• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 18 °C

Resim Yarışmasından Mesaj

Resim Yarışmasından Mesaj
Borusan Lojistik, kapsamını daha da genişleterek tüm Bölge Müdürlükleri ve bağlı birimlerini dahil ettiği geleneksel çocuk resim yarışmasında bu sene seçtiği tema ile çocuklara “trafik kuralları ve çevremize saygı” konularını

BORUSAN LOJİSTİK’İN GELENEKSEL ÇOCUK RESİM YARIŞMASINDAN ÇOCUKLARA ANLAMLI MESAJ

Borusan Lojistik, kapsamını daha da genişleterek tüm Bölge Müdürlükleri ve bağlı birimlerini dahil ettiği geleneksel çocuk resim yarışmasında bu sene seçtiği tema ile çocuklara “trafik kuralları ve çevremize saygı” konularını vurgulamayı amaçlamakta.

Borusan Lojistik tarafından 2003 yılından beri geleneksel olarak gerçekleştirilen çocuk resim yarışması başladı. Önceki yıllarda Borusan Lojistik Gemlik Bölge Müdürlüğü çalışanlarının çocuklarına yönelik olarak düzenlenen yarışma, bu yıl tüm Bölge Müdürlükleri’nin bulunduğu illerde gerçekleştirilecek.

İlk ikisi, İstanbul’da , üçüncüsü K.Ereğli bölgemizde gerçekleştirilen etkinlikte, yarışma öncesinde, bu etkinlik için Turnagöl Çocuk Tiyatrosu tarafından Borusan Lojistik’e özel olarak hazırlanan "trafik kurallarına uyalım, güvenli yol alalım" temalı interaktif tiyatro oyununu ilgiyle izleyen minikler, hem eğlendiler hem de zaman zaman oyuna katılarak verdikleri yanıtlar, ve sorduklar sorular ile oyunun da bir parçası olmanın tadını çıkarttılar. Oyun sonrasında çeşitli yaş gruplarından çocuklar bir buçuk saat süresince resim yaptılar.

Borusan Lojistik İzmir, Ankara Bölge Müdürlükleri ile devam edecek kampanyanın son durağı Bursa Bölge Müdürlüğü çalışan çocuklarının da katılacağı Borusan Lojistik Gemlik Limanı olacak.

Çocukların yaptığı “Trafik kuralarına uyalım, güvenli yol alalım” konulu resimler, tüm bölgelerdeki yarışmalar tamamlandıktan sonra resim öğretmenleri tarafından değerlendirilecek ve her yaş kategorisinde dereceye giren ilk 3 eser belirlenecek. Resim yarışmasında dereceye giren resimlere her yıl olduğu gibi Borusan Lojistik 2008 takviminde yer verilecek ve çocukların eğitim masraflarına destek olunacak.

Borusan Lojistik Hakkında

Bir Borusan Holding kuruluşu olan Borusan Lojistik 1973 yılında öncelikle grup şirketlerine hizmet vermek amacıyla kuruldu. Deneyim ve bilgi birikimini grup dışı firmalara da sunmak için 2000 yılında yeniden yapılanan kuruluş, bu süreçte entegre lojistik hizmet sağlayıcısı olarak kendini konumlandırdı.

Borusan Lojistik, dünyada sadece 10 lojistik firması tarafından uygulanan 6 Sigma metodolojisini Türkiye’de uygulayan tek lojistik firması olma özelliğini de taşıyor.

Şirketin İstanbul Anadoluyakası ve Avrupayakası, İzmir, Bursa, Ankara, Adana, Ereğli’de Bölge Müdürlükleri bulunuyor. Gemlik Limanı, Gebze Lojistik Merkezi, Köseköy Araç Lojistik Merkezi, Mersin Antreposu, İzmir, Ankara, G.Antep, Konya, Bolu, Eskişehir ve Bursa’daki depo ve aktarma merkezleri ile Borusan Lojistik tüm Türkiye’ye hizmet veriyor. Gümrüklü ve gümrüksüz çok kullanıcılı depoları, müşteriye özel depoları, aktarma merkezleri ile toplam, 164.000 m²’yi aşan kapalı depoları, 240.000 m2 açık alanda araç depolama ve PDI merkezi ile ile hizmet veren Borusan Lojistik sektörünün öncü 3PL hizmet sağlayıcılarındandır.

Borusan Lojistik’in iştiraki Borusan International Dubai, Cezayir ve İran’da 2007 yılı başından itibaren hizmete girdi. Böylelikle Borusan Lojistik, bölgesel bir güç olma yönünde önemli bir adım attı.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894