• BIST 9804.19
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Serkan Acar Havada Karada Dert Dinliyor

Serkan Acar Havada Karada Dert Dinliyor
ALİAĞA HABER/ALFATİVİ/ Partilerde yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken MHP Aliağa'nın genç belediye başkan adayı Avukat Serkan Acar'da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Helikopterle basın mensuplarına ve muhtarlara Aliağa'yı havadan gezdirip,

SERKAN ACAR ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDİYOR
ALİAĞA HABER/ALFATİVİ/ Partilerde yerel seçim çalışmaları hızla devam ederken MHP Aliağa'nın genç belediye başkan adayı Avukat Serkan Acar'da çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Helikopterle basın mensuplarına ve muhtarlara Aliağa'yı havadan gezdirip, projelerini anlatarak değişik bir seçim stratejisi olduğunu gösteren Acar dolmuşçu esnafına konuk oldu.

Aliağa Devlet Hastanesi  hattında çalışan minibüslerde direksiyona geçen MHP Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar esnafın ve vatandaşların sıkıntılarını, beklentilerini dinledi.

Sorunlara uzaktan bakarak değil bizzat yaşayarak daha köklü çözümler üretileceğinin altını çizen Acar toplu taşıma sektörü, ilçe trafiği ve vatandaşların sıkıntılarına çözümün MHP ‘nin yerel iktidarında çözüme kavuşacağını söyledi.

Yaptığı çalışmalarla vatandaştan olumlu tepkiler aldığını ifade eden Acar "Bizler vatanın her karış toprağına hizmet sevdasıyla yola çıkmış insanlarız. Aliağa'da her yeri dolaşıp, sıkıntıları da bizzat yaşayarak vatandaşların istekleri doğrultusunda projeler hazırlayıp kalıcı çözümler üretme gayesindeyiz. Lafla değil yapacağımız icraatlarımızla Aliağa'da yaşama yeni bir boyut kazandıracağız. Bu nedenle sorunları yaşayanları dinleyerek tespit ediyoruz.

Bugünde dolmuşçu esnafımızı ziyaret ettik. Biliyorsunuz dolmuşlar gündelik hayatın nabzının attığı yerdir, sektörün paydaşları ile aynı anda dolmuşta sorunları dinliyor, çözüm önerileri hakkında fikirlerini alıyoruz bu sıkıntılara göre de gereken projeleri üretip çözüme kavuşturmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894