• BIST 9934.09
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İzmir 24 °C

Özlem Şan Oğuzhan Ankara'da

Özlem Şan Oğuzhan Ankara'da
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/www.aliagahaber.com Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, Aliağa için belirlediği 12 stratejik önceliği ve 112 projeyi içeren “Aliağa Belediyesi İçin Stratejik Öncelik, Hedef ve Projele

ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN, ALİAĞA İÇİN HAZIRLADIĞI 12 STRATEJİK ÖNCELİĞİ VE 112 PROJEYİ CHP GENEL MERKEZİ’NE SUNDU.

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI ÖZLEM ŞAN OĞUZHAN’DAN ALİAĞA İÇİN 12 STRATEJİK ÖNCELİK, 112 PROJE.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/www.aliagahaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Avukat Özlem Şan Oğuzhan, Aliağa için belirlediği 12 stratejik önceliği ve 112 projeyi içeren “Aliağa Belediyesi İçin Stratejik Öncelik, Hedef ve Projeler” başlıklı raporunu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkez yöneticilerine teslim etti. 

ozlem-san-oguzhan-gursel-tekin.jpg

OĞUZHAN, ALİAĞA İÇİN STRATEJİK ÖNCELİK, HEDEF VE PROJELERİ SUNDU

Yaklaşık beş aydır çalışmalarını aralıksız sürdüren ve bu süre içinde kendi tespitleri yanında meslek odaları, dernekler, muhtarlar, esnaflar ve yurttaşlarla birebir görüşerek Aliağa’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini belirleyerek 283 sayfalık bir raporda toplayan Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, Parti Örgütü ve Örgüt Yönetimlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, İletişim, Tanıtım ve Medya ile İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Parti Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil’e teslim etti.

“ALİAĞA’NIN ORTAK AKLI İLE OLUŞTURULMUŞ ÖNCELİK VE PROJELER”

283 sayfalık raporda Aliağa’nın her yönüyle ele alındığını, buna bağlı olarak ortaya çıkan eksikliklerin, önceliklerin ve çözümlerin yer aldığını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan, “Önce Aliağa’mızın bilimsel veriler doğrultusunda genel bir fotoğrafını çektik. Bu veriler doğrultusunda kentimiz için parti politikalarımıza uygun, yapılabilir önceliklerini belirledik.  Sonrasında sahaya inerek Aliağa’daki tüm meslek odalarının, derneklerin,  muhtarların, esnafların hatta sade yurttaşların görüş, düşünce ve önerilerini alarak hazırladığımız projeleri geliştirdik. Aliağa’nın ortak aklını oluşturmak için herkese, her kuruma ‘Aliağa için fikrini söyle’ dedik. Bu süreçte ortaya çıkan hedef ve projeleri ayrıntılı bir hale getirerek bir raporda derledik. Bir anlamda önümüzdeki 5 yıllık dönemin anayasasını yaptık. Elbette ki bütün bu çalışmalar raporlaştırılmış olsa da önerdiğimiz proje ve çözümler nihai olmayacaktır. Önerdiğimiz proje ve çözümler, günün koşullarına göre yenilenebilecek, güncellenebilecek, bu projelere, çözümlere yenileri eklenebilecektir. Zaten saha çalışmalarımız da bu amaçla aralıksız devam etmekte, tüm görüş ve öneriler fikir havuzumuzda değerlendirilmekte, projelerimiz sivil toplum örgütlerinin ve halkın aktif katılımı ile zenginleşmektedir.” dedi.

“GENEL İKTİDARIN YOLU YEREL İKTİDARDAN GEÇER”

Hazırlanıp CHP üst yöneticilerine teslim edilen raporun belediye başkanı olduğunda hazırlayacağı stratejik planın temeli olacağını, bu raporda kentle ilgili her türlü bilgi ve verinin bulunduğunu belirten Cumhuriyet Halk Partisi Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Özlem Şan Oğuzhan; “Genel başkan yardımcılarımız da yaptığımız çalışmayı oldukça beğendiler, çalışmalarımıza aynı tempo ile sürdürmemizi istediler.  Ülke gündemiyle, meclis gündeminin bu kadar yoğun olduğu yerel seçim arifesinde parti yöneticilerimizin ilgisi ve beğenisi bizleri oldukça mutlu etti, sevindirdi, heyecanımızı arttırdı ve partimizin iktidarı için umutlandırdı.  Biliyoruz ki genel iktidarın yolu yerel iktidardan geçer. Bizler Aliağa’da partimizi yeniden iktidar, ilk genel seçimde de partimizi genel iktidar, Genel Başkanımız Sayın Kılıçdaroğlu’nu da başbakan yapmak için var gücümüzle aralıksız çalışacağız.” dedi.                      

Özlem Şan Oğuzhan CHP Aliağa Belediye Başkan A. Adayı

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894