• BIST 9645.02
  • Altın 2409.099
  • Dolar 32.5965
  • Euro 34.7887
  • İzmir 27 °C

Sinemalarda Bu Hafta 2 Eylül – 8 Eylül

Sinemalarda Bu Hafta 2 Eylül – 8 Eylül
Sinemalarda 2 Eylül – 8 Eylül tarihleri arasında halen gösterimde olan ve yeni vizyona girecek filmler şöyle;

SİNEMALARDA BU HAFTA 2 EYLÜL - 8 EYLÜL

Sinemalarda 2 Eylül – 8 Eylül tarihleri arasında halen gösterimde olan ve yeni vizyona girecek filmler şöyle;

Finding Dory
Kayıp Balık Dori
Seslendirenler: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Idris Elba, Kaitlin Olson
Kayıp Balık Dori filmi kimsenin unutamadığı Mavi Tang balığı Dori'yi geçmişiyle ilgili bazı yanıtlar ararken arkadaşı Nemo ve Marlin'le yeniden bir araya getiriyor. Dori neleri hatırlayabilecektir? Ailesi kimdir? Balina dilini nereden öğrenmiştir?

Siccin 3: Cürmü Aşk
Oyuncular: Büşra Apaydın, Nevin Efe, Elif Baysal, Yavuz Çetin
Küçüklük yıllarından bu yana arkadaş olan Orhan ve Sedat'ın arkadaşlıkları büyüdüklerinde de kesilmemiş, hatta Orhan'ın Sedat'ın kız kardeşi Kader'le evlenmesiyle iyice pekişmiştir. Ancak bir gün Sedat'ın geçirdiği trafik kazası hepsi için bir dönüm noktası olur. Sedat'ın oğlu Mehmet felçli kalır, Kader ise hafızasını yitirir. Bu olay yüzünden ikilinin arası açılır. Sedat vicdan azabıyla kıvranırken Orhan sevdiği kadını kaybetmemek için korkunç bir şey yapmayı göze alır.

Blood Father
Kan Bağı
Oyuncular: Mel Gibson, William H. Macy, Erin Moriarty, Diego Luna
Kızını öldürmeye çalışan uyuşturucu satıcılarından intikam almak için silah kuşanan bir babanın öyküsünü anlatıyor. Eski bir suçlu olan John Link uzak yaşadığı kızı başı belada bir şekilde kendisine geldiğinde, hayatını dövme yaparak karavanında sürdüren bir adam olarak karşımıza çıkıyor. Ancak kızının başındaki tehlikeyi öğrenen baba bu kez doğru şeyi yapmaya karar vererek hayatı pahasına kızını korumak için savaşmaya başlıyor.

Don`t Breathe
Nefesini Tut
Oyuncular: Jane Levy, Dylan Minnette, Daniel Zovatto, Stephen Lang
Rocky, Alex ve Money, evinde küçük bir servet bulunan kör bir adam olduğunu öğrendiklerinde, en büyük vurgunlarını yapmak için o eve girmeye karar verirler. Ne var ki, yaptıkları plan hiç de istedikleri gibi gitmez çünkü kurbanları tahmin edilmeyecek kadar tehlikeli biri çıkar. Kör adam gençleri çok iyi güçlendirilmiş evinde amansızca takip etmeye başladığında, adamın paradan başka şeyler de saklıyor olduğunu öğrenmek gençleri dehşete düşürür.

The Light Between Oceans
Hayat Işığım
Oyuncular: Michael Fassbender, Alicia Vikander, Rachel Weisz, Bryan Brown
Avustralya'nın izbe bir kıyısında deniz feneri bekçiliği yapan ve savaş sonrası bunalımı yaşayan gazi Tom Sherbourne ile Parageuse Kasabası'nda tanıştığı, savaşta kaybettiği iki ağabeyinin yasını tutan karısı Isabel sakin bir hayat sürmektedirler. Çiftin en büyük isteği çocuk sahibi olup aile kurmaktır. Bir gece içinde bir adam cesedi ve bir kız bebeğin bulunduğu gizemli bir sandal kıyıya vurur. İkili çok zor bir kararın eşiğindedir, çocuğun ailesini aramak yerine çocuğu yanlarına alarak yaralarını sarmaya çalışırlar...

