almadım. Biliyorsunuz bizim tam delege seçimlerimizin olduğu dönemdi. Bundan dolayı geçen seneki rapor elimde yok.” dedi.

GRUP OLARAK KARARLAR ALIYORUZ

Belediye işleyişini yakından takip ettiğini söyleyen CHP’nin 40 yaşındaki Başkan adayı Oğuzhan, “CHP grubunun başkanıyım. Denetim raporlarıyla ilgili her şeyi grupta konuşup, gruptan sonraki süreçte bilinçsiz yapılan bu tür hatalara yer verilmemesi yönünde grup olarak karar alıyoruz.” Dedi.

BELEDİYEYİ BEN YÖNETMİYORUM

CHP İlçe Başkanı Oğuzhan, Belediyenin denetim raporlarına yansıyan uygulamalarının her yıl tekrarlanmasını ise “Ben ilçe başkanıyım. Belediyeyi ben yönetmiyorum” diye yanıtladı.

Oğuzhan, “Bizde en büyük zafiyet şu; İlçe Başkanları belediyeyi yönetmek ister. Belediye Başkanları da örgütü yönetmek ister. Karmaşanın sebebi budur. Ben Belediye Başkanı Turgut Beye bir takım önerilerde bulunuyorsam, İlçe Başkanlığı sıfatımdan değil, aynı zamanda kendisinin şahsi avukatı olduğum için önerilerde bulunuyorum.” Dedi.

Oğuzhan, “Belediyeyi yönetmek benim işim değil, CHP örgütünün işi değil. Ama biz bir örgütsek, bizim adımız da geçiyorsa, grup toplantısında tüzük gereği üzerime ne düşüyorsa, bu konularda gerekli konuşmaları yapıyorum” dedi.

İMARLA İLGİLİ SIKINTILAR VAR

Belediye Başkanlığı için kolları sıvayan CHP’nin “demir Leydi” lakaplı ilçe Başkanı Oğuzhan, imarla ilgili sıkıntılara dikkati çekerek, “Ben, “bana müfettiş raporunu getirin” diyemem. Bana söylenirse bakabilirim. Belediyede bir müfettiş var diyorlar ama hangi konuda var bilemem. Ama imarla ilgili sıkıntı olduğunu biliyorum” dedi.

AK PARTİLİ MECLİS ÜYELERİ UYUMLU ÇALIŞIYOR

CHP İlçe Başkanı Özlem Şan Oğuzhan, AKPARTİ’li meclis üyelerinin Turgut Oğuz’u zora sokacak hiçbir şey yapmadıklarını söyledi. Oğuzhan, “Kamuoyu, Aliağa Belediyesi’nin, Ak Partili Meclis üyeleriyle daha iyi çalıştığını konuşuyor. Sizin görüşünüz nedir?” sorumuza, “Ak Partili Meclis üyeleri bu güne kadar belediyeyi ve Turgut Beyi zora sokacak hiçbir şey yapmadılar. Gayet uyumlu bir çalışma sergiliyorlar. Kendilerini de uyumlu bir çalışma yaptıkları için tebrik ediyorum. Onlar da belediye meclisinin üyesi. CHP’li bir Meclis üyesinden Ak Parti’li bir meclis üyesinin farkı yok. Benim gözümde de yok, çünkü Meclis üyesi sıfatları var. Partileri benim için çok da önemli değil. O arkadaşlarımız da gerçekten Aliağa Belediyesi için iyi çalışıyorlar.” Dedi.

SALI: KİM “BİR KADINLA BAŞA ÇIKAMADIK” DİYOR?

Kadının siyasette yaşadığı zorluğa dikkat çeken Oğuzhan: CAMİDE DURUYORUM, AMA NAMAZA DURAMIYORUM

BEN TAM BİR MOZAĞİYİM. BEN O YÜZDEN GÜZELİM

 

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894