• BIST 9693.46
  • Altın 2508.992
  • Dolar 32.5787
  • Euro 34.7763
  • İzmir 21 °C

Tamer KARAMAN Kimdir ?

Tamer KARAMAN Kimdir ?
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Tamer Karaman,1979 Erzurum doğumludur. Küçük yaşta ailesiyle birlikte İzmir in Aliağa ilçesine yerleşerek ilk ve orta okulu Aliağa'da tamamlamıştır. Liseyi Menemen'de bitirerek liseler arası düzenlenen beceri yarışmasında İzmir

 TAMER KARAMAN KİMDİR?

   ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/  Tamer Karaman,1979 Erzurum doğumludur.  Küçük yaşta ailesiyle birlikte İzmir in Aliağa ilçesine yerleşerek ilk ve orta okulu Aliağa'da tamamlamıştır. Liseyi Menemen'de bitirerek  liseler arası düzenlenen beceri yarışmasında İzmir birinciliği kazanmıştır. Üniversiteye  ilk olarak Muğla Üniversitesinde ön lisans programında başlamış daha sonra dikey geçiş ile geçtiği Dokuz Eylül Üniversitesi İnşaat Mühendisliği lisans programını 2002 yılında başarı ile tamamlamıştır. Tamer Karaman evli ve  bir erkek  çocuk sahibidir.

       İş hayatına küçük yaşlarda halen devam eden aile şirketlerinde başlamış ve 2004 yılında kendi kurduğu şirkette proje yaparak devam etmiştir.Sonrasında özel sektörde ve kamuda çeşitli inşaat taahhüt işlerine, projelerine imza atmıştır. Halen KARPİM İNŞ.LTD.ŞTİ  adı ile inşaat taahhüt ve konut sektöründe devam eden işleri bulunmaktadır.

       Takım çalışması ve örgüt psikolojisine verdiği önemden yola çıkarak  çeşitli dernek ve sivil toplum örgütlerinde etkinliklere katılmış ve görev almıştır.Bu çalışmaların ardından aktif siyaset yapmaya başlayarak siyasi kariyerinin ilk adımlarını atmıştır. İlk olarak 2001 yılında CHP Gençlik Kolları Yöneticiliği ve ardından 2008 yılında CHP Gençlik Kolları Başkanlık görevini üstlenerek parti içinde ilkeli ve vizyon sahibi genç bir siyasetçi örneği sergilemiştir. Partinin genç bir üyesi olarak 2009-2010 yılında Aliağa Belediyesinde mesleki yönden danışmanlık hizmetinde bulunmuştur.Cumhuriyet Halk Partisine, ilkelerine ve Aliağa'ya yürekten bağlı olarak aktif siyaset hayatına devam etmektedir.

       İlkeli , kararlı , kurumsal anlayış ile sistem ve program dahilinde günümüz beklentilerine ve geleceğe cevap verecek şekilde her alanda hizmet etmeyi felsefe edinerek  buna uygun kent vizyonu oluşturmayı amaçlayan Tamer Karaman, Aliağa Belediye Başkanlığı görevine ve tüm sorumluluklarına talip olmuştur. tamer-karaman-aliaga-b.pngsihirli-reklam-r.jpg                                                                                                                                    

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894