• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İzmir 24 °C

Tamer Karaman,Aliağa Siyaseti Gençleşmeli

Tamer Karaman,Aliağa Siyaseti Gençleşmeli
ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ Tamer Karaman bölge halkı ile ilk ciddi buluşmasını Radyo Sahil de Haber Müdürü Yunus Yeşilöz’ün hazırlayıp sunduğu “Açık Görüş” programında yaptı. Yunus Yeşilöz’ün sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Karaman birlik ve beraber

TAMER KARAMAN RADYO SAHİLDE “AÇIK GÖRÜŞ” PROGRAMINDA KONUŞTU

CHP ALİAĞA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI KARAMAN “ KENDİME GÜVENİYORUM, ALİAĞAYI TANIYORUM. ÇÖZEMEYECEĞİMİZ SORUN YOK”

TAMER KARAMAN “ KURUMSALLAŞMAYI, SAĞLIKLI BİLGİ ALIŞVERİŞİNİ VE PAYLAŞIMI SAĞLAMAK İSTİYORUM”

ALİAĞA HABER/ ALFATİVİ/ CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Aday adaylığını açıkladıktan sonra sıkı bir çalışma temposuna giren ve çalışmalarına ilk olarak Pazarcı esnafını ve halkı ziyaret ederek başlayan ve ardından Aliağa’nın köy ve mahalle muhtarları ile bir araya gelen Tamer Karaman bölge halkı ile ilk ciddi buluşmasını Radyo Sahil de Haber Müdürü Yunus Yeşilöz’ün hazırlayıp sunduğu “Açık Görüş” programında yaptı. Yunus Yeşilöz’ün sorularını samimi bir şekilde cevaplayan Karaman birlik ve beraberlik vurgusu yaparken, Aliağa’yı herkesin önemsemesi ve yönetim de herkesin pay sahibi olması gerektiğini ifade etti. Aliağa da yaşadığını, yaşamaya da devam edeceğini dile getiren Tamer Karaman yaşanabilir bir çevrede, sanayi ve sosyal hayat dengesinin kurulması gerektiğini ifade ederek “ Siyaset, ticaret ve iş dünyası içerisinde yıllardır bulunan birisiyim. Aile şirketimizde ticareti öğrenirken, siyaset içinde de sosyal hayatı ve siyaseti tanıdım. Aliağa’nın sorunlarını biliyorum. Herkesle barışık bir yapım var. İnsan odaklı siyasetin gerçekleşmesi ve bunu hayata aksettirmek için siyasetin içindeyim” dedi

TAMER KARAMAN “ KATILIMCI DEMOKRASİ ÇOK ÖNEMLİDİR”

CHP Aliağa Belediye Başkan Aday Adayı Tamer Karaman katılımcı demokrasinin önemine vurgu yaptığı konuşmasında “ Herkesin fikri bizim için önemlidir. Herkesi dinleyeceğiz. Ortak akılla hareket edeceğiz ve en doğru kararları vereceğiz. Bu da ancak katılımcı ve çoğunluk demokrasisi ile mümkün olur. Ben bunu başaracağıma inanıyorum. Hayatımın her evresinde buna inandım ve bu ilkelerle yaşadım. Partimizin demokrasiye bakışı da bu yöndedir. Partimizin yerel yönetimlerle ilgili tüzüğü açıktır. Demokrasiye bakışımız bellidir. Siyaseti ikinci planda tutarak hizmeti ön plana çıkaracağız. Halkımızla kucaklaşacağız.” Diye konuştu.

KARAMAN “ GÖREV ALMAYI DA GÖREVİ ZAMANINDA BIRAKMAYI DA BİLİRİZ”

Başkan Aday Adayı Tamer Karaman siyasette gençlerin yer alması gerektiğini ve siyasetin gençleşmesi gerektiğini ifade ederek “ Ben özellikle siyasette gençlerin yer alması gerektiğini düşünüyorum. Siyaset gençleşmeli. Bir genç olarak bu yarışta bana görev verildiğinde bu görevi en iyi şekilde yapabileceğime ve yeri geldiğinde de görevi zamanında bırakacağıma inanıyorum. Gençler bu ülkenin teminatı ve geleceklerini inşa etmeyi, alınan kararların içerisinde olmak istiyorlar. Özellikle her yerde vurgu yapıyorum. Siyaseti gençleştirin diyorum. Genç kadroları oluşturalım” dedi.

“ALİAĞA BELEDİYESİ BU DÖNEMDE ÖNEMLİ İŞLER YAPTI”

Mevcut yerel iktidarı da değerlendiren Karaman CHP li Aliağa Belediyesinin görev aldığı bu dönemde iyi işler yaptığını da sözlerine ekleyerek “ Aliağa Belediyesi bence önemli işler yaptı. Başkanımız Ömer Turgut Oğuz ve ekibi Aliağa da Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte önemli işlere imza attılar. Belki tanıtma konusunda sıkıntı vardı ama bu da başkanımızın karakterinden kaynaklanıyor. Reklamı seven bir yapısı yok. İzmir büyükşehir belediyesi ile koordineli çalışmaları yaptılar. Alt yapıdan üst yapıya Aliağa da gözle görünür işleri gerçekleştirdiler” şeklinde konuştu.

 PROGRAM KAYDI;
http://www.hulkshare.com/tamerkarmn/20130830-tamer-karaman-acikgorus

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0533 557 8894