• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İzmir 18 °C

Salih Yiğitalp Güven Tazeledi

Salih Yiğitalp Güven Tazeledi
S.S Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 44. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda mevcut Başkan Salih Yiğitalp kurula katılan bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

S.S Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 44. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Tek liste ile gidilen seçim sonucunda mevcut Başkan Salih Yiğitalp kurula katılan bütün üyelerin oyunu alarak yeniden başkan seçildi.

S.S. Aliağa  Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi  Genel Kurulu, Aliağa Belediyesi spor salonunda yapıldı. Divan başkalığını S.S. 16 Bölge  İzmir Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi    Birlik Danışmanı Ahmet Dere’nin  yaptığı genel kurul, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Genel Kurul denetleme, faaliyet ve bütçe raporlarının okunması ve oylanmasıyla devam etti. Oy çokluğu ile faaliyet raporları kabul edildi. Tek liste halinde gerçekleşen, Açık oylama usulü ile seçimde, mevcut başkan Salih Yiyitalp, 2. kez seçildi.

Aliağa Kaymakamı  Zekeriya Güney, 16 Bölge Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Birliği Başkanı Erdem  Hünü, yanı sıra İzmir’in ilçelerinden de birçok oda başkanının katılım sağladığı genel kurulda, seçilmesinin ardından bir konuşma gerçekleştiren Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiğitalp kendilerine gösterilen güvenden dolayı teşekkür etti.

DAHA FAZLA ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Salih Yiğitalp zorlu geçen dönemlerde her zaman esnafa destek olmaya çalıştıklarını belirttiği konuşmasında şunları söyledi: "Bana ve yönetim kurulumuza vermiş olduğunuz güven oyundan dolayı teşekkür ediyorum. Biz 2021, 2022 yılları arasında zorlu dönemde elimizden geldiği kadar esnafımıza destek olmaya çalıştık. Bu salonu gördükten sonra biraz daha fazla çalışmamız gerekiyor. Biz her zaman esnafımızın yüzünün gülmesini, işlerinin rast gitmesi için elimizden gelen çabayı göstermeye çalışıyoruz. Aliağa Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Olağan Genel Kurulu hepimize hayırlı olsun.

BİR ÖZÜR BORCUM VAR

"Genel kurulun affına sığınarak söylemek istiyorum. Severek ve gururla yaptığım bu 2 yıllık başkanlık dönemimde eşim ve çocuklarımın zamanlarından çaldığım için onlara bir özür borcum var. Genel kurulun huzurunda sizlerden özür diliyorum" dedi. Salih Yiğitalp başkanlığındaki Yönetim Kurulu Listesi ise şu isimlerden oluştu.

Asil üyeler: Başkan Salih Yiğitalp, Arda Altay, Fuat Turhan, Serhat Aras, Emre Erdur

Yedek Üyeler: Birol Akal, Tamer Deniz, Evren Topal, Sinan Erdem, Muharrem Çamlıbel

Denetim Kurulu Üyeleri de şu isimlerden oluştu;

Asil Üyeler: Damla Ok Er, Sergül Oyuncu

Yedek Üyeler: Murat Yıldırım, Mesut İçöz

Birlik Delegeleri de şu isimlerden oluştu;

Asil Üyeler: Salih Yiğitalp, Arda Altay, Fuat Turhan

Yedek Üyeler: Serhat Aras, Emre Erdur, Damla Ok Er

 

 

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894