• BIST 9079.97
  • Altın 2307.267
  • Dolar 32.3405
  • Euro 35.0516
  • İzmir 22 °C

Petkim Zorlanmadan Kazandı

Petkim Zorlanmadan Kazandı
Türkiye Basketbol 1.Ligi’nin (TBL) 24.haftasında sahasında Pertevniyal’i konuk eden Petkim Spor, rakibini 86-69 mağlup ederek galibiyet serisini 13’e çıkardı.

PETKİM SPOR 86 – 69 PERTEVNİYAL 

Türkiye Basketbol 1.Ligi’nin (TBL) 24.haftasında sahasında Pertevniyal’i konuk eden Petkim Spor, rakibini 86-69 mağlup ederek galibiyet serisini 13’e çıkardı. Petkim Spor, ilk periyodu 14-18 geride kapatsada karşılaşmayı 17 sayı farkla kazanmayı bildi.


Petkim Zorlanmadan Kazandı paylaşan: egeplay

Enka Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada Petkim Spor adına forma giyen Terrance Orlando Campell ve Pertevniyal forması giyen Klavs Cavars, ürettikleri 17 sayıyla en skorer oyuncu oldular.

Petkim Spor aldığı bu galibiyetle puanını 43’e yükselterek maç fazlasıyla 2’nci sıraya yükseldi. Pertevniyal Gençlik ise 32 puanla 13’üncü sırada kaldı.

GÖREN: “TARAFTARIMIZIN HER ZAMAN DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ”
Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Petkim Spor Başantrenörü Burak Gören ligde kolay maç olmadığını ve her maça final havasında çıktıklarını söyledi. Konuk takımın özellikle ilk periyotta etkili bir oyun ortaya koyduğunu belirten Gören, “İkinci devrede daha sert bir savunma yaptık ve ribaunt üstünlüğünü ele aldık. Tempoyu da elimize alınca rahat bir şekilde kazandık. Şimdi bir federasyon kupası arasına giriyoruz. Arkasından Bursa ve Acıbadem gibi iki kritik maç oynayacağız. İçeride oynayacağımız Acıbadem karşılaşmasında seyircimizin desteği bize büyük güç verecektir. Taraftarımızın her zaman desteğini bekliyoruz” dedi.

YAPICIER: “PETKİM SERİSİNE ENGEL OLAMADIK”
Ligin en formda takımlarından birine karşı oynadıklarını ifade eden Pertevniyal Başantrenörü Atilla Andaç Yapıcıer ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “İlk yarı istediğimiz oyunu sahaya yansıttık. Fakat üçüncü periyotta 17-0’lık Petkim serisine engel olamadık. Yaptığımız kötü savunma maçı farklı kaybetmemize neden oldu. Petkim’i tebrik ediyorum. Çok iyi oynuyorlar. Bu serinin tesadüf olmadığını her maç gösteriyorlar.”

Salon: Enka Spor Salonu

Hakemler: Tunçtan Durmuşcan, Fazilet Gülter, İsmail Binbir

Petkim Spor: Emir Koç (4), Ali Ulaş Peker (4), Murat Kaya (15), Gökhan Karabıyık (10), Polat Kaya (9), Recep Doğrusöz (11), Terrance Orlando Campell (17), Kenan Bayramovic (16)

Başantrenör: Burak Gören

Pertevniyal: Gurur Baybora (7), Çağdaş Erdoğan (7), Nedim Yücel (12), Tamer Erden (2), Klavs Cavars (17), Adem Ören (11), Lateef Osario Mcmullan (13)

Başantrenör: Atilla Andaç Yapıcıer

İlk Periyot: 14 – 18 (Pertevniyal lehine)
İlk Devre: 38-35 (Petkim lehine)
Üçüncü Periyot: 65-48 (Petkim lehine)
Maç Sonucu: 86-69

//EGE BASIN GRUBU

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894