• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Tamer Karaman Aliağa Pazarında

Tamer Karaman Aliağa Pazarında
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını geçtiğimiz günlerde resmen açıklayan Tamer Karaman, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Aliağa Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnaflarını ziyaret eden

TAMER KARAMAN’ DAN PAZARCI ESNAFINA ZİYARET

TAMER KARAMAN “ALIN TERİ İLE KAZANILMIŞ EMEK KUTSALDIR. ÜRETİMİ VE ÜRETİCİLERİMİZİ HER ZAMAN DESTEKLEMEK ZORUNDAYIZ.”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/CHP Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını geçtiğimiz günlerde resmen açıklayan Tamer Karaman, çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Geçtiğimiz Cumartesi günü Aliağa Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnaflarını ziyaret eden Karaman onların günlük yaşamları ve işleri ile ilgili bilgi aldı, sorunlarını dinledi ve kendini tanıttı. Genç siyasetçi Tamer Karaman esnaflardan ilgi görürken, genç bir siyasetçiyi karşılarında gören esnaflarda şaşkınlıklarını gizleyemedi.

tamer-karaman-kapalipazaryeri-2.jpg

TAMER KARAMAN “ PARTİLER VE SİYASET İNSANA HİZMETTE BİR ARAÇDIR, AMAÇ DEĞİLDİR.”

Cumhuriyet Halk Partisinin işçi ve emekçi vatandaşlara yönelik projeleri hakkında bilgiler veren Tamer Karaman vatandaşların sorularına da cevap verdi.  Sıcak sohbetlerin gerçekleştiği ziyarette siyasetin ahlak işi olduğunu ve temelinde insan olduğunu dile getiren Karaman “ İnsanın insanca yaşayabileceği bir dünyayı oluşturmak hepimizin görevi. Partiler ve siyaset ise sadece bir araç. Bu aracı en doğru şekilde kullanarak halkımıza ve insanlara faydalı olmak zorundayız. Güven duygusu ise olmazsa olmazımız. Birbirimize güven duymak zorundayız. Siyaseti ve parti kavramlarını amaç olarak görmek eninde sonunda başarısızlığı ve güvensizliği de beraberinde getirecektir. Vatandaşlarımızın da bu farkı artık çok iyi gördüğü kanaatindeyim. Sorgulayan, araştıran ve kendini geliştiren bireyler olmalıyız.” Diye konuştu.

Aliağa Kapalı Pazar yerinde alışveriş yapan vatandaşlarla da konuşan CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman vatandaşların sevgi gösterisi ile karşılaştı. Samimi diyalogların gerçekleştiği ziyarette vatandaşlar da Tamer Karamana aday adaylığı sürecinde başarılar dilediler ve gençlerin siyasete atılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

tamer-karaman-kapalipazaryeri-1.jpg

Cumartesi günü Aliağa Kapalı Pazar Yerinde pazarcı esnaflarını ziyaret eden Karaman onların günlük yaşamları ve işleri ile ilgili bilgi aldı, sorunlarını dinledi ve kendini tanıttı. Genç siyasetçi Tamer Karaman esnaflardan ilgi görürken, genç bir siyasetçiyi karşılarında gören esnaflarda şaşkınlıklarını gizleyemedi.

alfativi-logo-k.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894