Korku Komedi:
Bana Normal Aktiviteler

Oyuncular: Ufuk Şen, Süleyman Kabaali, Bengi İdil Uras, Duygu Paracıkoğlu
Talip ve Yaşar yıllardır bir baltaya sap olamadıkları gibi, Muhteşem ağabeylerin aldıkları paraları devamlı boş işlerde heba edip durmaktadırlar. Artık herkesin sabrını tüketen ikilinin karşısına Çiğdem çıkar. Çiğdem son işinden kovulmuş bir kostümcüdür ve Yaşar'ı kandırarak ona bir yönetmen olduğunu, bir korku filmi çekmek istediğini ve bu yolla çok para kazanabileceklerini anlatır. İkili, Muhteşem abilerinden son bir kez daha, korku filmi çekebilmek için para alır ve Çiğdem'in yönetmenliğinde çekimler başlar. Ancak çekimlerin yapıldığı yerde başlarına gerçekten paranormal olaylar gelecektir.

Mechanic: Resurrection
Suikast
Oyuncular: Jason Statham, Jessica Alba, Tommy Lee Jones, Michelle Yeoh
Yıllar önce tezgahlanmış bir patlamayla ölümü kurgulanan Bishop artık bir suikastçı olmaktan uzaklaştığını sanmaktadır. Amacı gözlerden uzak bir emekliliktir. Ama birileri onun hâlâ hayatta olduğunu bilmektedir. Bazı kişilerin kaza süsü verilerek öldürülebilmesi için bir tetikçiye ihtiyaç duyan Crain, suikastçıyı eski günlerine döndürüp ondan son bir kez faydalanmak için elinden geleni yapmakta kararlıdır.

Tutmayın Beni
Oyuncular: Bala Atabek, Volkan Baş, Leyla Üner Ermaya, Hakan Eratik
Bir alışveriş merkezinde çalışan Fikret'in yaşadığı olaylar, komik bir dille anlatılıyor.

Suicide Squad
Suicide Squad: Gerçek Kötüler
Oyuncular: Will Smith, Margot Robbie, Jared Leto, Jai Courtney
Dünyanın en tehlikeli takımını toplamak için, hapisteki Süper Güçlü Kötü Adamları bir araya getir, devletin emri ile onları en güçlü silahlarla donat ve gizemli bir suç örgütünü yenmeleri için onları göreve gönder. Ancak, bu İntihar Timi, aslında başarılı olmaları için değil de, tescilli suçları nedeniyle, eninde sonunda kaybedecekleri belli bir göreve çıktıklarını fark ettiklerinde ne yapacaklardır?

Star Trek Beyond
Star Trek Sonsuzluk
Oyuncular: Chris Pine, Zachary Quinto, Simon Pegg
Atılgan gemisinin ve cesur mürettebatının epik yolculuğu devam ederken, mürettebat uzayın bilinmeyen derinliklerinde kendilerini ve federasyonun temsil ettiği her şeyi sınayan gizemli, yeni bir düşmanla karşılaşıyor.

Barbie Star Light Adventure
Barbie: Uzay Macerası
Seslendirenler: İlkgül Kaya, Mert Aydın, Mustafa Dinç, Gökhan Şimşek
Barbie, kaykayıyla uçabilen ve inanılmaz yeteneklere sahip olan kozmik bir prenses. Sevimli hayvan arkadaşı Pupcorn ve Barbie, kendi gezegenlerinde dolaşıyor ve çok eğleniyorlar.

Ice Age: Collision Course
Buz Devri: Büyük Çarpışma
Seslendirenler: Ali Poyrazoğlu, Haluk Bilginer, Yekta Kopan ile Josh Peck
Scrat'in meşe palamudu peşindeki destansı takibi, onu kazara Buz Devri Dünyası'nı dönüştürecek ve tehdit edecek olayların yaşanacağı evrene fırlatır. Sid, Manny, Diego ve sürünün geri kalan elemanları, kendilerini kurtarmak için evlerini terk etmek zorunda kalırlar. Egzotik topraklara doğru başlayan yolculuk, karşılaştıkları yeni karakterlerle birlikte neşeli ve eğlenceli bir maceraya dönüşür.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894