• BIST 9645.02
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İzmir 23 °C

Poyraz Zincirin Halkalarını Çoğaltıyor

Poyraz Zincirin Halkalarını Çoğaltıyor
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi / İzmirli Poyraz Zeytinyağları yerel marketlerden sonra Türkiye’nin en büyük zincir mağazalarındaki yerini almaya devam ediyor.
POYRAZ ZİNCİRİN HALKALARINI ÇOĞALTIYOR
Aliağa Haber / Foça HaberAliağa  / Dikili Haber / Bergama Haber / Karşıyaka Haber/ Menemen Haber / İzmir Yeni Vizyon Gazetesi
İzmirli Poyraz Zeytinyağları yerel marketlerden sonra Türkiye’nin en büyük zincir mağazalarındaki yerini almaya devam ediyor. KİPA’dan sonra METRO ile de anlaşma sağlayan Poyraz Zeytinyağları, böylelikle kalitesini daha fazla tüketiciye ulaştıracak.
 
Kısa sürede bölgesel zincir marketlerde en çok satan zeytinyağları arasına girmeyi başaran Poyraz Zeytinyağlarının, hem yurtiçi hem de yurtdışındaki atılımları devam ediyor. Dünyanın en büyük toptan marketlerinden birisi olan METRO’nun stantlarında yerlerini aldıklarını belirten Poyraz Genel Müdürü Soykan Yanya, bu sayede daha fazla tüketicinin Poyraz kalitesini tatma imkanı bulacağını söyledi. Şirket stratejisi olarak METRO’nun seçilmesinde karar kıldıklarını belirten Yanya, dünyanın en büyük toptan marketlerinden birisi olan METRO ile birlikte birçok yeni satış noktasına ulaşabileceklerini söyledi.
 
SAĞLIKLI NESİLLER İÇİN
Ege Bölgesi'nin zenginliği olan sağlıklı zeytinyağını dünya piyasalarına sunma hedefiyle yola çıktıklarını anlatan Yanya, kısa süre içinde Türkiye’de ilk 10 marka arasında yer almayı başardıklarını söyledi. Poyraz markalarını hem iç hem de dış piyasada belirli noktalara gelmesi için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Yanya, “Bugün hemen hemen tüm yerel zincirler ile toptan zincirlerde varız. Kaliteden hiçbir zaman taviz vermeden ürettiğimiz ürünlerimiz tüketicilerden büyük ilgi görüyor. Bundan sonrada kalitemizden sapmadan, tüketicilere en iyi zeytinyağını sunmak istiyoruz. Şimdiki hedefimiz iç piyasada ilk 5 marka içinde yer almayı amaçlıyoruz. Hedefimiz zeytinyağı tüketiminin daha da artırılarak sağlıklı nesillerin yetiştirilmesi” dedi. / EGE BASIN GRUBU
 
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894