• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • İzmir 22 °C

Sinema Dünyası Cebinizde

Sinema Dünyası Cebinizde
Sinema, patlamış mısır ve muhabbet yeri” sloganıyla yola çıkan sinemalar.com sitesi, artık cep telefonu kullanıcılarının da vazgeçilmez adresi olacak. Türk internet kullanıcılarına gösterimdeki filmler hakkında kapsamlı

SİNEMANIN BÜYÜLÜ DÜNYASI CEBİNİZDE

 “Sinema, patlamış mısır ve muhabbet yeri” sloganıyla yola çıkan sinemalar.com sitesi, artık cep telefonu kullanıcılarının da vazgeçilmez adresi olacak. Türk internet kullanıcılarına gösterimdeki filmler hakkında kapsamlı bilgiyi sunmayı amaçlayan sinemalar.com, yeni hizmetiyle isteyen herkesi WAP’tan sinemanın büyülü dünyası ile buluşturuyor. Sinemalar.com ve Başarı Mobile’ın gerçekleştirdiği stratejik anlaşmayla, sinemalar.com kullanıcılarının istedikleri bilgilere ulaşmak için yapmaları gereken tek şey, WAP uyumlu bir cep telefonundan sinemalar.com adresine girmek olacak.

İnternet Teknolojileri alanında etkinlik gösteren, internet girişim firması Nokta İnternet Teknolojileri, kullanıcı odaklı içeriğini internetin yanı sıra, mobil platformda da sunmak amacı ile Başarı Mobile ile bu işbirliğine imza attı. Bu proje sayesinde, sinemalar.com kullanıcıları sinema dünyasıyla ilgili A’dan Z’ye tüm bilgileri parmaklarının ucunda bulacaklar.

 

Ücretsiz olarak sunulan bu hizmetle sinemalar.com ziyaretçileri, diledikleri filmlerin seanslarını görebilecek, film özetlerine, filmlerin künye bilgisine, vizyondaki ve gelecek tüm filmlerin listesine, sinema salonlarının adres, telefon gibi bilgilerine kolaylıkla ulaşabilecekler.

Film arama özelliği de olan sitede kullanıcılar, film afişlerini incelerken, filmler hakkında sinemalar.com üyelerinin yaptıkları yorumlarını da okuyabilecek.

 “Sinema, patlamış mısır ve muhabbet yeri”

2006’nın Kasım ayında yayına başlayan Sinemalar.com, Türkiye’de internet kullanıcılarına, gösterimdeki filmler hakkında kapsamlı bilgiyi, katılımcı, paylaşımcı ve yorumlamayı sağlayan bir platform üzerinden sunuyor. Sinemaseverlerin, katılımcıların görüşlerinin ön planda tutulduğu “Sinema, patlamış mısır ve muhabbet yeri” sinemalar. com’un yaklaşık on sekiz bin üyesi bulunuyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894