• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Özsüt'te Satışlar Katlandı

Özsüt'te Satışlar Katlandı
Hava sıcaklıklarının aşırı derecede yükselmesiyle birlikte, herkes bir nebze olsun ferahlamak için serinletici yiyeceklere koşuyor. Bunların en başında ise dondurma geliyor. Yüksek miktarda süt içeren dondurma, serinletici

ÖZSÜT’TE DONDURMA SATIŞLARI İKİYE KATLANDI

Hava sıcaklıklarının aşırı derecede yükselmesiyle birlikte, herkes bir nebze olsun ferahlamak için serinletici yiyeceklere koşuyor. Bunların en başında ise dondurma geliyor. Yüksek miktarda süt içeren dondurma, serinletici özelliğinin yanı sıra içerdiği A, B, C, D, E vitaminleri ve kalsiyum ile başta çocuklar olmak üzere çocuklar olmak üzere herkes için çok önemli bir besin olma özelliği taşıyor. Ülkemizin sütlü tatlılar uzmanı olarak bilinen Özsüt, bu yaza özel olarak hazırladığı dondurma ve kup çeşitleriyle dikkat çekiyor. Serinlemek isteyen dondurma meraklıları ise soluğu Özsüt şubelerinde alıyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklarla birlikte, Özsüt’teki dondurma satışları da iki katı artmış bulunuyor. Özsüt şubelerinde dondurmayla birlikte en çok tercih edilen tatlıların başında ise enfes lezzetiyle “Özsüt Cheesecake” geliyor.

Özsüt’ün dondurmaları, lezzetinin yanı sıra içinde kullanılan malzemelerin hafifliğiyle de dikkat çekiyor. Böylece kilo problemi yaşayanlar da rahatlıkla nefis dondurmaların keyfine varabiliyorlar. Özsüt şubelerine geldiğinizde aralarında üzümlü-cevizli, krokanlı, sakızlı, süper vanilyalı ve tiramisulu gibi farklı tatların da olduğu dondurmalar arasından tercih yapmakta oldukça zorlanacaksınız. Kuplardaki dondurmalarda kullanılan ve özenle seçilen tropik meyveler sayesinde kendinizi adeta tropikal bir adadaymış gibi hissedebilirsiniz. Özsüt’de aralarında Kup Hawai, Kup Tropikal ve Kup Menta gibi kışkırtıcı tatların da bulunduğu 10’dan fazla kup çeşidi bulunuyor.

İçeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Özsüt dondurmaları, pastörize edilerek ve en taze mevsim meyveleri kullanılarak üretiliyor. Özsüt, dondurma üretimini 4 milyon dolarlık yatırımla kurduğu, günde 5.000 kilogram dondurma üretim kapasitesine sahip tesislerinde en modern yöntemleri kullanarak gerçekleştiriyor. Günümüzde geleneksel tatlıcılığın sırlarını, modern pastacılık anlayışıyla bütünleştiren Özsüt, pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan keklere kadar pek çok lezzeti farklı bir anlayışla dekore ettiği şubelerinde satışa sunuyor. Özsüt lezzetleriyle tanışmak için bulunduğunuz yere en yakın Özsüt şubesini www.ozsut.com.tr web adresinden öğrenebilirsiniz.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894