• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 15 °C

Profesyoneller Buluşuyor

Profesyoneller Buluşuyor
Online insan kaynakları alanına getirdiği yeniliklerin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de öne çıkan Kariyer.net yepyeni bir heyecan fırtınasına daha imza atıyor. Kariyer.net bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği bowling

İK PROFESYONELLERİ BOWLİNG TURNUVASINDA BULUŞUYOR

 Online insan kaynakları alanına getirdiği yeniliklerin yanı sıra düzenlediği etkinliklerle de öne çıkan Kariyer.net yepyeni bir heyecan fırtınasına daha imza atıyor. Kariyer.net bu yıl üçüncü kez düzenleyeceği bowling turnuvasıyla, insan kaynakları profesyonellerini neşeli bir ortamda buluşturmaya hazırlanıyor. İnsan kaynakları çalışanlarını hem yoğun ve stresli iş ortamından uzaklaştırmak, hem de birbirlerini daha yakından tanımalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik, 31 Temmuz’da Ankara Rollhouse’da start alıyor.

Kariyer.net İK Profesyonelleri Bowling Turnuvası bu yıl İç Anadolu, Güney Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde gerçekleştiriliyor. Turnuvaya 600'ün üzerinde firma temsilcisinin katılması bekleniyor. Turnuvada ilk 3 takıma ve en yüksek skoru elde eden bayan ve erkek oyunculara sürpriz hediyeler verilecek. Aynı zamanda “extreme bowling” süresince “strike” yapan oyuncular başta olmak üzere tüm oyuncuları da sürpriz hediyeler bekliyor. Kariyer.net İK Profesyonelleri Bowling Turnuvası 31 Temmuz’da Ankara Rollhouse Bowling, 22 Ağustos’ta Bursa Rainbowl Bowling, 12 Eylül’de İzmir Planet Bowling ve 17 Ekim’de Antalya Tenpin Bowling’de gerçekleştiriliyor. Turnuvaya katılmak ve detaylı bilgi almak isteyenler Kariyer.net’ten [email protected] e-posta adresine başvurabilirler.

Hizmet kalitesini daima geliştirerek sektöründe öncü rol üstlenen Kariyer.net, online insan kaynakları alanında ürettiği çözümlerle Türkiye'de ilk akla gelen, değerleri ve hizmet kalitesiyle dünyaya örnek İK sitesi olma vizyonuyla hareket ediyor. Kariyer.net, iş arayanların başvurularını en hızlı ve etkin şekilde gerçekleştirmesini, işverenlerin ise en doğru adaya en kısa sürede ulaşmasını sağlıyor. Kariyer.net, bu misyonunun yanı sıra düzenlediği eğitim ve etkinliklerle de iş ortakları, çalışanları ve paydaşları için değer yaratıyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894