• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 23 °C

Tamer Karaman'a Hemşeri Desteği

Tamer Karaman'a Hemşeri Desteği
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aliağa da birçok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Tamer Karaman dern

ALİAĞA ERZURUMLULAR DERNEĞİNDEN TAMER KARAMAN’ A DESTEK

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI TAMER KARAMAN ERZURUMLULAR DERNEĞİNİZ ZİYARET ETTİ.

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman Aliağa da bulunan hemşeri dernekleri ziyaretlerine devam ediyor. Aliağa da birçok ziyaret gerçekleştiren, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile bir araya gelen Tamer Karaman dernek ziyaretlerine Aliağa Erzurumlular Derneği ile devam etti.

Tamer Karaman Dernek Başkanı Mücahit Yaver ve Dernek Yönetimi tarafından çok sıcak karşılandı. CHP aday adaylığını açıkladıktan sonra yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler veren, Aliağa’nın gelişimi ve büyümesi adına fikirlerini paylaşan Tamer Karaman, dernek üyeleri ile sohbet edip Aliağa ile ilgili düşüncelerini ve beklentilerini aldı, Aliağa ile ilgili düşüncelerini paylaştı.

MÜCAHİT YAVER “TAMER KARAMAN İÇİMİZDEN BİRİDİR VE BAŞKANLIĞA TALİP OLMASI BİZİ ONURLANDIRMIŞTIR.”

Tamer Karaman’ın derneklerine ziyaretinden son derece mutlu olduğunu ifade eden Aliağa Erzurumlular Derneği Başkanı Mücahit Yaver gerçekleştirilecek yerel seçimlerin Aliağa ve bölge açısından önemli olduğunu ve süreci yakından takip ettiklerini ifade ederek “ İçimizden birinin toplumun bir adım önüne çıkarak topluma ve yaşadığımız şehre hizmet etme, özveride bulunma isteği bizi onurlandırmıştır. İçimizden biri olan Tamer Karaman’ın  Cumhuriyet Halk Partisinden Aliağa Belediye Başkanı aday adayı olması bizleri mutlu etmiştir , gururlandırmıştır.” Dedi. “Genç, dinamik ve vizyonu olan, ayrıca mesleği de İnşaat Mühendisi olan Tamer Karaman bizim için ayrıcalıktır” diye konuşan Dernek Başkanı Mücahit Yaver sözlerine şöyle devam etti. “ İçinde yaşadığımız, aş ve iş bulduğumuz çocuklarımızı büyüttüğümüz bu nadide şehrin yönetiminde, genç, dinamik, bilgi birikimi olan, vizyonu olan, şehrin imar edilmesi ve geliştirilmesi için projeleri olan inşaat mühendisi Tamer Karamanın olmasını isteriz. Aliağa ve bizler için bu bir ayrıcalık. Tamer Karaman ayakları üzerinde duran, kendisine güvenen ve kimsenin hesap ve kitaplarıyla siyasete girmeyen, değerlerine inanan çok saygılı ve bey efendi bir çocuğumuz. İnanıyor ve biliyoruz ki Tamer Karaman Aliağa da hizmet üreten biri olacaktır. Bu nedenle Tamer Karaman Aliağa’nın ve bizim kazancımız olacaktır. Bizleri ziyaret etme nezaketinde bulunması bizleri mutlu etmiştir. Bizler onunla gurur duyuyoruz. Bu zahmetli ve zor yolda kendisine kolaylıklar ve başarılar diliyoruz. Erzurum terbiyesi ve kültürü onun için büyük destek ve rehber olacaktır. Hepimiz biliyoruz ki kurtuluş savaşı Erzurum da başlamıştır. Aliağa’nın kurtuluşu da sizin gibi gençlerin elindedir.”

 “GENÇLERE GÜVENELİM VE FIRSAT VERELİM”

Dernek Ziyaretine eli boş gitmeyen Tamer karaman Erzurum yöresine ait meşhur Kadayıf Dolmasını ikram ederek hoş bir sürpriz de yaptı.  Aliağa halkının genç siyasetçiye bakışının çok pozitif olduğunu dile getiren CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman da “Aliağa hepimizin ortak paydasıdır. Hepimiz burada yaşıyoruz ve yaşamaya devam edeceğiz. Sizlerin fikirleri, düşünceleri, beklentileri ve sorunları benim için çok önemlidir. Hep birlikte Aliağa’yı geliştirecek ve sağlıklı büyüteceğiz.” Dedi. Tamer Karaman şöyle devam etti; “ Bana gösterdiğiniz destek, teveccüh ve sıcak karşılama için çok teşekkür ederim. Gençler bu ülkeyi çok daha iyi yönetebilirler. Yeter ki onlara fırsat verelim. Aliağa’yı imar ederken Sizlerin fikirleri, düşünceleri ve önerileri ile uzmanlığımı birleştirip projelerimize yön vereceğiz. Bütün sivil toplum kuruluşları ve derneklerimizle işbirliği içinde olacak ve yarınlarımızı birlikte planlıyacağız.” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894