• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İzmir 17 °C

Tamer Karaman Muhtarlarla Buluştu

Tamer Karaman Muhtarlarla Buluştu
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Tamer Karaman Aliağa’nın köy ve mahalle muhtarlarıyla Anatolia Restoranda yemekli toplantıda bir araya geld
CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN KÖY VE MAHALLE MUHTARLARIYLA YEMEKTE BULUŞTU

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ ŞENOL GÖK / CHP Aliağa Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Tamer Karaman Aliağa’nın köy ve mahalle muhtarlarıyla Anatolia Restoranda yemekli toplantıda bir araya geldi.
Aliağa’nın Çaltılıdere, Çakmaklı, Bozköy, Karakuzu, Hacıömerli, Yeni Şakran Sayfiye Mahallesi, Şehit Kemal, Uzunhasanlar, Güzelhisar, Kalabak, Aşağı Şakran, Kapıkaya, Çoraklar, Yüksekköy, Kültür mahallesi, Kazımdirik, Atatürk ve Yalı Mahallesi muhtarlarının katıldığı yemekte bir konuşma yapan CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman yerel yönetimlerde köy ve mahalle muhtarlarının önemine değinerek “Halkımız ile bire bir iletişim içinde olan sizler, yaşanan sorunlara birebir tanık oluyorsunuz.” Dedi.
 
tamer-karaman-aliaga-muhtarlari-.jpg

“EKİP OLACAĞIZ, EKİP RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ”

Tamer Karaman birlikte olabilmenin ve ortak akılın önemine değindiği konuşmasında yönetimsel eksikliklerin görülmesi ve çözülmesi konusunda muhtarların çok önemli bir rolü olduğunu vurgulayarak “ Sorunları yakından biliyoruz ve bu sorunları bilerek yola çıktık. Sizlerin bakışı, halkımızın beklentilerini anlamamızda bize yol gösterecektir. Muhtarlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla hep birlikte bir ekip olacağız. Aliağa yı bir yerlere getirmek istiyorsak ekibi çok iyi kurgulamak zorundayız. Daha çok diyalog kuracağız. Ortak akıl ile hareket edeceğiz ve Aliağa’yı birlikte kalkındıracağız. Aliağa’nın sorunları ve çözüm yollarıyla ilgili sizlerle her zaman buluşmak ve konuşmak istiyorum. Aliağa kazansın istiyorum.” Dedi.
 
tamer-karaman-aliaga-muhtarlari-1.jpg

“TOPARLAYICI, BİRLEŞTİRİCİ OLACAĞIM”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman kamuoyunda aday bolluğu yaşandığının dillendirildiğini de ifade ederek “Demokratik yaklaşımda bunu normal karşılamak lazım. Ben gençliğin önemli olduğunu ve dinamizmini kullanmak gerektiğini düşündüğüm için adayım. Eğitimim ve tecrübelerime güveniyorum. Toparlayıcı olacak, ayrıştırıcı olmayacağım. Birlik ve beraberliklerle başarılar sağlanır. Hizmet için yola çıktım ve hizmetin olduğu yerde de siyasetin olmaması gerektiğini düşünüyorum. Amaç hizmetse kişisel hırslar ve duygular bir tarafa bırakılmalı. Genç bir siyasetçi olarak bu azimle ve inançla Aliağa’yı yarınlara taşımayı hedefledim ve çalışmaya başladım” diyekonuştu.
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0533 557 8894