• BIST 9710.99
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Sultanahmet Avrupa'da

Sultanahmet  Avrupa'da
Kendine özgü lezzeti ile geleneksel Türk mutfak kültüründe yıllardır tartışılmaz bir yere sahip olan Sultanahmet Köftecisi, Türkiye pazarında yabancı sermayeli Fast Food zincirleri ile yarışırken şimdi de köfte lezzetini

SULTANAHMET KÖFTECİSİ AVRUPA‘DA

Kendine özgü lezzeti ile geleneksel Türk mutfak kültüründe yıllardır tartışılmaz bir yere sahip olan Sultanahmet Köftecisi, Türkiye pazarında yabancı sermayeli Fast Food zincirleri ile yarışırken şimdi de köfte lezzetini, başta Rusya olmak üzere Orta Avrupa ülkelerine taşıyor.
Moskava Ramstore'da iki şubesini hizmete açan Sultan Ahmet Köftecisi önümüzdeki yıllarda Moskova’da mağaza sayısını 7’ye çıkarmayı hedefliyor.
Firmanın alt yapı çalışmalarını başlattığı diğer bir proje ise; Orta Avrupa’da Polonya merkezli restoranlar zinciri.
Çağdaş mekanlarda geniş kitlelere ulaşabilen bir restaurant zinciri haline gelen Sultan Ahmet köftecisi, %100 Türk sermayesiyle kurulan ilk uluslararası marka olmanın haklı gururunu yaşıyor.
Başta İstanbul olmak üzere (15 restoran Avrupa Yakası, 12 restoran Anadolu Yakası) Samsun, Erzurum, Kayseri, Ankara, İzmir, Antalya, Diyarbakır gibi Türkiye’nin farklı şehirlerinde 60 şubesiyle hizmet vermeye devam eden Sultanahmet Köftecisi, günümüzde giderek yükselen hızlı tüketim ihtiyacına ve fast food kültürüne "Geleneksel Lezzet"ini koruyarak başarıyla uyum sağladı.
Hijyenik koşullarda ve kendi fabrikasında el değmeden hazırlanan köftesi ile her gün ortalama 15.000 müşterisine hizmet veren Sultanahmet Köftecisi, yenilenen dekorasyonu ve modern konseptiyle hem çağdaş bir vizyon kazandı, hem de İstanbul'un tarihsel dokusunu yurt içi ve yurt dışında başarıyla tanıtarak önemli bir misyon üstlendi.
Bu doğrultuda mağazaların, dizayn ve mimari çalışmaları standartların ve vizyonun korunması adına merkez bünyesinde hazırlanırken, yurt dışı için hazırlanan restoranların konsepti ise; İstanbul'un tarihi yapısı ve gelişimini göz alıcı bir dekorasyonla anlatıyor.
Marka bünyesinde çalışan 1250 personeliyle istihdama sağladığı katkıyı, verdiği personel eğitimiyle meslek kazandırma konusunda da pekiştiren Sultanahmet Köftecisi, üretiminden mağazalardaki ekipmana kadar yaptığı alımlarla 300’e yakın yerli üreticiyle çalışarak sinerjisini güçlendiriyor.

VİDEO HABERLER İÇİN TIKLAYINIZ

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894