• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 20 °C

Renault, Konsept Kangoo Break'up

Renault, Konsept  Kangoo Break'up
Renault, 19 - 23 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR'da düzenlenecek olan Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nda Kangoo bazında geliştirdiği konsept aracı Kangoo break'up'ı sergileyecek. Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nın "tek konsept aracı" olan Kangoo break'up,

Renault, 19 - 23 Kasım tarihleri arasında İstanbul CNR'da düzenlenecek olan Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nda Kangoo bazında geliştirdiği konsept aracı Kangoo break'up'ı sergileyecek. Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nın "tek konsept aracı" olan Kangoo break'up, doğa sporları ve hobi etkinliklerini ön plana çıkaran üstü açık modellerin yolundan gidiyor. Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nda Renault ayrıca Kangoo, Master ve Trafic'ten oluşan tüm ticari araç ürün gamını sergileyecek. Türkiye pazarında bulunan araçların yanı sıra Trafic VIP ve Master Kamyonet gibi modeller de Renault Standı'nda yer alacak.

Renault'dan yapılan açıklamaya göre, Ticari Araçlar 2005 Fuarı'nın tek konsept aracı Kangoo Break'up, Kangoo bazında tasarlandı ve geliştirildi. Bu yeni model, Kangoo'nun aile otomobili yönünü de koruyarak, doğa sporları, hobi, macera ve dinlence etkinliklerine dönük kullanım şeklini ön plana çıkarıyor (dağ bisikleti, kayak, yamaç paraşütü, sörf, vs). Dış tasarımı ile Kangoo break'up gerçek bir 4x4 ruhuna sahip. Yalın dizaynı ile break'up, Kangoo kadar çekici ve sempatik görünüyor. Daha uzun olan break'up, standart Kangoo'nun manevra ve kullanım rahatlığını da beraberinde sunuyor. 110 bg güç üreten 1.6 16v benzinli motor ve 17" alaşım jantlı geniş tekerleklerle donatılmış olan Kangoo break'up, her türlü yolda kullanım olanağı sağlayan hassas ve canlı bir sürüş özelliği gösteriyor.

Kangoo break'up, özellikle doğa sporlarına ve açık hava etkinliklerine yönelik kullanım amacıyla geliştirilmiş. Bu bakımdan, Renault Dizayn imzalı, hem dinamik bir çizgi ve hem de hafiflik sağlayan karbo - titanyum gövdeli bir "Konsept Bike Renault Sport" bisikleti ile birlikte sunuluyor. Konsept otomobil Kangoo break'up, otomobilde sofistike özellikler ile işlevsel yönlerin akılcı ve başarılı birlikteliğini kanıtlıyor. Hobi aracı yönü ile, Kangoo bu tür uygulamaları kolaylaştırırken, dinlence etkinlikleri ile pratik kullanım amaçlarına dönük bir işlevini de ortaya koyuyor. Kangoo gibi, break'up konsepti de yalın, akılcı ve çok yönlü kullanım ağırlıklı.

Ticari Araçlar Fuarı'nda ayrıca Kangoo Generation 2006 modeli sergileniyor. Aynı zamanda "binek" kullanım olanağı da sunan minivanların yer aldığı "minivan" segmentinin referans modeli olan Kangoo, sevimli ve keyifli karakterini aynen koruyarak yenilenmiş. 1.5 dCi 65 bg ve 80 bg olmak üzere iki dizel motor seçeneğine sahip olan Kangoo Multix 2006 Authentique ve Expression, Kangoo Express 2006 ise Confort ve Grand Confort olmak üzere iki ekipman seviyesine sahip. Yeni Kangoo'nun Express (2 kişilik ticari) ve Multix (5 kişilik ticari) her iki versiyonu da daha fazla işlevsellik ve sempati sunuyor. Büyük eşya yerleştirme kapasitesi, kompakt dış boyutları gibi üstünlükler sayesinde Kangoo, geniş bir müşteri kesiminin beğenisini kazanmasını bildiği gibi Euro NCAP testlerinden aldığı 4 yıldızla, pasif güvenlik alanında sınıfının doruğunda yer alıyor.

