• BIST 9720.46
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İzmir 27 °C

Shoexpo Buluşma Noktası Olacak

Shoexpo Buluşma Noktası Olacak
Tasarımın öne çıktığı moda sektöründe, yeni sezon ayakkabı-çanta ve aksesuarların ilk kez sergilendiği 40. SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, Fuar İzmir’de sektöre ışık tutmaya devam ediyor

SHOEXPO BULUŞMA NOKTASI OLACAK

Tasarımın öne çıktığı moda sektöründe, yeni sezon ayakkabı-çanta ve aksesuarların ilk kez sergilendiği 40. SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı, Fuar İzmir’de sektöre ışık tutmaya devam ediyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen SHOEXPO-İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı 19–22 Ekim 2016 tarihleri arasında kapılarını 40. kez sektör profesyonellerine açacak.

Türkiye’nin en büyük ve en modern fuar alanı Fuar İzmir’de, Türk üreticilerini yerli-yabancı satın alıcılarla buluşturacak fuarda, ayakkabı-çanta ve aksesuarları sergilenecek. Yılda iki kez düzenlenen fuar, yeni sezonun ayakkabı ve çanta modasının belirleyicisi olması nedeniyle büyük önem taşıyor.

40. SHOEXPO İzmir, geçtiğimiz sezon olduğu gibi, T.C. Ekonomi Bakanlığı, T.C. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), Ege İhracatçı Birlikleri (EİB), İzmir Ticaret Odası (İZTO), İzmir Ayakkabıcılar Odası ve Ege Ayakkabı Sanayicileri Derneği (EGEAYSAD) destekleriyle düzenlenecek. Yeni sezon modasının ilk kez sergileneceği fuar; üreticiler, toptancılar, distribütörler, sektörel kurum ve kuruluşlar ile tasarımcı ve sektörel yayınların buluşma noktası olacak.

YURTDIŞINA AÇILAN KAPI

Tasarım ve çeşitliliğin her geçen sezon önem kazandığı ayakkabı-çanta sektörü, birbirinden renkli ve tasarım ürünleriyle fuarda boy gösterecek. Ayakkabı sektörünün kalbi olarak nitelendirilen İzmir’de üreticiler, marka ve modellerinin yurtdışı pazarlara açılmasında SHOEXPO İzmir’in büyük etkisi olduğunu vurguluyor. Sektörün taleplerine destek vermek ve güçlendirmek amacıyla üreticiler ile profesyonel satın alıcıların birebir görüşmelerde bulunarak yeni iş bağlantıları kurma imkanı yaratan fuar, ayakkabı-çanta pazarının dinamiğini artıracak.

Geçtiğimiz Mart ayında 132 katılımcının stant açtığı SHOEXPO İzmir, 45 ülke ile 53 ilden gelen çok sayıda profesyonel ziyaretçiyi ağırladı. Fuara katılan üreticiler tasarladıkları ürünlerde kullanılan malzeme, model ve renk çeşitliliği ile profesyonel alıcılara kendilerini ifade etme imkanı bulurken, birçok firma da güven tazeledi. Sektörde yaşanan sıkıntılara rağmen yeni iş anlaşmaları yaptıklarını ifade eden katılımcılar fuardan memnun ayrıldı.

İZFAŞ, SHOEXPO İzmir’in gücünü pekiştirmek, katılımcı ve ziyaretçi sayısını artırmak amacıyla başta İtalya, Almanya ve İngiltere olmak üzere yurtdışı sektör fuarlarında tanıtım çalışmaları yapıyor. Uluslararası tanıtım çalışmaları kapsamında İran, Makedonya, Sırbistan, Kosova, Yunanistan, Azerbaycan, Orta Doğu-Güney Afrika ve Ukrayna’da sektör temsilcileriyle anlaşmalar yapıldı. Yurtiçindeki sektör temsilcilerine ulaşmak için ülke çapında yapılan ziyaretlerde ise 28 il ve ilçelerinde toplam 1231 firma ile görüşme sağlandı. Ziyaretlerin devam ettiği çalışmalarda, büyük markaların zincir mağazalarıyla iletişime geçilirken yazılı, görsel ve sosyal medya gücünden de yararlanılıyor. Yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olacak fuar, 4 gün sürecek.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894