• BIST 9718.4
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Silk&Cashmere’in Yeni Yüzü

Silk&Cashmere’in Yeni Yüzü
Kaşmir ve ipekte olduğu kadar, bu iki ipliği birleştirip kaşipek ile farklı bir doku oluşturarak yeni bir tutku yaratan Silk&Cashmere, 2006-2007 kış koleksiyon çekimleri için dünyaca ünlü Alman Model Shermine Sharivar’ı Türkiye’ye getirtti. Sh

Silk&Cashmere’in Yeni Yüzü Shermine Sharivar

Kaşmir ve ipekte olduğu kadar, bu iki ipliği birleştirip kaşipek ile farklı bir doku oluşturarak yeni bir tutku yaratan Silk&Cashmere, 2006-2007 kış koleksiyon çekimleri için dünyaca ünlü Alman Model Shermine Sharivar’ı Türkiye’ye getirtti. Sharivar, Kemer Country’de gerçekleşen çekimlerde kaşmir ürünlerini kaşmir asaletine yakışacak şekilde taşıdı. Sharivar gelecek yıl da Silk&Cashmere çekimleri için Türkiye’ye gelecek.Bugüne kadar seçilmiş Avrupa güzellik kraliçelerinin en güzeli olarak gösterilen, 2005 Miss Germany ve 2005 Avrupa Güzellik Kraliçesi İran asıllı top model Shermine Sharivar, Silk&Cashmere’n yeni yüzü olarak seçildi. Sharivar kaşmir kadını olarak 2006-2007 kış koleksiyon çekimleri için İstanbul’a geldi. Kemer Conutry’de 2 gün boyunca süren çekimlerde Sharivar’a Silk&Cashmere’n erkek modeli Macar asıllı Puby eşlik etti. Kalabalık ve genç bir ekiple motorsiklet, şömine önü, havuz başı gibi farklı mekanlarda yapılan çekimlerde Sharivar duru ve çekici güzelliği ile olduğu kadar neşeli ve sempatik tavırlarıyla da ilgi odağı oldu.

Çekim sonunda Kemerburgaz’daki Silk&Cashmere mağazasından, Okan Bayülgen’in Televizyon Makinası programına konuk olarak giderken, seçtiği turkuaz ipek gece elbisesi kendisine hediye edildi. Sharivar, Silk&Cashmere mağazasından büyük boy bir erkek kaşmir kazak ve twin set satın aldı. Kaşmir kazağı Prens Albert’e alındığı sanılıyor. Kaşmir ve ipeği kendi tenine yakın bulduğunu belirten Sharivar gelecek yıl da Silk&Cashmere çekimleri için Türkiye’ye gelecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894