TRAFIC VIP, MASTER VAN VE MASTER KAMYONET

Fuarda sergilenen bir diğer yenilik ise, Renault'nun üstyapı partneri ARGEN ile geliştirdiği Trafic VIP versiyonu. Trafic VIP, tek hacimli binek araçların yeni bir yorumu. Standart ABS ve klimanın yanı sıra ihtiyaca göre farklı VIP tipi koltuk konfigürasyonları, buzdolabı, DVD, mp3 çalar müzik ve görüntü sistemi ile katlanır masa bunlardan birkaçı. Tüm bu özellikler modülarite ve fonksiyonellik ile birleşiyor. Deri kaplı koltuklar üst düzey konforu, perdeler ise gerektiğinde izolasyonu sağlarken aracın yapısı içerisinde tatminkar bagaj alanı da bulunuyor. Geliştirilen kişiye ve ihtiyaca özel sistem sayesinde, aynı baz üzerinde VIP yolcu transferi ile kalabalık ailelerin uzun yolculuklarına yönelik konfigürasyonların yanında yoğun seyahat eden iş adamları da ihtiyaçlarına uygun çözümleri bulabiliyor. Renault'nun tüm teknolojik bilgi birikimini taşıyan Trafic farklı dizaynı ve zengin ekipman özellikleri ile dikkat çekiyor. Güçlü ve yenilikçi tasarıma sahip olan Trafic'in Van ve Multix versiyonları ile Confort ve Grand Confort ekipman seviyeleri bulunuyor. Dinamik tasarımıyla cüreti, güvenlik ekipmanlarının zenginliği ile sağlamlığı birleştiren Trafic, pazardaki geleneksel ticari araçlardan farklılığı ile dikkat çekiyor. Trafic, 1.9 dCi Turbo dizel Common Rail motoru, 6 vitesli düz şanzımanı, 4 fren diski, ön ve arka viraj denge çubukları, tamamı galvanize karoserisi ile konfor ve güvenlik özelliklerine sahip.

Renault Standı'nda sergilenecek olan Master Van ise, Renault felsefesine uygun güvenli yapısı, yüksek kalitesi ve yeni dış görünüşü sayesinde özellikle okul ve öğrenci servislerinde önemli talep gördü. 100 bg ve 115 bg gücündeki 2.5 dCi motorları sayesinde Yeni Master, üstün sürüş keyfi ve pazardaki bir çok araçtan daha düşük yakıt tüketimi sunuyor. Yük taşımaya yönelik panel van versiyonlarının yanı sıra, yolcu taşımaya yönelik Master Minibüs versiyonları da sergileniyor. Panel van olarak ithal edilen baz araçlar, Renault'nun üst yapı partneri Argen tarafından minibüse dönüştürülüyor. Böylece bir yandan ithal ürünler üzerinde yerli üretim ile katma değer yaratılıyor, diğer yandan ise müşterilere kaliteli ürünler sunuluyor.

Fuarda sergilenecek bir diğer yenilik ise Master Kamyonet (şasi kabin). Yeni Master Kamyonet en ağır çalışma şartları altında tüketicilere yardımcı olabilmek için tasarlandı. 6 ileri 1 geri şanzıman ile Yeni Master kamyonet 2.5 dCi 115 bg motorundan en yüksek performansı 290 Nm maksimum tork alarak elde ediyor. Master kamyonet, Tek kabin orta boy, Tek kabin uzun boy, Çift kabin uzun boy olmak üzere 3 farklı gövde tipinde sunuluyor. Master Kamyonet'te Standart olarak yer alan elektrikli yan aynalar ve camlar, direksiyondan kumandalı radyo-teyp, sürücü hava yastığı, uzaktan kumandalı merkezi kilit, immobiliser, ön konsola entegre vites kolu ile konforlu ve güvenli bir iç mekan sunuyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • Volvo Kamyon Ve Temsa'dan, Stratejik Iş Birliği05 Eylül 2016 Pazartesi 16:25
  • Aston Martın Db11’e Dünya Basınından Tam Not02 Eylül 2016 Cuma 19:35
  • Bajaj Discover 150F Türkiye’de!27 Nisan 2015 Pazartesi 10:12
  • Yeni Skoda Superb24 Şubat 2015 Salı 17:02
  • Mercedes-Benz’in yepyeni modeli16 Ocak 2015 Cuma 13:40
  • Nıssan’dan yılın son fırsatı...01 Aralık 2014 Pazartesi 09:55
  • Nissan,1.2 X-Tronic ile Daha Güçlü23 Kasım 2014 Pazar 16:48
  • Nissan Cenevre Motor Show’da07 Mart 2014 Cuma 15:08
  • En çok gözlük yakışan kişisi01 Mart 2014 Cumartesi 18:14
  • 2014 Yılının 5 Yıldızlı Crossoverı28 Şubat 2014 Cuma 12:28
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894