• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İzmir 16 °C

Şafi Teymur Başkan Aday Adayı

Şafi Teymur Başkan Aday Adayı
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçim tarihi hızla yaklaşırken Ak Parti’nin aday adayları boy göstermeye başladı. Geçmiş dönemlerde belediye meclis üyeliği yapan işadamı Şafi Teymur Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

AK PARTİ ESKİ BELEDİYE MECLİS ÜYESİ İŞADAMI ŞAFİ TEYMUR, AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TEYMUR ”ALİAĞA’YI BÜTÜN ALİAĞALILAR YÖNETECEK”

ŞAFİ TEYMUR ,”KURTLA YİYEN ÇOBANLA AĞLAYAN İSTİSMARCI ZİHNİYETE DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Yerel seçim tarihi hızla yaklaşırken Ak Parti’nin aday adayları boy göstermeye başladı. Geçmiş dönemlerde belediye meclis üyeliği yapan işadamı Şafi Teymur Ak Parti Aliağa Belediye Başkan aday adayı olduğunu açıkladı.

 Parti ilçe binasında İlçe Başkanı Kazım Ulaş ve partililerin katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Şafi Teymur yerel seçimlerin Türkiye ve Aliağa için çok önemli olduğunu belirterek şöyle konuştu “Hepinizin bildiği gibi ülkemiz yavaş yavaş yerel seçim atmosferine girmektedir.  Ülkemizi 11 yıldır aralıksız başarıyla yöneten ve Türkiye’yi her alanda dünya ligine çıkaran ve 2023 vizyonunu ortaya koyan partimiz her seçimde olduğu gibi bu seçimlere de çok iddialı bir şekilde hazırlanmaktadır. Önümüzdeki yılın Mart ayında yapılacak olana yerel seçimler partimiz ve ülkemiz için çok önemli olduğu gibi kentimiz Aliağa açısından da çok önemlidir” dedi.

YAŞANILABİLİR BİR ALİAĞA İÇİN

Ekibi ile birlikte “Yaşadığınız yeri Cennet yapmadıkça, kaçtığınız her yer Cehennemdir” sözünden yola çıktıklarını ifade eden Teymur “İnsan olgusunun, sevgisinin kardeşliğin, huzurun ön planda olduğu, sorunları çözülmüş, yaşanan değil, yaşanılabilir bir Aliağa için; AK Parti belediyeciliğini şehrimizde yeniden hakim kılmak istiyoruz” dedi.

YÜREĞİMİZDE İNSAN SEVGİSİ, HAYALLERDEKİ ALİAĞA İÇİN

Adil bir yönetim anlayışı içerisinde olacaklarını kaydeden Ak Parti Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Şafi Teymur planları, projeleri ve kadrolarıyla göreve hazır olduklarını söyleyerek “1988 yılından beri ticari hayatın içinde olan biri olarak, 1995 yılında Türkiye genelinde kurulan MÜGİAD (Müstakil Genç İş Adamları Derneği) kurucu üyeliğinin yanı sıra 2004-2009 yılları arasında AK Parti Aliağa Belediyesi meclis üyeliği, grup sözcüsü ve grup başkan vekilliği görevleri yapmış bir kardeşiniz olarak 2014 yılı Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde mensubu olmaktan büyük şeref duyduğum AK Parti’den Aliağa Belediye başkan aday adayıyım. Aliağa Belediyesi yıllardır süregelen kirlenmişlik, yozlaşmışlık ve yolsuzluklarla anılmaktadır. Partim ve şahsım olarak bu kirliliğe, yozlaşmaya ve yolsuzluklara karşı; adil, kucaklayan, ulaşılan ve anlaşılan bir yönetim arzusu ve inancı ile Aliağa’nın ve Aliağa’da yaşayan tüm vatandaşların hizmetine talibiz. Gerek partimin gerekse, gerek şahsımın yerel kalkınmayı sağlayacak ve sorunların çözümüne dair planlarım, projelerim ve kadromuzla göreve hazırız” dedi.  

ALİAĞA’YI BÜTÜN ALİAĞALILAR YÖNETECEK

Belli bir kesimin değil, tüm renklerin uyumunu sağlayacak bir yönetim anlayışında olacaklarını ifade den Teymur “İnsanları kayırmayan bir yönetim anlayışını hakim kılmak ve hedefimiz ve önceliklerimiz arasındadır. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şiar edindiği Yunus Emre’nin “Yaradılanı severim, yaratandan ötürü”  sözünden hareketle ve Hazreti Ali’nin  “Taraf tutmayın, bazı insanları kayırmayın. Bu tür davranışlar sizi zulme ve despotluğa çeker” sözünü kendimize ilke edinerek herkesi kucaklayacağız, herkesi seveceğiz, herkese kapımız açık olacak. Çünkü bizim ve partimizin gönül dünyasında her renge, her fikre yer var” dedi.

ALDANMAYACAĞIZ, ALDATMAYACAĞIZ

Kurtla yiyen çobanla ağlayan istismarcı zihniyete dur demenin zamanı geldiğinin altını çizen Teymur konuşmasını şöyle sürdürdü “Her dönem Aliağa Belediyesi adamcı bir anlayışla yönetilen ve yolsuzluklarla anılan bir kurum haline gelmiştir. Bu anlayışı yıkmak için kamu kaynaklarını Aliağa’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın ve ilçemizin ihtiyaçlarına ve taleplerine uygun kullanmak suretiyle yapacağımız tüm hizmet ve projelerimiz Aliağamıza ve vatandaşlarımıza hitap edecektir.   Belediyeyi ve belediye şirketlerini adeta bir ticaret kapısı gibi gören istismarcı rantçı zihniyetlere şahsım,  partim ve ilçemizi teslim etmeyecektir.  Geçmiş dönenmelerde olduğu gibi vatandaşları aldatan hastalıklı zihniyetler bunu bir başarı olarak görmektedirler. Bunu bilmelidirler ki, o vatandaşlar onlara hak ettiğinden daha fazla güvenmişlerdir” dedi.

GÖNÜLLERİ YAPMAYA VE GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA GELİYORUZ

Hakkı ve hakkaniyeti bilen “Diyarı Dicle de bir kurt kaparsa koyunu. Yarın ilahi adalet sorar Ömer’den onu” sözünü şiar edenlere güvenilmelidir ve görev tevdi edilmesi gerektiğini kaydeden Teymur “Bu görev kutsal bir görevdir. Bizler bu göreve talibiz” dedi. Şafi Teymur ayrıca “Başta İzmir ve ilçemizde olmak üzere hangi partiye gönül vermiş olursa olsun, ideolojisi ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızın AK Parti belediyeciliğinden yana tercihini kullanacaklarına ola inancım tamdır. Tüm gayretlerimiz ve sevdamız İzmir’de ve Aliağa’da AK Partiyi iktidar yapmaktır. Ak Parti hizmet belediyeciliği neticesinde hayallerdeki, yaşanan değil, yaşanabilir bir İzmir ve Aliağa’ya kavuşmaktır. Bundan öte bir gayemiz yoktur” diyerek sözlerine son verdi.

Konuşmasının ardından Şafi Teymur aday adaylığı dosyasını ilçe başkanı Kazım Ulaş’a teslim etti.

  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894