• BIST 9067.58
  • Altın 2324.279
  • Dolar 32.3615
  • Euro 34.9588
  • İzmir 21 °C

Tamer Karaman, Önemsiyorum

Tamer Karaman, Önemsiyorum
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Hayat insanlar için. Hayat tüm canlılar için. Hayat çok kıymetli bir hazine. Yaşadığımız hayatı şekillendiren tüm unsurların içinden insanı çıkarın belki de her şey normale dönecektir. Böyle bir şansımız ise maalesef yok. Hayatı an

  ALİAĞA'YI ÖNEMSİYORUM…!

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Hayat insanlar için. Hayat tüm canlılar için. Hayat çok kıymetli bir hazine. Yaşadığımız hayatı şekillendiren tüm unsurların içinden insanı çıkarın belki de her şey normale dönecektir. Böyle bir şansımız ise maalesef yok. Hayatı anlamlı ve değerli kılan tüm unsurların öbeğinde insan var. İnsanın olduğu yerde kimi zaman huzur, kimi zaman karmaşa ve kimi zaman ise savaşlar, acılar ve gözyaşı var. Bu tablo bizim eserimiz ama kaderimiz değil…! ÖNEMSİYORUM… çünkü bu hayatın içinde bir bireyim. Sorumluluklarım var, inançlarım ve değerlerim var. Özgürce yaşamak ve herkesin özgürce yaşayabildiği bir dünyayı özlemek bu dünyayı inşa etmek gibi bir hayalim var. Çocukluğumun geçtiği sokakları, caddeleri, oyun oynadığım parkları, dolaştığım tepeleri, altında piknik yaptığım, dinlendiğim ağaçları, yüzdüğüm, güneşlendiğim denizi önemsiyorum… Ben ALİAĞA’YI ve içinde yaşayan tüm insanları, değerleri önemsiyorum. Yaşadığımız hayatı güzelleştirmek, bu hayatı birlikte yaşadığımız ve özgürce paylaştığımız her bir değeri geliştirmek istiyorum. İşçilerimizin alın terini, öğrencilerimizin başarılarını, ev hanımlarımızın zamanlarını, emeklilerimizin huzurunu, gençlerimizin geleceğini düşünüyorum. Eğitimin sadece okulla alınan bir değer olduğunu düşünmüyor, hayatın içinde olmanın, tecrübe edinmenin, ders çıkarmanın, kendini yetiştirmenin ve sosyal hayatın içinde yer almanın önemli olduğunu düşünüyorum. Ben değil biz olmak, hoşgörünün ve karşılıklı saygının sözde değil özde yaşanmasına örnek olmak istiyorum. Yaşadığımız kentin sorunlarını biliyor bu sorunların çözümü için bilginin yolunda ilerleyerek çözümlerimizi hayata geçirmeyi istiyorum.

            Bir yola çıktım. Bu yolculuk hayatımın içinde yeni bir yol değil. Sadece yürüdüğüm yolda bütün güzellikleri paylaşarak herkesi bu güzelliklere ortak etme yolu. Yani hep beraber güzelliklere ve başarılara yürüme yolu. Gençliğimi, dinamizmimi, eğitimimi, sosyal çevremi, hayatıma değer katan birikimlerimi tüm halkımızla paylaşmak, ALİAĞA’YI bu paylaşımların sayesinde yukarılara taşımak benim idealim. Bu hayalimde en büyük desteğinizin bana inanmak ve güvenmek olduğuna inanıyorum.

            Değerli arkadaşlarım, dostlarım, büyüklerim, kardeşlerim, siyasetin içinden gelen, gençlik yıllarından beri gönül verdiğim partimin çeşitli kademelerinde aktif rol alarak hizmet etmiş birisi olarak görüyorum ki şimdi yepyeni bir başlangıca ihtiyacımız var. Gençliğin gücünü, büyüklerimizin tecrübelerini, küçüklerimizin umutlarını ve beklentilerini yanımıza alarak, yüreğimizde insan sevgisini bir meşale gibi taşıyarak daha güzel yarınlara hep birlikte adım atalım. Ben kendime güveniyor, sizin içinizde de bu ışığın ve özlemin olduğuna inanıyorum. ALİAĞA’YI ve içindeki tüm değerleri önemsiyorum.

 Tamer KARAMAN

CHP ALİĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894